Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Abdullah - 29 Nisan 2007, 15:22:22
-
Fifa 07 ve Champion leage bolumlerinde sizde oyun bakımından gecen sene fifa 06 da oldugu gibi meydan okuma bolumu olsun mu ?
-
bence olsun
-
yorum yapin beyler ???
-
NBA'de olsun :D bütün oyunlarda olsun
-
gerek yok kardeşim ama fikrin güzel ;)
-
bence olsun ama sadece bazı oyuncular alınsın bu kısma yoksa iyisi kötüsü herkes meydan okur ve cıvkı çıkar işin
-
bence olsun bölelikle sitede iyi oynayan oyuncular belirlenir ve turnuva haricinde güsel çekişmeli maçlar olur
-
olabilir ;)
-
kendine guvenenler ag larını veya msn lerini yazsın. ordan meydan okuyabılelım :)
-
bence gsel olur site krallığı die bir bölüm açılabilir
-
yada sitenin en ii 10 fifacısı gibi bişide yapılabilir turnuvalarda yapılan başarılara göre puanlama her turnuvada yenileri eklenir artı weya eksi olarak
-
bencede gerek yok ;)
-
katılıyorum night ;)
-
yada sitenin en ii 10 fifacısı gibi bişide yapılabilir turnuvalarda yapılan başarılara göre puanlama her turnuvada yenileri eklenir artı weya eksi olarak
ZATEN 2 HAFTA ÖNCE AÇTIM BEN EN İYİ 10 LİSTESİ BÖLÜMÜNÜ. FRANSA KUPASI BİTİNCE EKLİYCEM LİSTEYİ AMA BEST VE SEN OYNAMADINIZ FİNALİ BİR AN ÖNCE OYNAYIN
-
ZATEN 2 HAFTA ÖNCE AÇTIM BEN EN İYİ 10 LİSTESİ BÖLÜMÜNÜ. FRANSA KUPASI BİTİNCE EKLİYCEM LİSTEYİ AMA BEST VE SEN OYNAMADINIZ FİNALİ BİR AN ÖNCE OYNAYIN
KNOCK OUT CUP VAR ONUDA EKLE MASUM ;)
-
BAKARIS
-
BAKARIS
bence olsun guzel olur
-
YA BEN KARARIMI DEİŞTİRDİM OLMASIN YA ÇOK KAVGA ÇIKAR BU SİTEDE ONU ANLADIM ;)
-
bncede kavga çıkar ;)
-
acmayı dusunuyorum bu aralar..! ;)
-
Meydan okuma bölümümüz açilmiştir !!
-
Meydan okuma bölümümüz açilmiştir !!
eyw iyi fikir benden çıktı :D