Dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumsaol hamza
HAMZA ŞİMDİ YAPALIMMI MAÇIMIZI YOKSA BEN YATRCAM YARIN YARINMI YAPALIM 5 DAKKA İÇİNDE MESAJ ATMAZSAN YATCAM :D
ok yarın yaparızHAMZA ŞİMDİ YAPALIMMI MAÇIMIZI YOKSA BEN YATRCAM YARIN YARINMI YAPALIM 5 DAKKA İÇİNDE MESAJ ATMAZSAN YATCAM :D
kardeş mert961 ' e söz vermiştim . önce onla yapacağim diye . senle daha sonra yapalim istersen , ben kazanirsam tabi
ok yarın yaparızHAMZA ŞİMDİ YAPALIMMI MAÇIMIZI YOKSA BEN YATRCAM YARIN YARINMI YAPALIM 5 DAKKA İÇİNDE MESAJ ATMAZSAN YATCAM :D
kardeş mert961 ' e söz vermiştim . önce onla yapacağim diye . senle daha sonra yapalim istersen , ben kazanirsam tabi
iyi geceler ;)
ok anladım önemli değil ;)ok yarın yaparızHAMZA ŞİMDİ YAPALIMMI MAÇIMIZI YOKSA BEN YATRCAM YARIN YARINMI YAPALIM 5 DAKKA İÇİNDE MESAJ ATMAZSAN YATCAM :D
iyi geceler ;)
yarın mert ile birbirmize rastlayamazsak senle yapariz kardeşim . ama bu gece senle yapmak istemiyorum . merte ayıp olur sonra
başarılar beyler
başarılar arkadaşlar
başarılar beylersaol
başarılar arkadaşlar ;)saol kardeşim
HAMZA MSNYE GELDE YAPALIM MAÇIMIZI ;)
hadi hamza gelHAMZA MSNYE GELDE YAPALIM MAÇIMIZI ;)
tamam kardeşim geliyorum
mert yok sanirim ?
Herkese başarılar..saol
Herkese başarılar..
Xsideboy 4-0 Sihirbaz
Güzel maçtı 2 gol frikik 1 gol penaltı :D ;D
Xsideboy 4-0 Sihirbaz
tebrikler xsideboy kardeşim
hadi sizde yapın da finali yapayıım ;) ;Dkardeş hamza gelmiyoki msnye gelse yapcaz hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Xsideboy 4-0 Sihirbaztebrikler kardeş
rica ;)Xsideboy 4-0 Sihirbaz
tebrikler xsideboy kardeşim
teşekkürler.
hadi sizde yapın da finali yapayıım ;) ;Dkardeş hamza gelmiyoki msnye gelse yapcaz hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uzatmamda sende cevap vermiyon mesajlarıma tamam siz konuşunda kısa sürerse sevinirim ;)hadi sizde yapın da finali yapayıım ;) ;Dkardeş hamza gelmiyoki msnye gelse yapcaz hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gürkan kardeşim kelimeleri uzatmadan söylersen memnun olacağim . korsan kardeşimle yeni cl 06 - 07 turnuvamızın formatini konuşuyorduk . kayitlari açtiktan hemen sonra sana döneceğim ben tamam mi
HAMZA NEDEN GELMİYOSUN MSNYE MESAJIMI GÖRMÜYON DESEM 5 DAKKA ÖNCE MESAJ YAZMIŞSIN BEN 15 DAKKADIR SİTENİN HER KÖŞESİNE MESAJ ATIYOM
uzatmamda sende cevap vermiyon mesajlarıma tamam siz konuşunda kısa sürerse sevinirim ;)hadi sizde yapın da finali yapayıım ;) ;Dkardeş hamza gelmiyoki msnye gelse yapcaz hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gürkan kardeşim kelimeleri uzatmadan söylersen memnun olacağim . korsan kardeşimle yeni cl 06 - 07 turnuvamızın formatini konuşuyorduk . kayitlari açtiktan hemen sonra sana döneceğim ben tamam mi
BİDE YENİ Bİ FİKRİM VAR PARTNER CUP AÇALIMMI ÇOK ZEVKLİ OLUR ;)
görmeidm galiba özür ;)HAMZA NEDEN GELMİYOSUN MSNYE MESAJIMI GÖRMÜYON DESEM 5 DAKKA ÖNCE MESAJ YAZMIŞSIN BEN 15 DAKKADIR SİTENİN HER KÖŞESİNE MESAJ ATIYOM
attiğin tüm mesajlara teker teker cevap verip , yeni turnuvamızın kayitlarini açtiktan hemen sonra sana döneceğimi defalarca söyledim kardeşim
msnye gelde hem bu konuyu konuşuruz hemde maçımızı yaparız ;)uzatmamda sende cevap vermiyon mesajlarıma tamam siz konuşunda kısa sürerse sevinirim ;)hadi sizde yapın da finali yapayıım ;) ;Dkardeş hamza gelmiyoki msnye gelse yapcaz hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
açalim kardeşim , güzel fikir ;)
msnye gelde hem bu konuyu konuşuruz hemde maçımızı yaparız ;)uzatmamda sende cevap vermiyon mesajlarıma tamam siz konuşunda kısa sürerse sevinirim ;)hadi sizde yapın da finali yapayıım ;) ;Dkardeş hamza gelmiyoki msnye gelse yapcaz hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok ;)msnye gelde hem bu konuyu konuşuruz hemde maçımızı yaparız ;)uzatmamda sende cevap vermiyon mesajlarıma tamam siz konuşunda kısa sürerse sevinirim ;)hadi sizde yapın da finali yapayıım ;) ;Dkardeş hamza gelmiyoki msnye gelse yapcaz hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam kardeşim , kaydimi yaptirdim zaten yeni turnuvaya . geliyorum hemen ;)
Hamza 4 - 3 MasumtilkiSAOL VE TEBRİKLER
ellerine sağlik gürkan kardeşim . tek kelimeyle muhteşem bir karşılaşma oldu gerçekten . oynamiş olduğun güzel futboldan dolayi seni kutluyorum
Hamza 4 - 3 MasumtilkiSAOL VE TEBRİKLER
ellerine sağlik gürkan kardeşim . tek kelimeyle muhteşem bir karşılaşma oldu gerçekten . oynamiş olduğun güzel futboldan dolayi seni kutluyorum
HAMZA Bİ FFC AÇ İSTERSEN AKŞAMA KADAR DOLAR KAYITLAR AKŞAM GÜZEL Bİ FFC YAPARIZ
tebrikler hamza ben msndeyim ;)
hamza biz bide yapsak şu finali 2dk da?
Ok maç bitince ya da maç başlamadan ffc yi açta kayıt olalım ;)
Hamza 4 - 3 Masumtilki
Hamza msnde BekliyORum ;)
Hamza 4 - 3 Masumtilki
tbr hamza abi bakıyorumda uefa da çok iyisin inş böyle devam edersin hadi bakalım ;)
FİNAL TOPİĞİNİ ÇASANIZ BEYLER
FİNAL TOPİĞİNİ ÇASANIZ BEYLERevet
;)FİNAL TOPİĞİNİ ÇASANIZ BEYLER
açiyorum hemen ;)
bekliyorum abidaha çok beklersin maça giriyo hamza ;D ;D ;D
bekliyorum abidaha çok beklersin maça giriyo hamza ;D ;D ;D
onun bideğişiği var ama sölemiyim anladın sen onu ;Dbekliyorum abidaha çok beklersin maça giriyo hamza ;D ;D ;D
ne dermişler sabreden dermiş muradına erermiş ;D