Yetkili arkadaslar gecen turda hardmasterin yerine turkboi27 girmisti buraya yine hardmaster yazmıssınız..yani bi yanlıslık olmasın hardmasterin macını turkboi27 oynuycaktır...
BEYLER KATİL BANA KÜSTÜĞÜNDEN DOLAYII TURNUVADAN ÇEKİLDİİ ....İSTEMİYOO OYNAMAYII ENGELLEDİ BENİ MSNDEE ....YAPACAM BİŞE YOK NE OLACAKSA OLSUN KATİLL HAKKINDA OKE SİZE KALMIŞ yalan sölemiyorum bunu bilinn ....SAYGILARIMLA
Yetkili arkadaslar gecen turda hardmasterin yerine turkboi27 girmisti buraya yine hardmaster yazmıssınız..yani bi yanlıslık olmasın hardmasterin macını turkboi27 oynuycaktır...
tugkan 7-6 ugur
SLM KARDEŞ BİZE HAKSIZLIK YAPILDI BENDE HERGÜN BURDAYIM HERKEZ BİLİYO BİZ BURDAYDIK BİZ ELENDİK AMA ÖLE OLSUN ..
tugkan 7-6 ugurtebrkler tugkan !
tugkan 7-6 ugur
tugkan 7-6 ugur
big sexy yok ??? ??? ??? ???
izmirli2:4 güvenç:2 güsel maçtı bu maç için güvençe tşkr ederim
ben buradayım beyler rahat olun ;)
CEMALAKKO 7 - 2 KATİL :)
NiqhtMare : 6 Cinewar : 2
Finaldeyiz...
tbrkler cemal ;)
Finaldeyiz...
BRAVO NIGHT BIZEDE BU SKORLAR YAKIŞIRDI....!
EVET KARDEŞLERİM BİZMDE YOLUMUZ BURAYA KADARDI ....EMEĞİ GEÇENN BÜTÜN ARKDAŞLARA HELAL OLSUN.....SÜPER Bİ TURNUVAYDII ..İNŞLLAH BİDAHAKİ TURNUVAYA... OYUNCULARIMA SINIRSIZ TEŞEKKÜRLER ..HEPİNİZE BOL ŞANS ..... SAYGILARIMLA ALEMGENCLİK.COM
Finaldeyiz...
EVET KARDEŞLERİM BİZMDE YOLUMUZ BURAYA KADARDI ....EMEĞİ GEÇENN BÜTÜN ARKDAŞLARA HELAL OLSUN.....SÜPER Bİ TURNUVAYDII ..İNŞLLAH BİDAHAKİ TURNUVAYA... OYUNCULARIMA SINIRSIZ TEŞEKKÜRLER ..HEPİNİZE BOL ŞANS ..... SAYGILARIMLA ALEMGENCLİK.COM
Finaldeyiz...
tebrik ederim nightmare kardeşim . ev sahibi site olarak bize de bu yakişirdi zaten . inşallah böylesine büyük bir organizasyonda ikinci kez üst üste şampiyonluk ipini göğüsleyip yeniden siteler arasi fifa 07 turnuvasinda ev sahibi olmaya hak kazaniriz
tebrikler enes kardelim tahmini skorum 5-2 di ama 6-2 bitti.hepinize başarılar
Finaldeyiz...
tebrik ederim nightmare kardeşim . ev sahibi site olarak bize de bu yakişirdi zaten . inşallah böylesine büyük bir organizasyonda ikinci kez üst üste şampiyonluk ipini göğüsleyip yeniden siteler arasi fifa 07 turnuvasinda ev sahibi olmaya hak kazaniriz
saol kardeşim inş tekrar ev sahibi oluruz ve dahada güzel bir turnuva düzenleriz... ;)
Finaldeyiz...
tebrikler enes kardelim tahmini skorum 5-2 di ama 6-2 bitti.hepinize başarılar
saol kardeşim son golü 90 da attım ztn :D
Finaldeyiz...
tebrkler night
ben macimi yapmama gerek yok heralde ;)
Finaldeyiz...
tebrkler night
ben macimi yapmama gerek yok heralde ;)
manyakturk(fifazamani.com)-4 aguero_ali-2tebrkler
manyakturk(fifazamani.com)-4 aguero_ali-2
manyakturk(fifazamani.com)-4 aguero_ali-2
(www.fifa07club.tr.cx)burakbahce---2 darkachilles---2(www.fifazamani.com)
artık iş son iki maça kaldı herkes eşit 4'er puan var iki siteninde
(www.fifa07club.tr.cx)bor@---7 iskorpitx---4(www.fifazamani.com)tebrkler :D :D
lan burak hemen yetiştirmişn be işin heycanı kalmadı >:( >:( >:(
saol kardeş(www.fifa07club.tr.cx)bor@---7 iskorpitx---4(www.fifazamani.com)tebrkler :D :D
(www.fifa07club.tr.cx)bor@---7 iskorpitx---4(www.fifazamani.com)tebrkler :D :D
(www.fifa07club.tr.cx)bor@---7 iskorpitx---4(www.fifazamani.com)
Samuray - Hardmaster karşılaşmasinin oynanmasini bekliyoruz !bugün oynarlar bakalım kim çıkıcak
Samuray - Hardmaster karşılaşmasinin oynanmasini bekliyoruz !bugün oynarlar bakalım kim çıkıcak
ewt averajda bize yarıo ama samuray kardeşim averaja bırakmdan bizi finale çıkartçağına inanıorumSamuray - Hardmaster karşılaşmasinin oynanmasini bekliyoruz !bugün oynarlar bakalım kim çıkıcak
fifa07 clup ve fifazamanı.com sitelerinin toplamiş olduğu averajlara bakilirsa fifazamanı sitesinin alacaği az farklı galibiyetler dahi bir üst tura yükselmek için yeterli olmayacak sanirim
yapcaksan erkekçe çık yapalım maçı(bn samuray)
birileri kafasına göre skorlar üretiyoyapcaksan erkekçe çık yapalım maçı(bn samuray)
noluyo ya burda :-\
Arkadaşlar turkboi yu samuray die biri eklemiş ve maçı yapmışlar.Fark yeyince böle şeyler olması normal.Zaten turkboi konusmaları da kayıt etmiş nolur nolmaz diye.Simdi böle yapmanız erkekliğe sığmaz.Bizi tüm alem bilir.Bir maç için yalan sölemeyiz.Hamza abile de yaklaşık 1 yıla yakın konuslugumuz var.Msn ye gelirse de konusmaları yollarız.Yani bir final için böle yapacaksanız buyurun siz çıkın ama haksızlıkla yapmayın bunu erkekçe söleyin..kardeşim yemin ederim ki ben maç yapmadım benim msn [email protected] adamdiyo samuray_70 miş herkes katılımcıların msnsine baksın ve bnm oturum ma baksın size herhangi bi laf ettiğimiz yok ama eğer ki samuray_70 diye bi msn warsa bütün laflarım ona ve açsın msni samuray_70 i ben onla bi konuşim böle bişi olmaz ya açsın msnsini bnm de açık hadi buyursun bekliom bnm hayalettimmi o
Teşekkürler Fifazamani Yönetimi
BEYLER SAKIN OLUN BIRAZ. SU AN GUVENC BANA KONUSMALARI YOLLUYO HELE BI BAKALIM OLAYIN ASLINA KIM YALAN SOLUYO KIM DOGRU SOLUYO HAMZA GELINCE KARAR VERIR ;)
Fifazamanı.com sitesi adına yarişmakta olan "Turkboi" nickli katilimcinin , SİTE ADLARİ , YARİŞMACILARI VE MSN ADRESLERİ (http://www.oyunsiteniz.info/forum/index.php?topic=23756.0) topici içerisinde bulunan ve fifa07club sitesi adına yarişmakta olan S@mur@y' in msn adresini ekleyip maçini oynamasi gerekirken ,fifa07club sitesi turnuvamıza kayıt olurken samuray nickli katilimcinin msn adresi dişinda bir msni kişi listesine ekleyip maç yapması turnuva kurallarimizin dişindadir . bu nedenle samuray ' in , müsabakanin 8-1 sona erdiğini yalanlama hakkı bulunmaktadir .kardeş saol ama ben maç yapmadım yemin olsun ki maç yapmadım gelsin yapalım vahsi_tarzan_99 a yapalım maçımızı :'( :'( :'(
şayet fifazamanı.com sitesi, samuray ile [email protected] msn adresinden konuşup , maç öncesinde ve sonrasinde kaydetmiş olduklari printleri buradan yayinlayip mücadeleyi 8-1 kazandiklarini ispat ederler ise ikinci finalistimiz fifazamanı.com sitesi olacaktir .
Hamza abi bi msn ye gelsene buradan doru dürüst çıkmıor.Ordan bi bakın
Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş >:( >:( >:(
Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş >:( >:( >:(
,Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş >:( >:( >:(
güvenç'in bana msnde göndermiş olduğu konuşmalari inceledim kardeşim . bu konuşmalar senin buraya kayit olduğun zaman yazdirdiğin msn adresinin dişinda bir adreste yapilmiş . bu durumda karşılaşmanin 8-1 sona ermesine itiraz etme hakkın , turnuva kurallarimiza göre bulunmaktadir .
maçinizi turnuvamıza samuray'in kayit olurken yazdirdiği [email protected] msn adresinden oynayabilirsiniz
Hamza abi bu samuray arkadaş evden deil cafeden bağlanıorlarmış bugun turkboi la epeyt denemişler amam bi türlü oynanmamış şimdi napacaz peki?
Tmm hamza saolsın.O yöntemi mrk ediorum şimdiden tşkler
ballack kardeş msn mi yanlışlıkla yanlış yazmışsın [email protected]
güvenç'in bana msnde göndermiş olduğu konuşmalari inceledim kardeşim . bu konuşmalar senin buraya kayit olduğun zaman yazdirdiğin msn adresinin dişinda bir adreste yapilmiş . bu durumda karşılaşmanin 8-1 sona ermesine itiraz etme hakkın , turnuva kurallarimiza göre bulunmaktadir .
maçinizi turnuvamıza samuray'in kayit olurken yazdirdiği [email protected] msn adresinden oynayabilirsiniz
oynancak şimdi yüklüyom oyunu
ballack kardeş msn mi yanlışlıkla yanlış yazmışsın [email protected]
msn [email protected]
Nerdesin kardeş adam msn de seni beklio?
hamza kardes ben turkboi 30 dk dır arkadası bekliyorum işi dalgaya alıyo takmıyo..ilk girdik olmadı koptu..sonra bekle geliyorum dedi.cıktı daha gelmedi benim sınavım var sırf mac icin girdim ve 1 saattir bosa zaman kaybettim lütfen gerekeni yapin ben elimden geleni yaptım arkadas takmıyo.
evet hakkımızı bulduk sonunda fifazamani finalde!!!!tebrik ederim kardeşim
turkboi27-8 samuray-4
+1 averajla fifazamani adını finale yazdırıyo..
evet hakkımızı bulduk sonunda fifazamani finalde!!!!
turkboi27-8 samuray-4
grupta zorlandık biraz ama çeyrek ve yarı finalde gücümüzü gösterdik ve finali hakettik şimdi gözümüz şampiyonlukta inşallah başarılı oluruz...inşallah şampiyon olursunuz kardşim bende sizin takımdaydım ama bazı şerefsizler yüzünden hamzayla aram bozulmuştu şimdi tekrar sitedeyim
ayrıca her türlü tahrik edici msja rağmen galip gelen tarafta olmak çok büyük haz verdi bize..eyw..
turkboi27-8 samuray-4
turkboi27-8 samuray-4
tbr beyler hak ederek buraya kadar geldinzi inş devamıda gelir final maçlarında başarılar dilerim bugun içinde final konusunu açacağım ;)