hadi hamza gel msn e yapalım şu maçı !
Dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumsaol hamza
herkese başarılar...saol
tamam hamza başarılar size ;)hadi hamza gel msn e yapalım şu maçı !
tamam kardeşim geliyorum .
gürkan kardeşim biz 15 dakika içinde burda oluruz oke . x ile cl 06 - 07 finalini oynadiktan sonra sana döneceğim ben
Hadi hamza bekliyorum ???sakin ol kardeşim :D
4 KATILIMCIYADA YARI FİNALDE BAŞARILAR DİLERİM
4 KATILIMCIYADA YARI FİNALDE BAŞARILAR DİLERİMsaol
Hepinize başarılar dilerim ayrıca Masumtilki Gs nin maçını izlediğim için maçı yapamadım kusura bakma kardeşim..ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM
Hepinize başarılar dilerim ayrıca Masumtilki Gs nin maçını izlediğim için maçı yapamadım kusura bakma kardeşim..6S NİN NASIL YENİLDİĞİNİ GÖRMÜŞSÜNDÜR MAÇTA ;D ;D ;D
Hepinize başarılar dilerim ayrıca Masumtilki Gs nin maçını izlediğim için maçı yapamadım kusura bakma kardeşim..6S NİN NASIL YENİLDİĞİNİ GÖRMÜŞSÜNDÜR MAÇTA ;D ;D ;D
doğru sölüyosun big girmeyince girmiyor lanet olası topHepinize başarılar dilerim ayrıca Masumtilki Gs nin maçını izlediğim için maçı yapamadım kusura bakma kardeşim..6S NİN NASIL YENİLDİĞİNİ GÖRMÜŞSÜNDÜR MAÇTA ;D ;D ;D
sen de görseydin keşke 2 topu çizgiden çıakrdılar şans eseri baraja çarpan top gol oldu gs birsürü gol kaçırdı iliç atıldı bi takımda şans yoksa yapcak bişey yok
şans olacak bu işte kardeş bizde bjk ile yaptığımız maçta golümüzü vermedi hakemHepinize başarılar dilerim ayrıca Masumtilki Gs nin maçını izlediğim için maçı yapamadım kusura bakma kardeşim..6S NİN NASIL YENİLDİĞİNİ GÖRMÜŞSÜNDÜR MAÇTA ;D ;D ;D
sen de görseydin keşke 2 topu çizgiden çıakrdılar şans eseri baraja çarpan top gol oldu gs birsürü gol kaçırdı iliç atıldı bi takımda şans yoksa yapcak bişey yok
önemli olan topu çizgiye getirmek değil çizgiden geçirmek ;)doğru sölüyosun big girmeyince girmiyor lanet olası topHepinize başarılar dilerim ayrıca Masumtilki Gs nin maçını izlediğim için maçı yapamadım kusura bakma kardeşim..6S NİN NASIL YENİLDİĞİNİ GÖRMÜŞSÜNDÜR MAÇTA ;D ;D ;D
maçı izlememe gerek yok önemli olan skor kardeşimHepinize başarılar dilerim ayrıca Masumtilki Gs nin maçını izlediğim için maçı yapamadım kusura bakma kardeşim..6S NİN NASIL YENİLDİĞİNİ GÖRMÜŞSÜNDÜR MAÇTA ;D ;D ;D
gürkan maçı izlemeden konuşuyon tam bir 5ebeşlisin işte maçı izlemeden yorum yapmak size mahsus olsa gerek..
Xsideboy 4-0 Oltan
Xsideboy 4-0 Oltantbr x
Xsideboy 4-0 Oltantebrikelr
biz tilki ile giriyoruz beylerevet
hamza 0 - 1 masumtilkisaol hamza
ellerine sağlik gürkan kardeşim . zevkli maç oldu
MASUMTİLKİ 1-0 HAMZA
KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM ÇOK İYİ MAÇ ÇIKARDI İLK YARIDA ATTIĞIM GOLLE KAZANDIM MAÇI
Hamza benim bu cl den kazandıgım rep i atarsın artık ;) ;)
HAMZA FİNAL TOPİCİNİ AÇARMISIN SENDEN RİCAM FİNAL TOPİCİNDE UEFA KUPASININ RESMİNİ DEĞİLDE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASININ RESMİNİ KOYMAN ;)
tabiki 2 dakka içinde koyuyorum bu topice ;)HAMZA FİNAL TOPİCİNİ AÇARMISIN SENDEN RİCAM FİNAL TOPİCİNDE UEFA KUPASININ RESMİNİ DEĞİLDE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASININ RESMİNİ KOYMAN ;)
şampiyonlar ligi kupasinin güzel bir örneğini bulabilirsen buraya koy kardeşim oke . elimde şu anda sadece bu var
tabiki 2 dakka içinde koyuyorum bu topice ;)HAMZA FİNAL TOPİCİNİ AÇARMISIN SENDEN RİCAM FİNAL TOPİCİNDE UEFA KUPASININ RESMİNİ DEĞİLDE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASININ RESMİNİ KOYMAN ;)
şampiyonlar ligi kupasinin güzel bir örneğini bulabilirsen buraya koy kardeşim oke . elimde şu anda sadece bu var