Tamam kardeş sen önce bi kazanda hiçbirşey belli olmas belkide beşiktaşlı arkadaşımız kazanır _?_?
Herkese başarılar..
ABİ TURNUVANIN SON MAÇ GÜNÜ GEÇMİŞ BU ARADA EŞİ UZUN ZAMAN DIR OLMAYAN WARSA BEN GİREBİLİRİM BEN GİREBİLİRİM
phoenix:PCaNeR
Chicago:Hanzer
güzel maçtı daha da fark olurdu ama amare 5 faulle oynadı o korkudan onla oynayamadım hanzer de çok 3 lük denedi ama 2-3 tanesi girdi finalde rakibim kimse bgn oynayabiliriz
okhe kardeş ben yine de büyük konuşmayalım dedim :D
Hafta sonuna bekleyeceğim benim yazılılar var cumartesi gelirse yaparız yoksa gelmesse finale yaz abi...
beklesin bence aga haksız galibiyet olmasın ama besiktasli emre de müsait olmayabilir onu da düşünmek lazım
hamza abi dünden bahsediyor 20.30 diyerek bugün 2 mayıs final maçı artık benle force23 değil mibeklesin bence aga haksız galibiyet olmasın ama besiktasli emre de müsait olmayabilir onu da düşünmek lazım
3. nba live 07 turnuvamızı açmak için 2. turnuvamızda finalin adının belli olmasini bekliyordum kardeş . bu sebeple yarı final eşleşmelerini daha fazla uzatmak istemiyorum . beşiktaşlı emre de rakibini beklediğine dair topic altindan hiç mesaj göndermemiş zaten . bu sebeple force 23 ' ü finale yazip emreyi hükmen elemenin daha iyi olacağini düşünmekteyim
beşiktaşlı emreye topic altindan mesajini yollayip maçini yapmaya hazir olduğunu söylemesi için yarın akşam 20.30' a kadar süre veriyorum . 20.30 ' dan sonra emreden herhangi bir ses çıkmaz ise finalin adı ; PCaNeR - Force 23 Olacaktir
3.NBA turnuvası 16 kişilik gruplu falan mı olcak??
Evet 16 kişilik daha zevkli ve çekişmeli olur inşallah gerekli katılım gerçekleşir ben herkese haber vericem