Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => Konuyu başlatan: YuRY - 29 Nisan 2007, 06:48:10
-
HAMZA BENİM YÖNETİCİĞİLİ ALDIN HAA HELAL OLSUN SANA YAW ARTIK SİTEN SENİN OLSUN NE OLDUĞUN ANLAŞILDI AGAM ADAMI 2 DK DA SATIYORMUŞSUN MEĞER MASUMTİLKİ NİN NADİR İN DEDİKLERİ HEP DOĞRUYMUŞ MERAK ETME ARTIK SİTENEDE GİRMEM DÜN SANIRIM ŞEREFSİZİN BİRİ MSN Mİ HACKLEDİ BENİM ADIMDAN MSJLAR YAZMIŞ KİMSE O YAZDIN BURDA AQ CAM ONUN ŞUAN MSN ELİMDE AMA GÖRCEK O BARUT MERT DİYE FLN BİRŞEYLER YAZMIŞ KİMMUŞ BU MERT >:( YAW NE YAPIYORSANIZ YAPIN >:( BANA SİTEMİ YOK YAW >:(
-
korsan bi dk kardeşim sakin ol...
benim bildiğim msn in hacklendi diyee hamza senin yöneticiliğini aldı yani her ihtimale karşı açıklamasınıda yaptı bi ark ın konusunda o konu silinmiş.. dediki korsan ın yönetciliğini alıyorum her ihtimale karşı konuşunca geri vericem demişti...
http://www.oyunsiteniz.info/forum/index.php?topic=24257.msg152488#new
burayı tam okursan hamzanın msjlarını görürsün ;)
-
ah be korsan , bilip bilmeden neler söylemişsin . ben seni hiç yöneticilikten çıkartir miyim .
champion senin şifrenin çalindiğini ve msninin hacklendiğini söyleyince hemen rütbeni elinden aldim . aksi takdirde senin adından sitemize giriş yapip saldiriya uğrayabilirdik
http://www.oyunsiteniz.info/forum/index.php?topic=24257.0#lastPost
bu topice bakarsan neden normal üye olduğunu anlayacaksin zaten .
şifreni değiştirdiysen rütbeni geri veriyorum .
fakat rütbeni vermeden önce senden bir özür bekliyorum kardeşim . inan bu söylediklerinden çok alindim :(
-
S.A ABİ ÖZÜR DİLİYORUM ABİ AMA DÜN 8 DE ÇIKTIM VE VE SABAH AÇTIĞIMDA ŞİFREM GİTMİŞ HEMEN MYNET DEN E POSTA İLE ALDIM İŞTE SORUN DEĞİL ODA BAKTIM RÜTBE YOK SİNİRLENDİM KESİN DEDİM BARUT YÜZÜNDEN ALDI ONDAN KUSURA BAKMA
BU ARADA SENCERUYA NE OLDU ?
-
S.A ABİ ÖZÜR DİLİYORUM ABİ AMA DÜN 8 DE ÇIKTIM VE VE SABAH AÇTIĞIMDA ŞİFREM GİTMİŞ HEMEN MYNET DEN E POSTA İLE ALDIM İŞTE SORUN DEĞİL ODA BAKTIM RÜTBE YOK SİNİRLENDİM KESİN DEDİM BARUT YÜZÜNDEN ALDI ONDAN KUSURA BAKMA
ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM SEN BU SİTEDE HAMZA ABİDEN SONRA EN İYİSİSİN ŞAŞIRDIM BENDE YÖNETİCİ BIRAKIRMI DİYE KORKTUM.. ;)
-
korsan kardeş hamza abiden barutun yolladi printler konusunda özür dilemen gerek bence asıl . yoksa aranız bozulur iyice . senin bu siteden atilmani istemem :'( :'(
-
AGAM İSTEYEN SİTEDEN ATAR TMM MI ARKADAMA BİLE BAKMADAN ÇEKİP GİDERİM AMA KAYBEDEN SİZ OLURSUNUZ BEN İM İÇİN SORUN OLMAZ BANA SİTEMİ YOK ;)