Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: champ1on - 04 Nisan 2007, 18:42:21
-
cemal kavga çıkartıo,herkesle tartışıyor ve bunu yemediği için editledi.cemlain gene banını istiorum.ben banlanabilirim ama yeterki cemal de banlansın
-
EVLADIM BASKA ISIN YOKMU SENIN KLAVUZU SAVUNUYOSUN ... FORUM OYUNLARINI OYNA AKILLI AKLLI TAKIL SINIRIMI BOZMA ...EMINIM HAMZADA KITLERDI FORUM SIZIN GIBI YARAMAZ COCUKLAR YUZUNDEN BUYUMUYO ZATEN....
. KONU KİLİT...
-
nie kilit???nie kilit???yemiyo demi sana karşı olan şeyleri kilitlemeden durman
-
nie kilit???nie kilit???yemiyo demi sana karşı olan şeyleri kilitlemeden durman
YORUM YOK... :)
-
illa editlicen demi
-
YORUM YOK...
-
beyler bu ne ya abire kavga >:( hamza abi şuraya baksan iyi olur şu kavgaya artık el koy...
-
YORUM YOK..
-
takılmış plak
HAMZA abi beni banla istersen ama yanımda cemal i de banlarmısın
-
bencede Buraya Gel Hamza Abi :o
-
YORUMSUZ... :)
-
adam banlanacak
YORUM YOK...
adam ölecek:
YORUM YOK
buna vereceği cevap:YORUM YOK
adamın işi gücü flood
-
YORUM YOK
-
demedimmi
buna vereceği cevap:
YORUM YOK
-
Champion ve Cemalakko kavga etmeyi bırakırmısınız. Burası düzgün bir site ve burada kavgacı adamlara yer yok. Birbirinizle laf dalaşına girmek için boşuna konu falan açmayın. Eğer kavga etmek istiyorsanız site üzerinden değil msnde edin. Siteyi boşu boşuna böyle şeylerle meşgul etmeyin..!
-
Katılıyorum ;)
-
ben banlanırsam bananiim ama cemal de banlansın
-
YORUM YAPMIYORUM ZATEN DEVIL COCUKLAR EGLENIYO BIRAK BOZMA OYUNLARINI ;)
-
ewt banlanma oyunu kim banlanacak oyunu demi(bu arada cemil sen çocuk dionda senin 13-14 yaşında olduğunu öğrendim(bazı sitelerde yazmışın gerçek yaşını)
-
sizin kavgayı bırakacağınız yok en iyisi konuyu kitleyeyim.. Kavganıza başka yerde dewam edin...
-
ewt banlanma oyunu kim banlanacak oyunu demi(bu arada cemil sen çocuk dionda senin 13-14 yaşında olduğunu öğrendim(bazı sitelerde yazmışın gerçek yaşını)
BANAMI CEMİLE Mİ DEDIN 13 YASINDASIN DIYE _?
-
böyle saçma insanlarla konuşmican bile...işini özelden halledecen
Champion ;)
-
yanlız söylemeden edemicem konunun başlıgı çok yaratıcı :D
-
Haklısın night katılıorm ..
-
yanlız söylemeden edemicem konunun başlıgı çok yaratıcı :D
sağol ;D
-
eet.çok güzel :D
-
YA SİZİN İLKOKUL ÇOCUKLARINDAN TEK FARKINIZ YAŞINIZ DAVRANIŞLARINIZ AYNI İLKOKULO ÇOCUĞU GİBİ
-
YA SİZİN İLKOKUL ÇOCUKLARINDAN TEK FARKINIZ YAŞINIZ DAVRANIŞLARINIZ AYNI İLKOKULO ÇOCUĞU GİBİ
masum kimi kastediyosun ?
-
CEMAL" ALAH'IN 99 ISMINDEN BİRİ ..!! SİZ KİMSİNİZ Kİ BU İSİMLE DALGA GECIYOSUNUZ......>:( >:( HADİ BANA SAYGINIZ YOK ONADAMI SEVGINIZ INANCINIZ YOK ADI HERIFLER .....
BASKA HIC BİSİ DEMIYORM.....
-
Ama o ismi kullanan yaratık kirletiyor....;)
-
UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM VE CEMAL HER KAVGADA SEN VARSIN ..... SİHİRBAZ , BYKILAVUZ , CHAMPİON .........
BENDE ÖNCEDEN BÖLEYDİM AMA KARDEŞ SENİNKİ AŞIRI
SİHİRBAZ BENİM YANIMDA BENİM ADAMIM VATANSEVER ADALET TEAM ARGE TEAMİNDE GÖREVLİ
CHAMPİON İSE AYNI MAHALLEDE OTURUYOR SAYILIRIS
BYKILAVUZ BENİ İLGİLENDİRMEZ
AMA SENİDE SEVERİM SİHİRBAZ VEYA CHAMPİONU Bİ DAHA KARŞINA ALIRSAN BANA KAFA TUTMUŞ SAYARIM
-
Ama o ismi kullanan yaratık kirletiyor....;)
SENI Bİ KİRLETİRİM SİTEYE MESAJ ATCAK HALIN KALMAZ
-
UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM VE CEMAL HER KAVGADA SEN VARSIN ..... SİHİRBAZ , BYKILAVUZ , CHAMPİON .........
SİHİRBAZ BENİM YANIMDA BENİM ADAMIM VATANSEVER ADALET TEAM ARGE TEAMİNDE GÖREVLİ
AMA SENİDE SEVERİM SİHİRBAZ VEYA CHAMPİONU Bİ DAHA KARŞINA ALIRSAN BANA KAFA TUTMUŞ SAYARIM
CHAMPİONDA HADDINI BILSIN OZMN NADİR GELİPTE BURDA İSMİMLE FLN DALGA GECMESIN..
-
CHAMPİONDA HADDINI BILSIN OZMN NADİR GELİPTE BURDA İSMİMLE FLN DALGA GECMESIN..
adam sana öle bi konuştuki söleyecek laf bulamadın bebe
-
ALLAHIN KAZMASI SEN HALA MESAJMI ATIYOSUN !!!
-
olm 2 dk rahat dur lan şu sitede kavga etmediğin adam kalmadı..
-
sölüom işte ce(mal) die adam kavgadan başka bişi düşünmüo ve nadir abi [email protected] u msnine eklermisin??bişi sorcam ;)
-
Champion ve Cemalakko kavga etmeyi bırakırmısınız. Burası düzgün bir site ve burada kavgacı adamlara yer yok. Birbirinizle laf dalaşına girmek için boşuna konu falan açmayın. Eğer kavga etmek istiyorsanız site üzerinden değil msnde edin. Siteyi boşu boşuna böyle şeylerle meşgul etmeyin..!
EVT