FABREGAS MSN DE AYRILDIGINI SOLEDI ONUN YERINE IKINCI KAYIT OLARAK BEN GIRDIM KARDESIM ;)
EVET ONUN YUZUNDEN DEDI BANA >:( >:(
BARUT BANLANMIS HEREALDE SITEYE GIRIS YAPAMIYOMUS ..
CEMALAKO 3 - 0 BARUT HUKMEN
.. bole sey mi olur ya çekiliyom bu ffcden.
hamzaaaaa macimizi ne zaman yapioruz ??????????????????????????
hamza barut halen banlı msn de beklıyo senı
hamza senin isin var galiba ben HASAN la girimmi maca ?? ? ? ? ?
yok bekliyorum seni msn nede 5-10 dk gelirsin ins.hamza senin isin var galiba ben HASAN la girimmi maca ?? ? ? ? ?
ben 5 dakika içerisinde müsaid olurum kardeşim . eğer o kadar vaktin yoksa girebilirsin hasanla
yok bekliyorum seni msn nede 5-10 dk gelirsin ins.hamza senin isin var galiba ben HASAN la girimmi maca ?? ? ? ? ?
ben 5 dakika içerisinde müsaid olurum kardeşim . eğer o kadar vaktin yoksa girebilirsin hasanla
şafak yanılmıyorsam idmana gitti beyler
aga özel bir arkadaşla görüşürom şu anda msnede çıkarsam şimdi bi ton laf eder anlamışsındır umarım :)
ilk başta apo yüzünden çıktımda şimdi gerçekten işim war inş anlıyorsundur beni kardeşim kbakma
tmm kardeşim saolaga özel bir arkadaşla görüşürom şu anda msnede çıkarsam şimdi bi ton laf eder anlamışsındır umarım :)
ilk başta apo yüzünden çıktımda şimdi gerçekten işim war inş anlıyorsundur beni kardeşim kbakma
est. kardeşim ne kusuru . hasan gelene kadar işini bitirirsen safak yerine dahil olabilirsin ;)
BARUT : 3 - 2 : CEMALAKKO
BARUT : 3 - 2 : CEMALAKKOtebrkler barut :D :D :D
BARUT : 3 - 2 : CEMALAKKO
beyler k. bakmayın bnm acil çıkmam gerekli o yzden çekiliorm bnm yerime harun devam etsin ;) herkezden tekrar özr dilerm k. bakmayn
Hamza Rep im -42 Ye düşmüş büyük ihtimalle Korsan yaptı düzeltir misin acaba ?
tmm hamza giriorm kardeşimbeyler k. bakmayın bnm acil çıkmam gerekli o yzden çekiliorm bnm yerime harun devam etsin ;) herkezden tekrar özr dilerm k. bakmayn
est kardeşim . önemli değil .
harun sen girer misin hasan yerine ?
tmm hamza giriorm kardeşimbeyler k. bakmayın bnm acil çıkmam gerekli o yzden çekiliorm bnm yerime harun devam etsin ;) herkezden tekrar özr dilerm k. bakmayn
korsanın neyi varmış örenebildinmi acaba :)
Hamza Rep leri halletsene sana zahmet..Unutulur sonra..
anladım bende onu tahmin etmiştim saten =)tmm hamza giriorm kardeşimbeyler k. bakmayın bnm acil çıkmam gerekli o yzden çekiliorm bnm yerime harun devam etsin ;) herkezden tekrar özr dilerm k. bakmayn
barut arkadan kayinca maç sonu öfkelenmiş sanirim biraz :)
harun kardeşim bu arada senceru seni msnde bekliyor . fortis turkiye kupasi maçiniz varmiş
anladım bende onu tahmin etmiştim saten =)tmm hamza giriorm kardeşimbeyler k. bakmayın bnm acil çıkmam gerekli o yzden çekiliorm bnm yerime harun devam etsin ;) herkezden tekrar özr dilerm k. bakmayn
barut arkadan kayinca maç sonu öfkelenmiş sanirim biraz :)
harun kardeşim bu arada senceru seni msnde bekliyor . fortis turkiye kupasi maçiniz varmiş
şimdi gördüm yazdıklarını ok cvp verirse yaparız yazdım ona şu anda
inş aga o varken ben yoktum ben varken o yoktu acayip bi durum oldu :)
özgür kardeşim seni bekliyorum . ne zaman yapacağiz maçimizi ??kardes simdi msn nedeyim hemen gel birazdan cikicam
özgür kardeşim seni bekliyorum . ne zaman yapacağiz maçimizi ??kardes simdi msn nedeyim hemen gel birazdan cikicam
hamza online nim hadi gel !!!!!!!!!!!!!!!!!!özgür kardeşim seni bekliyorum . ne zaman yapacağiz maçimizi ??kardes simdi msn nedeyim hemen gel birazdan cikicam
offline görünüyorsun kardeşim ?
hamza online nim hadi gel !!!!!!!!!!!!!!!!!!özgür kardeşim seni bekliyorum . ne zaman yapacağiz maçimizi ??kardes simdi msn nedeyim hemen gel birazdan cikicam
offline görünüyorsun kardeşim ?
Eski Rep 70-80 Arasında bişeydi..
Sağol..
benle hasan giriorz maça beyler
bestgamer 4 - 0 hamza
FABREGAS:7 HASANKLKN :5
güzel maçtı kardeş eyw.
yenenleri tebrik ediorm
FABREGAS:7 HASANKLKN :5
güzel maçtı kardeş eyw.
yenenleri tebrik ediorm
saolbestgamer 4 - 0 hamza