GALATASARAY
Ben Galatasaraylıyım ama bu sene Beşiktaş şampiyon olacak diye düşünüyorum.. Fenerin işi çok zor ilk önce İnönü'de BJK ile oynayacak daha sonra kendi evinde Trabzon ile seyircisiz oynayacak. Veee 33.Hafta Cimbomumuz ile Samiyende oynayacak... ;D
GALATASARAY
MUCİZE OLMASI LAZIM :D
bu akşamki fenerbahçe - beşiktaş karşılaşmasinin şampiyonluk açisindan üç takım içinde büyük önemi bulunuyor . nitekim beşiktaşin olasi bir galibiyetinde liderlik koltuğuna oturacak olan karakartallar herhangi bir mucize olmaz ise şampiyonluk ipini göğüsleyecekken , fenerbahçenin galibiyeti ise puan farkının bir anda 5'e yükselmesini sağlayacak . fakat 5 puanlik fark dahi fenerbahçe için yeterli olmayabilir . haftaya cezamiz nedeniyle trabzon karşısında seyircisiz oynadiktan sonra 33. haftada alisamiyen deplasmanina gideceğiz . bu iki haftada puan ya da puanlar kaybetme olasiliğimiz da oldukça yüksek
bu akşamki fenerbahçe - beşiktaş karşılaşmasinin şampiyonluk açisindan üç takım içinde büyük önemi bulunuyor . nitekim beşiktaşin olasi bir galibiyetinde liderlik koltuğuna oturacak olan karakartallar herhangi bir mucize olmaz ise şampiyonluk ipini göğüsleyecekken , fenerbahçenin galibiyeti ise puan farkının bir anda 5'e yükselmesini sağlayacak . fakat 5 puanlik fark dahi fenerbahçe için yeterli olmayabilir . haftaya cezamiz nedeniyle trabzon karşısında seyircisiz oynadiktan sonra 33. haftada alisamiyen deplasmanina gideceğiz . bu iki haftada puan ya da puanlar kaybetme olasiliğimiz da oldukça yüksek
abi şunu düzeltiyorum.cezamız indirildi izmir olmipyat stadında seyircili oyniyacaz ... ;)
GALATASARAY
FENERBAHÇE BJK DEbiSİNDEN ALDIĞI 3 PUAN(HAKKIYLA)İLAÇ GİBİ GELDİ.GERİYE KALDI 3 MAÇ..!
TRABZON:Fenerbahçe ilk yarının fiksütünde müthiş oynadı kazandı ve 3 puan aldı deplasmanda.Bu karşılaşmadan en az 1 puan alacaktır..
6ALATASARAY:Konusmaya Gerek Yok son 4 lig maçını FENERBAHÇE aldı...BERABERE BİLE BİTMEDİ.En az 1 puan alacaktır..
ANKARAGÜCÜ:3 PUAN...:)
valla istemeye istemeye fenere verdim.... :-[ :-\
haha fener şampiyonmuş geçen sezon son maçta şampiyonluğu veren tkmdan umut mu beklenir oyuncularınız adam deil azizin paralı köpeği onlar(tümer vb.) tarihiniz yok bizi yenen şampiyonuz dio ts maçı çok zor 1 puan alcak fener, gs zaten çakacak ankargücünede geçen sene gs denizliye teşvik primi verdiği gibi bizde prim vercez o maçta berabere bitçek.Fenere 100. yıl mı yoksa kıyamet günü mü belli olmucak bu sene
BJK ÇARŞI
fenerbahçenin inönüde kazanmiş olduğu altın değerindeki üç puan ile şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj elde etmesine rağmen henüz şampiyonluğumuzu ilan etmemizin doğru olmadiği düşünüyorum . bunun en güzel örneği geçen seneki denizli deplasmani olmali . bu sebeple geçen seneden ders çıkartip önümüzdeki 3 karşılaşmaya çok iyi konsantre olmak gerekiyor . inşallah galatasarayi kendi evinde mağlup edip şampiyonluğumuzu geçen seneki gibi son haftaya bırakmadan ilan ederiz
agam samiyen gecekondu hem fenerin hemde gs nin ev i fb kiralık oynuyor gs nin kendi evi oradan 1 puan çıkarırız yormayın kafanızı.yanlış anlamayın..
ŞAMPİYON FENERBAHÇE