Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK YÜZ OMFFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 74 => Konuyu başlatan: meert - 01 Mayıs 2007, 17:03:41
-
ARKADAŞLAR KAYITLARI BURDAN YAPINIZ
KAYIT ŞEKLİ ;
NİCK :
E-POSTA :
-
NİCK MEERT
E-POSTA SEDAT_MANYAK_YUSUF@HOTMAİL.COM
-
NİCK : mertfenerim
E-POSTA : mertfenerim@hotmail.com
takım=chelsea
-
Hamza
oyunsiteniz@hotmail.com
-
SON 1 KAYİT BEKLİYORUZ
-
SON 1 KİŞİ !!!
-
kemal35
kemal35@gmx.net
-
cemalakko
YETİŞEMEDİM ..! :(
-
Kemal ile birlikte AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
Meert kardeşim , bundan sonra kayit topicini aşağidaki mesajdaki gibi aç oke
mesajima alinti yaparak copy yapabilirsin
OYUNSİTENİZ FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 17 [ OMFFC 17 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM
NİCK :
MSN :
NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
bir kişi daha bulayım 6 lık olsun hamza oke ;=)
-
cemal kardesim 6 kisi nasil olacak
hamza kardesim sana bi sorum daha olacak hamachi aciliyor nasil oynanacak maclar
-
bir kişi daha bulayım 6 lık olsun hamza oke ;=)
benim için farketmez kardeşim , çoğunluk 6 kişilik yapalim derse yapabiliriz o şekilde ;)
-
hamza kardesim sana bi sorum daha olacak hamachi aciliyor nasil oynanacak maclar
hamachi açilmiyorsa direk ipten yapariz kardeşim , fifa 07 portlariniz açik değil mi sizin ?
-
Hamza msn e gelir misin kardeşim..?
-
ABİ SİZ İZİN WERRİR SENİZ BEN EŞLEŞMELERİ HAZIRLIYORUM
-
1. 6 KISILIK OLUNCA FİNALI 3 KISILIKTEN OYNICAZ.
2. HAMACHI ACILMIYO DOGRUDUR NE YAPCAZ BENDE BILMIYOM :D
-
SCHOOT9
egezoz94@hotmail.com
-
1. 6 KISILIK OLUNCA FİNALI 3 KISILIKTEN OYNICAZ.
2. HAMACHI ACILMIYO DOGRUDUR NE YAPCAZ BENDE BILMIYOM :D
o zaman portlari açik olmayanlar girmesin beyler . fifa 07 portu kapali olan kimler var burada ?
-
ABİ SİZ İZİN WERRİR SENİZ BEN EŞLEŞMELERİ HAZIRLIYORUM
üü
MERT BEN CEKCEM SIMDI OK
-
SCHOOT9
egezoz94@hotmail.com
kardeş kim bu schoot9 ?
-
Hamza msn e gelir misin kardeşim..?
birazdan geleceğim kardeş
-
ABİ BİRAZ ÇABUK ÇEKSEN
-
SCHOOT9
egezoz94@hotmail.com
kardeş kim bu schoot9 ?
ARKADAS SITEYE UYE OLMUS AMA ONAY HALA GELMEMEIS O YUZDEN BEN KAYIT OLDUM ONUN YERINE... BIRDE SU PORT NASIL ACILIR TARIF EDERMSN KARDES..
-
ABİ BİRAZ ÇABUK ÇEKSEN
Bİ DKKA KARDES ACELESI YOK..
-
ARKADAS SITEYE UYE OLMUS AMA ONAY HALA GELMEMEIS O YUZDEN BEN KAYIT OLDUM ONUN YERINE... BIRDE SU PORT NASIL ACILIR TARIF EDERMSN KARDES..
aktivisyon kodunu mu onaylamamiş ?
üyelik adı ne tam olarak , ben hesabini etkinleştireyim hemen
-
FABREGAS
YER VARMI ?_
-
schoot9 hamza onayla ;)
-
SCHOOT9
egezoz94@hotmail.com
kardeş kim bu schoot9 ?
kardeş portlari açmak o kadar kolay olmuyor . çok ayrintili bir şekilde anlatmam lazim . bana kalırsa fifa 07 portu kapali olanlar önümüzdeki omffc ye katilsinlar .
fifa 07 portlari açik olan kimler var aramızda ?
-
schoot9 hamza onayla ;)
tamam kardeşim hemen onayliyorum ;)
-
SCHOOT9
egezoz94@hotmail.com
kardeş kim bu schoot9 ?
kardeş portlari açmak o kadar kolay olmuyor . çok ayrintili bir şekilde anlatmam lazim . bana kalırsa fifa 07 portu kapali olanlar önümüzdeki omffc ye katilsinlar .
ben hamza :D
-
FABREGAS
YER VARMI ?_
senle beraber 7 kişi olduk kardeş :)
-
SCHOOT9
egezoz94@hotmail.com
kardeş kim bu schoot9 ?
ben hamza :D
az önce nasil açacağiz diyordun . ne çabuk açtin portlarini :)
-
ABİ HOSTTAN YAPALIM
-
ABİ HOSTTAN YAPALIM
senin portlarin açik mi meert ?
-
beni saymayın o zaman biz ilkel kaldık hamaçiye talimiz :D
-
HAMZA ANLATIVER NOLCAK YAF :D
-
ABİ FİFA 07 PRT U NASIL BİŞE OLUO ZAHMET OLMASSA ANLATIRMISIN WEA HOSTAN YAPALI HANİ ŞEY OLUO YA İKİSİDE AYNI ANDA HOSTA DALIO MAÇ BAŞLIO ÖLEDE YAPABİLİRİZ
-
beyler benim fifa 07 portum açik. benle beraber 1 kişinin daha portu açiksa portu açik olanlar, kapali olanlarla eşleştirilip direk ipten oynayabiliriz .
şimdi kaydini yaptiran herkes buraya fifa 07 portunun açik olup olmadiğini yazsin
-
şölede olaiblir katılınaların yarısı portlu yarısı portsuzda olur ilk turda portlularla portsuzlar eşleşsin :)
-
arkadaslar benim hamachi acildi ama kimse yoq ama biraz zor aciliyor 5dk falan bekliyorsun
-
BENIM KAPALI OLMASI GEREK HIC ACMAYI DENEMEDIM :) :)
-
katılıyorum hamza aynı anda aynı fikri yazdık :D
benım kapalı
-
kardes portun acik olup olmadigini nerden ögrenebiliriz
-
beyler benim fifa 07 portum açik. benle beraber 1 kişinin daha portu açiksa portu açik olanlar, kapali olanlarla eşleştirilip direk ipten oynayabiliriz .
şimdi kaydini yaptiran herkes buraya fifa 07 portunun açik olup olmadiğini yazsin
şölede olaiblir katılınaların yarısı portlu yarısı portsuzda olur ilk turda portlularla portsuzlar eşleşsin :)
ABİ O PORTA NASIL BAKILIO BSÖLERMİSİN
-
ABİ FİFA 07 PRT U NASIL BİŞE OLUO ZAHMET OLMASSA ANLATIRMISIN WEA HOSTAN YAPALI HANİ ŞEY OLUO YA İKİSİDE AYNI ANDA HOSTA DALIO MAÇ BAŞLIO ÖLEDE YAPABİLİRİZ
kardeş tüm modem markalarinda fifa 07 portlarini açmanin yolu farklı .
size birazdan bir link vereceğim . oradan modeminizin markasini seçip yapılmasi gerekenleri iyice okuyun ve portlarinizi açin .
fakat bu işlem uzun sürebilir . bu süre zarfinda portlari açik olanlar birbirleriyle eşleşsinler . hamachi ile oynayanlar ise önümüzdeki omffc ye katilsinlar bana kalırsa
-
benım kapalı
evet ayni anda yollamişiz mesajlari :)
sanirim benden başka portu açik olan yok aranızda ?
-
benım kapalı
EVET YOK HAMZA LİNKİ BEKLIYORUZ..
-
kardes portun acik olup olmadigini nerden ögrenebiliriz
fifa 07 portunun açik mi yoksa kapali mi olduğunu , www.ipadresimne.com a girince karşına çıkan ip numarasini rakibine eklettirip hosta bastiğin zaman bağlantinin sağlanip sağlanmadiğina bakarak öğrenebilirsiniz
-
sen en iisi linki ver :D
-
ABİ ORDA İP Yİ SORGULA DİOM BANA İP NONUZ :85.108.149.249 DİO
-
benım kapalı
EVET YOK HAMZA LİNKİ BEKLIYORUZ..
sitenin bir yerine koymuştum bu linki , sorular & sorunlar bölümüydü sanirim . bi bakayim hemen
-
evet kardeş , işte bu senin ip adresin . bu adresi rakibine eklettirip hosta bastğin zaman bağlanti sağlanabiliyorsa o zaman fifa 07 portlarin açik demektir , anladin mi ;)
-
evet kardeş , işte bu senin ip adresin . bu adresi rakibine eklettirip hosta bastğin zaman bağlanti sağlanabiliyorsa o zaman fifa 07 portlarin açik demektir , anladin mi ;)
ABİ ONU FİFA 07 DE YAPCAZ DİMİ
-
tabi ki , her oyunun portunu açmak için ayri bir işlem gerekiyor
-
tabi ki , her oyunun portunu açmak için ayri bir işlem gerekiyor
ABİ OZAMAN MÜSAİD SEN SENLE Bİ DENESEK OLUR MU ?
-
BU OMFFC GUME MI GITTI SIMDI :) ::)
-
İP NO 85.108.149.249
-
portlarinizin nasil açilabileceği aşağidaki linkte anlatilmiş beyler . bir sorunuz olursa sorabiliriz bu topic altindan
http://portforward.com/routers.htm
-
HAMZA 300. TURNUVADA BIGIN PC SINDE SORUN OLDUGU ICIN YERINE ILK KAYIT OLARAK BEN GIRDIM OKE.. TURNUVA BOLUMUNEDE YAZDIM BI BAKARSIN ISTERSEN..
-
HAMZA 300. TURNUVADA BIGIN PC SINDE SORUN OLDUGU ICIN YERINE ILK KAYIT OLARAK BEN GIRDIM OKE.. TURNUVA BOLUMUNEDE YAZDIM BI BAKARSIN ISTERSEN..
tamam kardeşim bakacağim birazdan
-
ABİ BANA AİRTİES PORT AÇMA LAZIM
-
HAMZA ABİ GEL ŞU PORT U DENİEK FİFA DA İP NO 85.108.149.249
-
ABİ BANA AİRTİES PORT AÇMA LAZIM
oradan modem markani airties olarak seçip oyunlardan fifa 07'ye tikladiğin zaman sana portunu nasil açman gerektiği ayrintili bir şekilde anlatilacak kardeşim
-
HAMZA ABİ GEL ŞU PORT U DENİEK FİFA DA İP NO 85.108.149.249
Modemin USB mi kardeş ?
-
NO ETHERNET BAĞLANTISI LAN KABLOSU İLE BU ARADA HAMZA ABİ ORDA AİRTİES YOK ...
-
olmasi lazim , bir daha bak istersen
-
SU AN ACIYORUM.. PORTU
-
hmm . o zaman muhtemelen portlarin kapalidir kardeşim . denemeye bile gerek yok .
-
BENIMKI THOMSON SPEEDTOUCH 330 AMA O LISTEDE YOQ AMA BIZ HAMZA KARDES ILE OYNAMISTIK O HOST OLMUSTU BEN CONNECT
-
BARUT
batuhanbarut@msn.com
-
SU AN ACIYORUM.. PORTU
kim portunu daha önce açarsa onu turnuvaya dahil edeceğim arkadaşlar . 2 kişin portunun açik olmasi turnuvamızı düzenlemek için yeterli olacaktir .
-
BARUT
batuhanbarut@msn.com
barut kardeşim senin portlarin açik mi ?
-
HAMZA KARDESIM BENIMKI ACIK DIMI SENINLE OYNAMISTIK
-
ABİ YOK ORDA BİDE İSTERSEN SEN BAK
-
HAMZA KARDESIM BENIMKI ACIK DIMI SENINLE OYNAMISTIK
senle oynadiğimiz zaman ben host olmuş kardeşim . karşı tarafin portlari kapali olsa dahi connect olabilir .
-
ABİ YOK ORDA BİDE İSTERSEN SEN BAK
tamam bakiyorum hemen ;)
-
Barut kardeşim , sen direk ipten host olabiliyorsan yanımıza ilk kayit yaptiran iki kişiyi alip portlari açik olanlar ile kapali olanlari eşleştirebiliriz
-
tamam hamza kardesim
-
hamzaa bu arada fortis in eşleşmelerini belirlermisn... maçlar tamamlandı bi kişi yok korsanda hardmaster a verdi turu işleri dolayısıyla eşleşmeleri çekersen sevinirim ben düzenledim skorları..
-
(http://img236.imageshack.us/img236/1376/gffffffgnr1.gif)
HAMZA SU ISARETLEDIGIM KISMA NE YAZCAM ??
-
10.0.0.2 olması lzm...
-
hamzaa bu arada fortis in eşleşmelerini belirlermisn... maçlar tamamlandı bi kişi yok korsanda hardmaster a verdi turu işleri dolayısıyla eşleşmeleri çekersen sevinirim ben düzenledim skorları..
tamam kardeşim belirlerim birazdan ;)
-
10.0.0.2 olması lzm...
evet 10.0.0.2 sanirim
o olmazsa 192.168.7.1 ya da 7.3 de olabilir
-
TMM YAPTIM HAMZA
-
beyler barutun fifa 07 portlari açikmiş . baruttan önce kayit yaptirip portu açik olan yoksa eşleşmeleri belirliyorum
-
TMM YAPTIM HAMZA
açtin mi portlarini ?
-
(http://img91.imageshack.us/img91/3816/85848810zg2.gif)
ISLEM BUKADARMI BASKA BISI YAPMAM GEREKLIMI _?_
-
bu modem markasinda daha önce hiç port açmamiştim kardeşim fakat 2. bölmeyi de doldurman gerekiyor sanirim
-
OK HAMZA ORAYIDA DOLDURDUM GEL BI DENIYELIM ISTERSEN _?
-
OK HAMZA ORAYIDA DOLDURDUM GEL BI DENIYELIM ISTERSEN _?
oke geliyorum hemen
-
HAMZA ABİ BENİM FİFA 07 PORTU AÇIKMI BİLMİYORUM YANİ BEN TURNUVAYA KATILMAYACAKMIYIM ?
-
OK HAMZA MSN DE BEKLIYORUM
-
HAMZA ABİ BENİM FİFA 07 PORTU AÇIKMI BİLMİYORUM YANİ BEN TURNUVAYA KATILMAYACAKMIYIM ?
kardeş sen ve mertfenerim ilk iki kayit olduğunuz için portu açik olan 2 kişi olursa turnuvamıza dahil olabileceksiniz .
portu açik olanlar ile kapali olanlari birinci turda eşleştireceğim ben oke
-
OK HAMZA MSN DE BEKLIYORUM
biz cemal ile portunun açik olup olmadiğini deneyeceğiz şimdi . şayet cemalin portu kapali ise
turnuvamıza portu kapali olup kayitlardan ilk 2 sirada bulunan ,
Mert ve mertfenerim ile
portu açik olan
hamza ve barut dahil olacaklardir
-
beyler daha burdamısınız
-
baglantıyı halletmeye çalışşıyorlar :)
-
beyler cemalin portlari açilmamiş .
Turnuvamıza ,
BARUT , HAMZA
MERTFENERİM VE MEERT dahil olmuştur
eşleşmeler birazdan belli olacktir
-
beyler daha burdamısınız
hamachide bir sorun var kardeş . bu yüzden buradayiz halen
-
mertlerden biri çıkarsa burdayız :)
-
hamza abi bence çok acele ediyorsunuz yarını bekliyelim nasıl olsa yarın düzelir elbet ?? bugün şartmı ben yemeğe gidiyorum 20 dk sonra burdayım abi
-
mertlerden sonra
Birinci sırada Kemal 35
İkinci sırada ise Cemalakko bulunuyor , ardindan shoot 9 var , sonrada sen varsin :))
-
hamza abi bence çok acele ediyorsunuz yarını bekliyelim nasıl olsa yarın düzelir elbet ?? bugün şartmı ben yemeğe gidiyorum 20 dk sonra burdayım abi
kardeş bunu bitirip akşama yeni omffc düzenleriz . neden bekleyelim ki ;)
-
hamza kardesim mertin birisi gitti 20dk sonra gelecekmis ben girebilirim
-
mertlerden sonra
Birinci sırada Kemal 35
İkinci sırada ise Cemalakko bulunuyor , ardindan shoot 9 var , sonrada sen varsin :))
ü
;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
tamam kardeşim . sen gir o zaman ;)
-
abi yanlış sölüosun ben gitmedim mertfenerim gitti bence gir ama hamza abi bilir
-
20 dakika sonra yeni omffc açariz kradeşim , sen ona katilirsin oke ;)
-
mertlerden sonra
Birinci sırada Kemal 35
ü
;D ;D ;D ;D ;D ;D
ölme eşşegim ölme :D :D
-
simdi ben mertfenerimin yerine girdim dimi
-
evet kardeş , mertfenerim omffc 75 ' e katilir artik .yaklaşik 20 dakka sonra açariz 75.sini ;)
-
;D ;D ;D ;D
-
eslesmler belli oldu mu
-
evet kardeş , mertfenerim omffc 75 ' e katilir artik .yaklaşik 20 dakka sonra açariz 75.sini ;)
abi bu turnuva iptal mi olacak
-
İNŞ.. HELE BUNU BI ATLATALIMDA ;D ;D
-
;D ;D ;D ;D
cemal kardeşim ben eşleşmeleri belirleyene kadar sende sohbet topicini açip teknik kurallari yazar misin sana zahmet ;)
-
eslesmler belli oldu mu
şu anda belirliyorum kardeşim . birazdan hazir olur ;)
-
abi ben açıımı ?
-
abi bu turnuva iptal mi olacak
neden iptal olsun kardeşim
-
abi ben açıımı ?
oke açabilirsin fakat daha önceki omffc dekiler gibi olsun , boyutu yazi rengi vs ;)
-
;D ;D ;D ;D
cemal kardeşim ben eşleşmeleri belirleyene kadar sende sohbet topicini açip teknik kurallari yazar misin sana zahmet ;)
TMM BEN ACIM HAMZA ;)
-
;D ;D ;D ;D
TMM BEN ACIM HAMZA ;)
oke kardeşim , saol ;)
-
:D :D iyice kanyamıs buraa :D
-
ben burdayım vede çıkmam turnuvadan
-
ben burdayım vede çıkmam turnuvadan
sen bu mesaji gönderdiğin sırada yerine dahil olan kemal 35 , rakibi baruta 2-1 mağlup olup turnuvamızdan elenmişti kardeşim . finalin adı belli olduğuna göre açacağimiz yeni omffc ye katilirsin artik oke ;)
-
hamza abi yani anlaşılan bu ki bu sitede kimsenin önemi yokmuş admin olmuşun ama halen sen sensin kimsenin önemi yokmuş senin için bir yemek için gittim bi arkamızdan öldürmediğiniz kalmış yazıklar olsun hiç beklemezim ben turnuva için kaç gündür takip ediyorum yazıklar olsun
-
hamza abi yani anlaşılan bu ki bu sitede kimsenin önemi yokmuş admin olmuşun ama halen sen sensin kimsenin önemi yokmuş senin için bir yemek için gittim bi arkamızdan öldürmediğiniz kalmış yazıklar olsun hiç beklemezim ben turnuva için kaç gündür takip ediyorum yazıklar olsun
mert kardeşim yazini okurken sadece güldüm :)
bir günde 4-5 tane yeni mini fast futbol cup turnuvasi düzenliyoruz . buna katilamadiysan 5 dakika sonra açacağimiz turnuvaya katilirsin . bu kadar dert etmene gerek yok ;)