C Grubundaki tüm katılımcılara bir üst tura çıkma yolunda başarılar dilerim
arkadaslar benim aga gelin orda yapalim
kemal.35.
123
tamam hamza kardesim ben sana haber veririm ok
BAŞARILAR DİLİORM BENIMLE BİRLİKTE BU GRUPTA MÜCADELE EDEN ARAKDAŞLARA
MÜSAİT OLAN VARMI ACABA ?
FABREGAS: 6 KEMAL35: 2
saol hmza müsaitsen beklirom msnede yapalım maçı
FABREGAS: 4 RESUCED :4
kardeş konuyu uzatmak istemiorm ama sana göre hediye olan maçı al istersen gelelim dakka olayına
maçın 40 dakkası berabere bitti bende 45 e kadar devam ederis die devam ettim 41 de santra yaptım sonra 44 de attım ztn normalde olsa uzatmlar hesabı benım gol gene sayılırdı 3-4 dakka uzatma olur çünki
ayrıca ben hamaçiden ben böle anladım dedim sende tarışmıyak böle kalsın dedin sonra ben yok kardeşim ne tarışcam maçı sen o düşünce ile devam ettin isen sen yendin o zaman yazcagım sırada hamaçiyi kapadın wallahi bak yani bir haksızlık oldugunu sanmıyorum
Resuced 5 -2 Kemal35
Resuced 5 -2 Kemal35
hamza musaitsen macımızı yapalim mi
resuced lütfen !kardeş konuyu uzatmak istemiorm ama sana göre hediye olan maçı al istersen gelelim dakka olayına
maçın 40 dakkası berabere bitti bende 45 e kadar devam ederis die devam ettim 41 de santra yaptım sonra 44 de attım ztn normalde olsa uzatmlar hesabı benım gol gene sayılırdı 3-4 dakka uzatma olur çünki
ayrıca ben hamaçiden ben böle anladım dedim sende tarışmıyak böle kalsın dedin sonra ben yok kardeşim ne tarışcam maçı sen o düşünce ile devam ettin isen sen yendin o zaman yazcagım sırada hamaçiyi kapadın wallahi bak yani bir haksızlık oldugunu sanmıyorum
Tamam abicim devam etsen ben burda sabaha kadar konussam bişi deyişmicek zaten neyse en buyuk sensin eferin sana
hamza oralarda isen yapalım maçımızı
hamza kardesim müsatitsen macimizi yapabiliriz
FABREGAS : 4 BALLACK : 3
Güzel maçtı hamza kardeşim eline saglık
hamza kardesim müsaitsen macimizi yapalim
FABREGAS : 4 BALLACK : 3
Güzel maçtı hamza kardeşim eline saglık
hamza kardeşim müsaitsen yapalım maçımızı
hamza kardesim ben musaitim herzaman ama snei bulamıyorum bi turlu simdi musaitsen yapalim
Hamza 4 - 2 Resuced
ellerine sağlik resuced . çok zevkli maç oldu gerçekten
Hamza 4 - 2 Resuced
ellerine sağlik resuced . çok zevkli maç oldu gerçekten
Tbrkler
hamza kardesim ben dün hep msndeydim bekledim seni gelmedin :-\
Hamza 4 - 1 Kemal
ellerine sağlik kemal kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu gerçekten . 10 dakikada bir kopmasaydi daha iyi olacakti ama , sağlik olsun . bu sonuçlarla sanirim 6 puan toplayarak çeyrek finallere adımı yazdirmaya hak kazanmiş oluyorum
kazananları tebrik ederim