Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => UEFA CHAMPİONS LEAGUE 2006-07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİG => Konuyu başlatan: YuRY - 20 Nisan 2007, 18:42:34
-
OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİG KATILIMCILARI , BU TOPİC ALTİNDAN SOHBET EDEBİLİR VE KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARİ BİZLERE SORABİLİRSİNİZ
-
birinci cl 06 - 07 ligimiz hayirli olsun
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
herkese başarılar
-
saol kardeşim iyi bir lig olcak inş ;)
-
inş ii olucak :D
-
İNŞ KARDEŞİM
Kayıtlarımız bitmiştir bugun içerisinde takımların sahipleri ve ilk hafta fixtürü belli olcaktır.
-
HERKESE BAŞARILAR ...
-
İNŞ KARDEŞİM
Kayıtlarımız bitmiştir bugun içerisinde takımların sahipleri ve ilk hafta fixtürü belli olcaktır.
sabirsizlikla bekliyoruz kardeşm . kolay gelsin ;)
-
İNŞ KARDEŞİM
bekliyoruz kardeşim :;)
-
efet sabırsızlıkla beklioruz :)
-
herkese başarılar dilerim...
İyi ve eğlenceli bir lig olması dileği ile saygılar....
-
tşk ederim kardeşim
-
SAAT 10 GİBİ FİKSTÜR DE BELLİ OLCAKTIR
-
herkese başarılar dilerim...
İyi ve eğlenceli bir lig olması dileği ile saygılar....
teşekkür ederiz zimap kardeşim
-
SAAT 10 GİBİ FİKSTÜR DE BELLİ OLCAKTIR
tmm kardweşim bkeliyoruz
-
Saat geç oldu ben yatıyorum kuralara yarın öğleden sonra bakarım artık
-
Saat geç oldu ben yatıyorum kuralara yarın öğleden sonra bakarım artık
eşleşmeleri sabah mi belirleyeceksin korsan kardeşim , saat 12 ye geliyor
-
abi dün acil bir işim çıktı o nedenle çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın şuan belirliyorum ;)
-
BİR VE İKİNCİ HAFTA FİKSTÜRLERİ BELLİ OLMUŞTUR MAÇLARINIZA BAŞLIYABİLİRSİNİZ BAŞARILAR DİLERİM
-
BİR VE İKİNCİ HAFTA FİKSTÜRLERİ BELLİ OLMUŞTUR MAÇLARINIZA BAŞLIYABİLİRSİNİZ BAŞARILAR DİLERİM
saol kardeşim eline saglık eğlenceli bir turnuva olcaga benziyor... ;)
-
ellerine sağlik korsan kardeşim . tüm etkinlikleriyle çok eğlenceli bir lig olacağini düşünüyorum . umarim daha öncede söylediğim gibi tüm katilimcilarimiz maçlarini gereken zamanlarda oynarlar
-
BEYler robben msnde bulamıyorum 1 kere actı dahada acmadi ne olcak bizim ilk maç daha sonramı olucak yoksa 3 puan direk verilcekmi
-
ya beyler benım 2. hafta macımda juventus sahibi gelmiyor...msnde de cevap vermiyor....
-
msn de uyuyo yaziyo gormuyon mu gelmiyo filan deme ala alla geldim hadi online isen yapalim
-
3 VE 4. HAFTA FİXTÜRÜ BELLİ OLMUŞTUR
-
Saol kardeşim
-
ellerine sağlik korsan kardeşim . ikişer ikişer gidince daha iyi oluyor ;)
-
ellerine sağlik korsan kardeşim . ikişer ikişer gidince daha iyi oluyor ;)
bencede ;)
-
ya turnuva harıka ıyı gıdıor ve cok zevklı gecıor ama ben bu sanssızlıgımı bı yenemedım ya :D..
-
EYW. KARDEŞİM KİM YÖNETİYOR :D
ÜZÜLME KARDEŞİM ZAMANLA ALIŞIRSIN ;)
-
5 VE 6.HAFTALARIN FİKSTÜRÜ BELLİ OLMUŞTUR
-
ellerine sağlik kardeşim . bende birazdan skor tahmin bölümünü hazirlayacağim
-
tmm abi saol bekliyoruz
-
saol kardeşim.. ;) puan tablosunu ne zaman hazırlıcaksın ?
-
saol kardeşim.. ;) puan tablosunu ne zaman hazırlıcaksın ?
3 ve 4.haftaların maçları bititği zaman
-
ya yeter ya gıcık oldum ya bı turlu 3 puan alamadım gıttı her macta en az 1 dırekte carpıor topum cok sanssızım ya....uzerımdekı su sanssızlıgı bı yıkabılsem...ama ıste ofya :-[ :P :-\
-
YA BEYLER GERÇEKTEN SÜPER BİR TURNUVA YAPMIŞSSINIZ....ELLERİNİZE SAĞLIK SÜPERSİNİZ SİTENİZDE HARİKA .......İNŞLLAH BÖLE DEVAM EDERSİNİZ
-
eyw. kardeşim inş böyle devam eder agam dikkat edersen korsan yönetiyor olsun o kadar da ;D
-
eyw. kardeşim inş böyle devam eder agam dikkat edersen korsan yönetiyor olsun o kadar da ;D
;) ;D
-
YA BEYLER GERÇEKTEN SÜPER BİR TURNUVA YAPMIŞSSINIZ....ELLERİNİZE SAĞLIK SÜPERSİNİZ SİTENİZDE HARİKA .......İNŞLLAH BÖLE DEVAM EDERSİNİZ
teşekkür ederiz uğur kardeşim . turnuvamızı ve sitemizi beyendiğine çok sevindik ;)
-
korsan knka puan durmu ne zaman güncellencek
-
5ve 6.hafta maçları tamamlanınca
-
oke
-
5 VE 6.HAFTA PUAN DURUMU GÜNCELLENMİŞTİR.
http://www.oyunsiteniz.info/forum/index.php?topic=23981.msg148519#msg148519
-
OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİGİ 5. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 5. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON TARİH 4 MAYIS CUMA GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM.
İNTER 0 – 1 CHELSEA
LİGİMİZDE GOL KRALLIĞI VE CEZALILAR - SAKATLIKLAR TABLOLARI HAZIRLANACAKTIR BU NEDENLE MAÇ SONUÇLARINDA PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR PRİNT ALMAYI UNUTURSANIZ GOLLERİ ATAN, KART GÖREN VE SAKATLANAN FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYIN.
korsan kardeşim maç sonuçlarina baktiğim zaman Chelsea'nin sahibi devile 1-0 hükmen yenildiğimi görüyorum . bu sonucu kesinlikle kabul etmiyeceğim . hafta içleri her gün 20.00 ila 23.30 arasi online oluyorum . haftasonlari ise düzenli olarak 14.30'dan gece 01.30' a kadar buralardayim . dün gecede 1 ' e kadar burada olmama rağmen deville birbirmize rastlayamadik . benim bu durumda chelsea'ya hükmen mağlup olmam çok büyük bir haksizlik olacaktir . önümüzdeki haftalara daha fazla vakit kaybetmeden geçmek için hükmen yoluna başvurmana itiraz etmiyorum fakat her gün ortalama 4-5 saat online olduktan sonra rakibini göremeyip hükmen mağlup olmak doğru bir karar değil .
-
MİLAN TAKIMININ YENİ SAHİBİ BYKILAVUZ NİCKLİ ARKADAŞIMIZDIR
MSN : [email protected]
BAŞARILAR KARDEŞİM
-
JUVENTUS TAKIMININ YENİ SAHİBİ SIR_SAFAK NİCKLİ ARKADAŞIMIZDIR
BAŞARILAR KARDEŞİM
-
MİLAN TAKIMININ YENİ SAHİBİ BYKILAVUZ NİCKLİ ARKADAŞIMIZDIR
BAŞARILAR KARDEŞİM
ligimize hoşgeldin klavuz, iyi eğlenceler ;)
-
HB.ABİ...
-
7 VE 8.HAFTA GOL KRALLIĞI VE PUAN TABLOSU GÜNCELLENMİŞTİR.
-
ellerine sağlik korsan . ligimiz beklediğimden de hızlı ve eğlenceli geçiyor gerçekten
-
ellerine sağlik korsan . ligimiz beklediğimden de hızlı ve eğlenceli geçiyor gerçekten
EVET BENCEDE ;)
-
İKİNCİ DEVRE OLMUYACAKTIR
-
İKİNCİ DEVRE OLMUYACAKTIR
tamam kardeşim . böylesi daha iyi oldu bencede . tadında bırakmiş olacağiz ligimizi ;)
-
hamza aslında benle niqht devam ettirmek istioruz
-
evet uygun görülürse devam ettirebilirz eglenceli geçiyo çünkü ;)
-
beyler siz yaparsanzı olur tabi benim yerimede başkası girer fikstürde var saten gol krallığı ve puan tablosunuda yaparsanzı ben de onların excelde ve word de var yani istersenzi vereyim siz sadece yazcaksınzı kolay yani ?
-
evet uygun görülürse devam ettirebilirz eglenceli geçiyo çünkü ;)
olur tabi kardeşim . siz ikinci yarıyı düzenlemek istiyorsaniz devam edelim o halde
-
tmm korsan hallederiz devam etsin şimdilik
niqht ben x ile 11.hafta maçına girip geliorm hemen ardından yapalım
-
tmm beyler beni msn de bulun ? vereyim gerekli dosyaları
-
niqht e ver sen ben maça girriom kardeşim
-
ok
-
ok
tmm korsan geliyorum msn e ;)
-
devam etmesi iyi ama inş maçlar sonuna kadar yapılır...
-
sen yap hele maçlarını hiç online olmuyon bakıyorumda >:(
-
mert eksik maçların war aga yap lütfen
-
eksik olan 1 maçım var kılavuz u da göremedim msn de pek
-
hamza replerimi werir misin baya fazla olur herhalde çünkü lig şampiyonluğu bu nekadar rep war ?
-
500 rep kardeşim