hopeful: 3 ---- 1: cemalakko
oyunun 40. dakikası olmadan yediği korner golunden sonra oyundan çıkan cemallakkonun hamaçiden mesajı:
"tur atladın cornerler fırıkıkler olmasa gol atacagın yok bu yuzden bırakcam bu fıfayı by"
saol cemalakko. ii maçtı
meto yla macimizi yapamadik cünkü hic oynanilmicak cekilde kasti onun baglanti hizi cok düsük ondan bence
ee meto nolcak sen meto yla yapmeto yla macimizi yapamadik cünkü hic oynanilmicak cekilde kasti onun baglanti hizi cok düsük ondan bence
OK
YEDEK OLMADIGINA GORE IKIMIZ YAPICAZ
ee meto nolcak sen meto yla yapmeto yla macimizi yapamadik cünkü hic oynanilmicak cekilde kasti onun baglanti hizi cok düsük ondan bence
OK
YEDEK OLMADIGINA GORE IKIMIZ YAPICAZ
ya nasıl çektin kurayı aklındanmkı aaq
yarı final maçında 3-1 yenikken oyundan çıkıp elenen cemallakko, nasıl olur da diğer yarı final maçında oynayabilir??? komedi..
yarı final maçında 3-1 yenikken oyundan çıkıp elenen cemallakko, nasıl olur da diğer yarı final maçında oynayabilir??? komedi..
KARDES BENIM OYNADIGIM FLN YOK SEN NERDEN CIKARIYOSAN....
KARDES BENIM OYNADIGIM FLN YOK SEN NERDEN CIKARIYOSAN....
pardon kardeş
hope maci nezaman yapioz özgürmilan 123,
hepinize başarilar diliyorum
hopeful: 3 ---- 1: cemalakko
HAMZA MUSAITSEN YAPALIM KARDES _??
HAMZA MUSAITSEN YAPALIM KARDES _??
olur kardeşim yapalim , geliyorum msne ;)
bestgamer: 3 -0 :hopefultbr de final açılmamış ben açıyorum şimdi oraya yazarsın
bestgamer: 3 -0 :hopeful