xsideboy 3-2 masumtilki
tbrkler xside cemal maci yapmak istemiosan söyle
tebrikler x
FABREGAS:4 SENCERU:3
ilgin bir maçtı son dakkada çeviriodun ama nasip :)
Diğer maçta yapılsın artık ;)
BEST SANIRIM YOK YEDEKTE OLMADIGI CIN SENCERUDA ELENDIGI ICIN YARI FINALE CIKIYORUM ...
KURALARI KIM CEKCEK BEN CEKIYIM ISTOYOSANIZ _??
TMM SENCERLE OYNICAZ SIMDI
:D ANLA BAKALIM SIMDI DEMIN NEDEN SINIRLENDIGIMI ...tbr cemal
CEMAL 6-5 SENCER
cemal gene yapmış yapacagını :)
her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..
senin de uzatmaya hic gerek yok bence yenildin se yenildin :D bidah da katilmassin okadar sinirleniyorsan!!::::::::::her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..
devil sana yapsalar varya kafayı yerdinn söliym sana küfür bile ederdin böle eziklik olmazz yani :) nası yedirdi kendine onu anlamadım ne onun olduğu turnuvada oynarım nede onla maç yaparım bundna sonra....
senin de uzatmaya hic gerek yok bence yenildin se yenildin :D bidah da katilmassin okadar sinirleniyorsan!!::::::::::her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..
devil sana yapsalar varya kafayı yerdinn söliym sana küfür bile ederdin böle eziklik olmazz yani :) nası yedirdi kendine onu anlamadım ne onun olduğu turnuvada oynarım nede onla maç yaparım bundna sonra....
yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma :) maça gerek yok...
zuhaha :D :D :D :D :D :Dsenin de uzatmaya hic gerek yok bence yenildin se yenildin :D bidah da katilmassin okadar sinirleniyorsan!!::::::::::her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..
sen karışma dur.. sana patlıcam he :D
sen karışma dur.. sana patlıcam he :D
hareketlere bak lan ben oyunumu kimse ile tartışmam tamammı bu aralar formsuzum oynayasım yok o kadar sadece beni bilen bilir benim de senı yendiklerimi say o zaman 1 maç yendin die o maçın reklamını yapma ;)cemal gene yapmış yapacagını :)
yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma :) maça gerek yok...
FABREGASMI :D SOR BAKALIM SITELER ARASI ELEMEDE 4-1 KIME YENILMIS DIYE ;)
hareketlere bak lan ben oyunumu kimse ile tartışmam tamammı bu aralar formsuzum oynayasım yok o kadar sadece beni bilen bilir benim de senı yendiklerimi say o zaman 1 maç yendin die o maçın reklamını yapma ;)
hareketlere bak lan ben oyunumu kimse ile tartışmam tamammı bu aralar formsuzum oynayasım yok o kadar sadece beni bilen bilir benim de senı yendiklerimi say o zaman 1 maç yendin die o maçın reklamını yapma ;)
fabregas senden kat kat iyi oynuyo ;)