B.MUNİH : 7 JUVENTUS : 3 (( maç 30.dakkada koptu onun için print alamadk kalan dakkaları oynadık ve maç böle bitti ))
(( SARI VEYA KIRMIZI KART ÇIKMADI ))
B.MUNIH =) PODOLSKİ : 2 JUVENTUS =) D.PİERRO :1
MAKAAY : 3 TREZEGUET:2
PİZARRO : 2
Real Madrid 0-5 Arsenal
Goller Sari Kartlar Sakatlar
Henry Roberto Carlos Diarra.
Henry
Henry
Henry
Gallas
tebrikler ayberk ;)oke aga ben burdayımmm oke yapak knka
ugur hadi gelde yapalım aga ;)
tebrikler ayberk ;)oke aga ben burdayımmm oke yapak knka
ugur hadi gelde yapalım aga ;)
tebrik ederim uğur kardeşim . ligimizin en büyük favorilerinden bir tanesini daha mağlup ettin . başarilarinin devamını diliyorumsaol hamza kardeşim
Hamza bugün müsaitim sende müsait olduğunda bu topic altından haber ver ya da msnde on olacağım Msnden yazarsın
yok harun bırakmadı konuştum ben birde hamza abi daha yapmadın mı maçı yaw adam bütün gün açıkdı gün bakmıyorsun yaw hepso ngüne bırakıyorsun ayıp yaw >:(:D
OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİGİ 5. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 5. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON TARİH 4 MAYIS CUMA GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM.LİGİMİZDE GOL KRALLIĞI VE CEZALILAR - SAKATLIKLAR TABLOLARI HAZIRLANACAKTIR BU NEDENLE MAÇ SONUÇLARINDA PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR PRİNT ALMAYI UNUTURSANIZ GOLLERİ ATAN, KART GÖREN VE SAKATLANAN FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYIN.
İNTER 0 – 1 CHELSEA
yok harun bırakmadı konuştum ben birde hamza abi daha yapmadın mı maçı yaw adam bütün gün açıkdı gün bakmıyorsun yaw hepso ngüne bırakıyorsun ayıp yaw >:(
Chelsea de golleri Drogba ve Shevchenko attı