Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => FORUM OYUNLARI => Konuyu başlatan: El_NiNo - 07 Nisan 2007, 10:51:39
-
..........
-
olmıcak duaya amin deme :D
-
Olsa ne yapardınız Dedim
:D
-
hele bir olsun ozaman yapcak birşey bulurum
-
Abi olsa Diyorum Söyleyin yaff ozaman konuyu kitleyin
-
Önce güsel bi triplez villa alırdım sonra güsel bi araba sonra işimi kurardım aslında iş arabadan önce gelir bence iş olursa arabada olur , sonra evimi ve işimi kendim kurarım daha arta kalan param olsa vakıflara ve fakirlere yardım ederdim(TABİ HEPSİNİ DEİL :D)
-
heh biri Çıktı Söyleyen ;D
-
Yani hayal ürünü amma ne yapalım la yoksa 1 trilyonmu verecen ;D :D
-
Olsaaa :D
-
;D ;D ;D
-
Keşke kardeş umarım ilerde okadar paran olur...
-
inş
-
önce güzel bir iş kurar milleti çalıştırırdım patron olurdum rahat takılırdım yani :)
sonra bi cami yaptırırdım milelt namaz kılsın öldükten sonrada sevap olur çünki
-
O iyi işler Yaparmışınsın Benim olsa Bi iş kurarım Daha sonra Çikolata Alırım Bir ev alırım :D
-
O iyi işler Yaparmışınsın Benim olsa Bi iş kurarım Daha sonra Çikolata Alırım Bir ev alırım :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
benim o kadar param olsa ilk önce ev alırdım sonra bir iş kurardım sonrada araba alırım daha kalırsafda fakir ve yoksullara yiyecek içecek alır verirdim
-
en alırıdm, diğerini saklardım ;D
-
en alırıdm, diğerini saklardım ;D
;D
-
Napcan La Saklayıpta ;D
-
bende saklarım
-
Turşusunu Muı Kurcanız
-
evet turşu yapardım iyi fikir
-
hehhehe ;D
-
valla hiç düşünmedim olunca düşünürüm :D :D %25 bana %25 çocuklarıma(evlenirsem tabi evlenmessem yaşadık ;D) geri kalanının yarısı anne ve babama, yarısıda kimsesiz çocuklar vakfı :D :D
nasıl ama süper paylastırdım parayı :D :D :D
-
ne yapmazdım ki ;D
-
okulu birakirdim paranin tadini cikarirdim
-
aşkımla bir tatile çıkardım :D
-
gordugum garıplere yardım ederım sonrasında lazım olanlara verırım sonrasında paranın tadını cıkarırım
-
yakardım :D
-
parayla burnunuda sıl :D
-
sen sil bana gerek yoq :D
-
ok yaparız
-
ne yapmazdımkı sadece yapmıcam şey karıya gitmek ;D :D :)
-
dunyayı gezerdım
-
...YAPARDIM ;D
-
mısıra gıderdım
-
san siro stadina giderdim
-
ben barc macınada gıderdım
-
kendime bi iş kurardım 8)
-
olmicana göre ;)
-
olmicana göre ;)
;D ;D :D :D DUNYA BUYUKTUR VE NE OLUCAGI BELLIMI OLUR AGA
-
harcardım :D :D :D
-
benim o kadar param olsa
uzaya giderdim ;D
-
Dünya Turu
-
bende dunya turu
-
Bende Dünya turuna çıkmak isterdim... Bi de Dubai'nin en güzel hotelinde tatil yapmak isterdim ;D
-
vala ılk mırısa gıderdım ordan dubaı o meshur otelde kalmak ısterdım sonrada dıger gıel yerlerı gezmek ısterdım
-
her yeri gezerdim dünya turu birde böyle canım ne isterse onu alır bol bol
-
dubaıdekı 7 yıldızlı otelde kalırdım :D
-
Miami'nin en ünlü restorantında 5 kişilik masa hazırlattırırdım. Baş sandalyeye kendimi diğerleri Paris Hilton,Madonna,Sharika,Beyonce u oturtururdum ;D ;D ;D
-
butun bunları 1 trılyonlamı yapıcaksın :D
-
Miami'nin en ünlü restorantında 5 kişilik masa hazırlattırırdım. Baş sandalyeye kendimi diğerleri Paris Hilton,Madonna,Sharika,Beyonce u oturtururdum ;D ;D ;D
paris fln seni görünce kaçar bea ;D ;D
-
LA OILUM 1 TRILYONU BUKADAR FAZLA GORMEYIN 1 AYDA BITIRIRIM LA BEN O PARAYI :D
-
LA OILUM 1 TRILYONU BUKADAR FAZLA GORMEYIN 1 AYDA BITIRIRIM LA BEN O PARAYI :D
abartma be 2 haftada biter 8) ;D ;D
-
;D ;D ;D :D :D :D :D
-
o en az 5 milyon dolara patlar ;D
-
o en az 5 milyon dolara patlar ;D
yuh sende :D
-
en azından 5 milyarını yardım kurumuna bağışlardımı geri kalanı ilede eğlenirdim....:D...
-
en azından 5 milyarını yardım kurumuna bağışlardımı geri kalanı ilede eğlenirdim....:D...
;D ;D
-
yatak turu ;D değil kesinlikle bir iş kurardım ordan kazandığımla dünya turnesine çıkıp dünayya açılırdım çok zengin olup uzaya giderdim ve oraya bir şehir yaptırırdım ve vergi alırdım sonra o vergilerle mezarımı yaptırırdım ;D ;D mirasımı dağıtırdım yardım kurumlarına,insanlara
-
kendime kaset yapardım :D
-
;D
-
yatırım yapardım
-
yatırımmmm işş ev sadaka herşeyi yapardımm
-
eş-iş-sevap :D
-
>:( ;D
-
>:( ;D
>:( NİE_?
-
hea neden ;D
-
Parayı basar önce jenifer sonra beyonce sonrada brtiney hepsini elden geçirirdim :D :D :D
-
keşke olsa yaq
-
keşke olsa birşey yapardım ama yok ki oladan konuşmam ben :P
-
olunca düşünürüm bişeler :D
-
cok hayal kuran fazla buyuyemez :)
-
cok hayal kuran fazla buyuyemez :)
:D :D :D ;D ;D ;D
-
İlk olarak fenerbahçeye başkan olacam.Bütün yabancıları satacam takımı batıracam.Sonra istifa edecem ;D ;D
-
hhehheheh adam iralarım yada karı
-
yoksullara dagıtırım
-
haca giderim, yoksulların karnını doyururum, ailemle-akrabalarımla-arkadaslarımla paylasırım ;) ;)
-
bağışlarım , ewimi donatırım , havuz yaptırırım , 250 milyarlık araba alırım ,, öyle işte
-
Hacca Giderim Bir kısmını bağışlarım bir kısmını eğitimimime veririm bir kaç artan kalan parayla kendi ihtiyaçlarımı karşılarım ...
-
CAnım ne istersee alırım tanıdıklarıma yardım ederim fakirlere yardım ederim kendimede bir ev havuzlu bir araba 4-5 tane pc alırım bide jeneratör :D
-
Bütün Dini Gereksinimleri Karşılar Hacca gider bağış zekat veririm sora kalanla üfff