başarılar beyler
yekta off
Dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumsaol hamza
başarılar beylersaol kadeş
evet ;)yekta off
biz tilki ile maçimizi bitirine kadar gelmezse , hamza - masumtilki karşılaşmasinin galibi ile finali oynarsin o zaman kardeşm ;)
herkese başarılar
ok bakıyorum ;) saolherkese başarılar
gürkan kardeşim krallar ligine bakar misin , furkan yerine seni davet ettik ligimize
hamza msnye gelde yapak maçımızı
hamza nerde davet ettin göremedim mesajı link yazsana bi ;)
tamam gördüm hadi gel sen msnyehamza nerde davet ettin göremedim mesajı link yazsana bi ;)
7. hafta sonuçlarina bir bak istersen
fikstürün içinde
oynamiyan varsa girebilirim
scaho13@hotmail.com
cahit
Hamza 4 - 0 Masumtilkihamza bugün bende bişey var oynayamıyorum nedense yaw :(
ikinci yarıyı oynamiyacak miyiz gürkan kardeşim ?
Hamza 4 - 0 Masumtilkihamza bugün bende bişey var oynayamıyorum nedense yaw :(
bende iyiydi bi ara takıldı ama sonra bişey olmadıHamza 4 - 0 Masumtilkihamza bugün bende bişey var oynayamıyorum nedense yaw :(
sağlik olsun kardeşim . bu arada görüntü bende çok kötüydü . topu göremedim bile , sende nasildi ?
Hamza 4 - 0 Masumtilki
Hamza 4 - 0 Masumtilki
bende iyiydi bi ara takıldı ama sonra bişey olmadıHamza 4 - 0 Masumtilkihamza bugün bende bişey var oynayamıyorum nedense yaw :(
sağlik olsun kardeşim . bu arada görüntü bende çok kötüydü . topu göremedim bile , sende nasildi ?
kardeşim senle olan maçımdada hemen çıktım çünkü 5-0 gerideydim takımım seninkine göre çok kötüydü portsmunt - newcastle iyi oyuncu yok bende hiçbişey yapamıyom kazancan belliHamza 4 - 0 Masumtilki
kardeşim senle olan maçımdada hemen çıktım çünkü 5-0 gerideydim takımım seninkine göre çok kötüydü portsmunt - newcastle iyi oyuncu yok bende hiçbişey yapamıyom kazancan belliHamza 4 - 0 Masumtilki
;)kardeşim senle olan maçımdada hemen çıktım çünkü 5-0 gerideydim takımım seninkine göre çok kötüydü portsmunt - newcastle iyi oyuncu yok bende hiçbişey yapamıyom kazancan belliHamza 4 - 0 Masumtilki
ok önmli deil :)
HAMZA ŞAMPİYONLAR LİGİ TURNUVASI YARI FİNALİNİ BELİRLERMİSİN YATMADAN ÖNCE EŞLEŞMELERE BAKMAK İSTİYORUMDA
ok saolHAMZA ŞAMPİYONLAR LİGİ TURNUVASI YARI FİNALİNİ BELİRLERMİSİN YATMADAN ÖNCE EŞLEŞMELERE BAKMAK İSTİYORUMDA
tamam kardeşim belirlemeye başliyorum şimdi