abi benim işlerim var malesef kusura bakma ;)
tek maç dimi
İLK MAÇ BENDEN OLSUN.............
(alemgenclik) UGUR 9-5 BATUHANHAKAN(fifafan kulubu)
haydi diğer arkadaşlarım sizde yenin de yari final garanti olsun
herkese başarılar
çok saol hamza kardeşİLK MAÇ BENDEN OLSUN.............
herkese başarılar
tebrik ederim uğur kardeşim . alemgençlik sitesi olarak oldukça güzel bir başlangiç yaptiniz . kalan maçlarinizda başarilar diliyorum
SOCCERCENTER.NET SİTESİNDE BERK YERİNE OQUEN GİRMİŞTİR.
MSN ADRESİ : [email protected]
darkachilles(fifazamani.com):8-4:hakan1989(bestfifa.com)
yenmeyi en son isteyeceğim 5 kişiden birini yendim,eline sağlık kardeşim..
kirve-guvenc:6-2
arkadaşlar fifasiteniz olarak bazı oyuncularımız artık sitemizde bulunmamaktadır veya banlanmıştır bu sitede yaşanan bazı sorunlar varken sitemizde bazı şeyler değişmiştir oyuncularımızı sizden rica ederek değiştirmek istiyoruz
İLK MAÇ BENDEN OLSUN.............
herkese başarılar
TAKIMIMIZI ŞU ŞEKİLDE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ ;
1-YUSUF - [email protected]
2-KALLON - [email protected]
3-SİR_SAFAK - [email protected]
4-FİFACİ_DELİKANLİ - [email protected]
5-HAWK – [email protected]
TAKIMIMIZI ŞU ŞEKİLDE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ ;
1-YUSUF - [email protected]
2-KALLON - [email protected]
3-SİR_SAFAK - [email protected]
4-FİFACİ_DELİKANLİ - [email protected]
5-HAWK – [email protected]
kardeşim kadro değiştirme yoktur berk in çıkması soccercenterden atılmasıdır
SERKAN(FİFAFANKULUBU):6-3:CİNEVAR:(ALEMGENÇLİK)
GÜZEL MAÇTI ;D :o
YA HAMZA KARDEŞ BİZM KATİL OYNAMAK İSTEMİOO NABACAZZ DİOKİ BENİM YERİME BAŞKASINI AL DEDİMKİ SEN OYNUCAN YOK DEDİİ (HANİ ESKİDEN DE BÖLE KONU VARDIYA ONDAN DOLAYI BÖLE YAPIO NE YAPİİMM ?
YA HAMZA KARDEŞ BİZM KATİL OYNAMAK İSTEMİOO NABACAZZ DİOKİ BENİM YERİME BAŞKASINI AL DEDİMKİ SEN OYNUCAN YOK DEDİİ (HANİ ESKİDEN DE BÖLE KONU VARDIYA ONDAN DOLAYI BÖLE YAPIO NE YAPİİMM ?
siteniz adına yarişmakta olan ' katil ' nickli katilimciniz maçlarini oynamak istemiyorsa oyuncu değişikliğine gitme hakkınız kurallarimiza göre malesef bulunmuyor uğur kardeşim . oyuncunuzu maçlarini oynamasi konusunda ikna edemezseniz katilin rakibine 3 puan + 3 averaj vereceğiz
Fortis turkiye kupasi eşleşmelerini bu akşam belirleyeceğim kardeşim . şu anda ufak bir işim var . en geç 10 - 15 dakika içerisinde msne gelirim oke
hakantr(bestfifa.com)-6 iskorpitx(fifazamani.com)-7
İZMİRLİ2:2-5:CRAZY_YİĞİT
hakantr(bestfifa.com)-6 iskorpitx(fifazamani.com)-7
BurakBahce hangi vakitler online oluyorsun?ben hergün açığım. yarın istediğin zaman gel bitirelim şu işi
oke hamza kardeşş ben ikna etmeye çalışcam ama biraz zor nese saol hamza kardeşYA HAMZA KARDEŞ BİZM KATİL OYNAMAK İSTEMİOO NABACAZZ DİOKİ BENİM YERİME BAŞKASINI AL DEDİMKİ SEN OYNUCAN YOK DEDİİ (HANİ ESKİDEN DE BÖLE KONU VARDIYA ONDAN DOLAYI BÖLE YAPIO NE YAPİİMM ?
siteniz adına yarişmakta olan ' katil ' nickli katilimciniz maçlarini oynamak istemiyorsa oyuncu değişikliğine gitme hakkınız kurallarimiza göre malesef bulunmuyor uğur kardeşim . oyuncunuzu maçlarini oynamasi konusunda ikna edemezseniz katilin rakibine 3 puan + 3 averaj vereceğiz
BurakBahce hangi vakitler online oluyorsun?ben hergün açığım. yarın istediğin zaman gel bitirelim şu işi
oke hamza kardeşş ben ikna etmeye çalışcam ama biraz zor nese saol hamza kardeşYA HAMZA KARDEŞ BİZM KATİL OYNAMAK İSTEMİOO NABACAZZ DİOKİ BENİM YERİME BAŞKASINI AL DEDİMKİ SEN OYNUCAN YOK DEDİİ (HANİ ESKİDEN DE BÖLE KONU VARDIYA ONDAN DOLAYI BÖLE YAPIO NE YAPİİMM ?
aga fifasitenizi düzeltin yaw...
hamza kardeş site banner yapmamı ıstermısnız..
Ali Arkdas ortalıklarda yok bılgınıze
rica ederim, tabi
hamza son 2 gündür bilgisayarımda bir problem var,bilgisayarı açtıktan 15-20 dk sonra kitleniyor ve hiçbir işlem yapılamıyor reset atmak zorunda kalıyorum.Sorun sanırım fanda zira dönmüyor.Sorun hallolur olmaz maçımı yapacağım kusura bakmayın ilk defa böyle bir sorun oldu :(
HAMZA BENDE BI BANNER YAPABILIRIM SIZE ISTERSENI ;)
Hamza kardes bizim sitenin oyuncularından hardmaster siteden ayrıldıgı icin onun yerine baska oyuncu alcaz olurmu??lütfen hemen cvp ını verirsen oyuncumuzu burdan tanıtcaz sonra bi haksızlık ve kargasa ortamı olmasın..ben msn deyim [email protected] ordan konusuruz istersen...
kardes hardmaster siteden ayrıldı yani banlı inandırıcı gelmeyebilir konuyu arastırabilirsiniz kardes anlayısla karsılarız.ama performansdan dolayı deil kesinlik hard ile sorun cıktı siteyi bıraktırdık yani banlı sayılır o yüzden baskasını alcagız onun yerine kardes..
(www.fifa07club.tr.cx)burakbahce---9 gökhan---2(www.soccercenter.net)
(www.fifa07club.tr.cx)burakbahce---9 gökhan---2(www.soccercenter.net)
(www.fifa07club.tr.cx)burakbahce---9 gökhan---2(www.soccercenter.net)tbr burak kardeşim çok ii skor
darkachilles(fifazamani.com):8-4:hakan1989(bestfifa.com)
yenmeyi en son isteyeceğim 5 kişiden birini yendim,eline sağlık kardeşim..
arvaladze 8-5 hardmaster(turbo-pc ko)
FİFAZAMANİ ADINA HARDMASTER İN YERİNE GİREN OYUNCUMUZ;
Turkboi27
[email protected]
rakibi arvaladze ile oynuycaktır bilgilerinize..
CEMALAKKO 3 - 0 EKOtbr kardeş
CEMALAKKO 3 - 0 EKOtebrkler
CEMALAKKO 3 - 0 EKOtebrkler
gel beni de yen okadar iyisen 8)
CEMALAKKO 3 - 0 EKO
SLM KARDEŞİM BİZ FİFAFANKULUBU
BİZİM RAKİBLER YOK SÖLİM SONRA BİZDEN ALMA PUAN
BEN YAPTIM BİDE BATUHANHAKAN ÖTEKİLERİNKİ YOK RAKİBLER
Nası yok kardeş 7/24 msndeyız sızın alı kardeş yokki... >:(
rap yerine hıllocks [email protected] girmiştir.....
hamza kardeş ben yazıroum alı kardeş nerdesın gelde yapalım...
(www.fifa07club.tr.cx)bor@---3 inanç---2(www.soccercenter.net)
skoru bakıp aldanmayın çok rahat kazandım ;) ;) ;)
tamam uğur kardeşim . yarı final eşleşmelerini belirlemeden önce bu söylemiş olduklarinizi dikkate alacağiz . turnuvamıza gösterdiğiniz ilgiden ötürü tüm katilimcilariniza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorumteşekkürler hamza kardeşim ......saolun
rakibimi bekliyorum ama ortalarda yok yetkililere duyurulur...
Oquen kardeşim , seni maç programinda herhangi bir sitenin yarişmacisi olarak göremedim . başka bir katilimcimiz yerine mi dahil oldun acaba ?
Dün son gündü. Bence rakibi olmayanlara maçları hükmen verip yarı final başlasın bi an önce.Yapan adam yapardı şimdiye kadar ilgi göstermeyeni eleyin bence:)fifazamani haklı hamza kardeşbiz bekliozz ama rakip yok ...biran önce yari final açıklansınn ....saygılarımla
(www.fifa07club.tr.cx)bor@---3 inanç---2(www.soccercenter.net)tbr ederim kardeşim sanada bu yakışır :D
skoru bakıp aldanmayın çok rahat kazandım ;) ;) ;)
manyakturk(fifazamani)-4 rap(bestfifa)-3
HAMZA ABİ OYUNSİTENİZ SADECE BİR MAÇ YAPMIŞ HABERİN OLSUN :(
Oquen kardeşim , seni maç programinda herhangi bir sitenin yarişmacisi olarak göremedim . başka bir katilimcimiz yerine mi dahil oldun acaba ?
abi soccercenter de berk yerine girdi
EVT ABİ BU ARADA MSN YE GELİRMİSİN ?
Dün son gündü. Bence rakibi olmayanlara maçları hükmen verip yarı final başlasın bi an önce.Yapan adam yapardı şimdiye kadar ilgi göstermeyeni eleyin bence:)fifazamani haklı hamza kardeşbiz bekliozz ama rakip yok ...biran önce yari final açıklansınn ....saygılarımla
HAMZA KARDESIM 300. FİFA 07 TURNUVASINDA BIGIN PC SINDE SORUN OLDUGUNDAN DOLAYI YERINE ILK KAYIT OLARAK GIRMEK ISTIYORUM. BAKARMISN O BPOLUME BI DK ;)
ya yusuf hala yok ortadaaaaaaaaa
Rakibimin pcsinde fifa yokmuş arkadaşın eve gidip oradan oynayacağım dedi,yetkililerin bilgisine..
Rakibimin pcsinde fifa yokmuş arkadaşın eve gidip oradan oynayacağım dedi,yetkililerin bilgisine..
rakibin , bu geceye kadar arkadaşinin evine gidip seninle irtibata geçemez ise sende hükmen kazanacksin tayfun kardeşim . bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz
beyler yusufta tugkanda msnde ikisde cevap yazmıooya yusuf hala yok ortadaaaaaaaaa
rakibin yusuf , bu gece içerisinde maçini oynamaya hazir olduğuna dair topic altina herhangi bir yanit göndermez ise bu maçi hükmen kazanacaksin tugkan , bizleri bilgilendirmen iyi oldu
beyler bir haftadır fifayla ve bilgisayarla ilişkim kesildi.Ancak bugün girebildim ve rakibimi online göremediğim için maçı yapamadım..
aguero_ali=5 berk=2
Sanırım benim yapacağım maç prestij maçı olacak.
Soccercenter.net olarak şampiyon olacak siteyi şimdiden tebrik ediyoruz.Başka turnuvalarda görüşmek üzere..
Soccercenter.net olarak şampiyon olacak siteyi şimdiden tebrik ediyoruz.Başka turnuvalarda görüşmek üzere..
aguero_ali=5 berk=2tbr aguero_ali yarı finaldeyiz... ;D ;D ;D ;D
Turnuvamıza katilip , maçlariniza gereken ilgi ve alakayi göstermiş olduğunuz için oyunsiteniz olarak sizlere teşekkürü borç biliyoruz . şampiyon sitenin ev sahipliğinde düzenlenecek olan yeni bir siteler arasi fifa 07 turnuvasinda görüşmek üzere , salicakla kalin
Turnuvamıza katilip , maçlariniza gereken ilgi ve alakayi göstermiş olduğunuz için oyunsiteniz olarak sizlere teşekkürü borç biliyoruz . şampiyon sitenin ev sahipliğinde düzenlenecek olan yeni bir siteler arasi fifa 07 turnuvasinda görüşmek üzere , salicakla kalin
Teşekkür ediyoruz.Bu arada Korsanla da daha önce görüşmüştük son cümlede bahsettiğin konu hakkında gerçekten gelenek halini alırsa çok güzel olur.Müsait olursan msnde detaylı görüşüp fikir alışverişinde bulunabiliriz bu konu hakkında..