saol metehan sana güzel takım geldi bakalım ne yapcaksıninş iyi bir sonuç çıakrtırım barça olsaydı dahada ii olurdu
bulmuşsunda bunuyosunsaol metehan sana güzel takım geldi bakalım ne yapcaksıninş iyi bir sonuç çıakrtırım barça olsaydı dahada ii olurdu
saolun beyler bencede mete ne güzel mençıstırsın ajax fln çıksa napardın =)zuhaha :D
BAŞARILARsaol
başarilar beylersaol
olm sen bu gruptamısın msj sayısını artırmak için diyon saol diye adam bu gruba diyorbaşarilar beylersaol
FABREGAS (( İNTER )) =) 4 METEHAN (( M.UNİTED )) =) 4evet abi sanada tbr
ortada bir maç oldu kardeş maçın hakkı beraberlikti tebrikler ...
sana ne olm benim nereye mesaj atcağım yüzsüz herifolm sen bu gruptamısın msj sayısını artırmak için diyon saol diye adam bu gruba diyorbaşarilar beylersaol
FABREGAS (( İNTER )) =) 4 METEHAN (( M.UNİTED )) =) 4
ortada bir maç oldu kardeş maçın hakkı beraberlikti tebrikler ...
devil çıktımı şimdievet
Ben abdullah maç yapacaklar gelsin hadi.Bekliyorum.Suan musahidim.Fabregas dışında yapavcak var mı?banın kalkmadan üyelik alıyon yüzsüz
FABREGAS (( İNTER )): 5 ABDULLAH (( LYON )):1tbr
Ben abdullah maç yapacaklar gelsin hadi.Bekliyorum.Suan musahidim.Fabregas dışında yapavcak var mı?banın kalkmadan üyelik alıyon yüzsüz
ben hamza abiyi msnye çağırmak için üye oldum sen gibi yüzsüz yüzsüz turnuvaya girmek için deilBen abdullah maç yapacaklar gelsin hadi.Bekliyorum.Suan musahidim.Fabregas dışında yapavcak var mı?banın kalkmadan üyelik alıyon yüzsüz
Tilki senin banlandığın zamanı unutmadık.Ulan kaç defa uye oldun be.Bide bana yuzsuz diyon
ne manyak adamsın sen bi cümleyi parçalayıp parçalayıp kaç mesajda yazıyonBen abdullah maç yapacaklar gelsin hadi.Bekliyorum.Suan musahidim.Fabregas dışında yapavcak var mı?banın kalkmadan üyelik alıyon yüzsüz
al birini vur ötekine
FABREGAS (( İNTER )): 5 ABDULLAH (( LYON )):1
FABREGAS (( İNTER )): 5 ABDULLAH (( LYON )):1
ok senin hatırın için bu zararlıyla tartışmıcamFABREGAS (( İNTER )): 5 ABDULLAH (( LYON )):1
tebrik ederim fabregas kardeşim
tilki ve abdullah sizde tartişmayin lütfen