hamza abi ele yaw hükmen agam olmaz bune hiç maç yok :D
hamza abi msnye gelirmisin
V.MANİSA - (BJK - DENİZLİSPOR)
yaa off korktuğum başıma geldi... abi bu bestgamer la maç falanj yapılmıyo harunu yensemdeee bu herif beni elicee topa vuruosz 2 sn sonra basıyoo bestgamer almanyada oturuyomuş bidee off off !
hamzaa...
beşiktaş 4 - 3 denizli
düzenlersin ;)
napalım hamzaa sağlık olsn :) genede mücadele edicem yenmeye çalışıcam...senceru sana karsi hic kasmiyo!! sende tuslar gec isliyo sa bende de gec isliyo .. uzatmadan gel yapalim maci !!!!!!!!
hamza skoru düzenlersen sevinrim...
tebrik ederim senceru
Hamza msn deyim gelde yapalım maçı
şimdi çıkmam gerekiyor kardeşim malesef . yarın sabah 08.00 ' dan gece 23.00 ' a kadar on olacağim . bu süre zarfinda müsaid olursan yapariz oke
şimdi çıkmam gerekiyor kardeşim malesef . yarın sabah 08.00 ' dan gece 23.00 ' a kadar on olacağim . bu süre zarfinda müsaid olursan yapariz oke
TMM KARDEŞİM OZMN AKŞAM YAPARIZ
hamza işin bitince msnedeyım msj at senle 300.turnuva maçınıda aradan çıkarak
mesengerdeyım kardeşim msj atarsın
hamza ne oldu :S
abi boss kim yeni birimi yoksa bilindik üyelerden birinin yeni ismimi ?
ben roben06 yı bulamıyorum haberiniz ola..;)
tmm korsan ayarladım... kuraları hamza çekicek hamza herşey tmm kardeşim ;)
hamza sen maçını yapmamışmıydın... ok akşam bekliyoruz...
yok hamza sen maçını yapmışın senin rakibin nightmare yenmişin yani çeyrek final maçları bitmiş yaw...
yok hamza sen maçını yapmışın senin rakibin nightmare yenmişin yani çeyrek final maçları bitmiş yaw...
nightmare yi birinci turda yendim kardeşim . buraya yanlişlikla yazmişim sanirim . çeyrek finaldeki rakibim sir.safaktir. fakat kendisinden haber alamadim dün akşamdan beri :(
nightmare yi birinci turda yendim kardeşim . buraya yanlişlikla yazmişim sanirim . çeyrek finaldeki rakibim sir.safaktir. fakat kendisinden haber alamadim dün akşamdan beri :(
tmm da takımlar ve sahiplerinde sir şafak diye biri yok bence sen direk çık :) ztn zamanda geçmiş... çek kuraları bekliyoz...
SON ZAMANLARDA OYNADIĞIM EN ZEVKLİ MAÇ OLDU O KADAR SÜPER BİR MAÇDIKİ ANLATAMAM YANİ HEEM ZEVKLİ HEM ÇEKİŞMELİ HEMDE MAÇDA HİÇ BÖYLE FUTBOLOUN DIŞINDA FAOL MUŞ FLN YOKTU SÜPERDİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM DİĞER TURDA BAŞARIALR DİLERİM
SON ZAMANLARDA OYNADIĞIM EN ZEVKLİ MAÇ OLDU O KADAR SÜPER BİR MAÇDIKİ ANLATAMAM YANİ HEEM ZEVKLİ HEM ÇEKİŞMELİ HEMDE MAÇDA HİÇ BÖYLE FUTBOLOUN DIŞINDA FAOL MUŞ FLN YOKTU SÜPERDİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM DİĞER TURDA BAŞARIALR DİLERİM
ellerinize sağlik beyler , penaltılara kadar uzadiğina göre son derece çekişmeli bir maç olmuş sanirim .
yarı finalde başarilar diliyorum hardmaster , tebrikler !
tbrkler korsan ... hamza çek kuraları arıtk :D boşwer şafak ı sen atladın turu...