Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: -Qlv- - 03 Mayıs 2007, 00:14:49

Başlık: Turkcell Süper Lig Şampiyonu?
Gönderen: -Qlv- - 03 Mayıs 2007, 00:14:49
Evet.Sizce Turkcell super Ligin Şampiyonu Kim Olur..?
Gönderen: -Qlv- - 03 Mayıs 2007, 00:16:10
Benim Tahminim TabiiKide Fenerbahçe...

;) ;) ;) ;) ;)
Gönderen: Nightmare - 03 Mayıs 2007, 00:34:01
GALATASARAY
Gönderen: -Qlv- - 03 Mayıs 2007, 00:38:58
GALATASARAY

MUCİZE OLMASI LAZIM :D
Gönderen: YuRY - 03 Mayıs 2007, 18:52:01
FenerBahçe
Gönderen: bestgamer - 03 Mayıs 2007, 19:04:59
                    (http://img391.imageshack.us/img391/3677/2925003bayrakje5.jpg)
Gönderen: DeViL - 03 Mayıs 2007, 20:15:44
Ben Galatasaraylıyım ama bu sene Beşiktaş şampiyon olacak diye düşünüyorum.. Fenerin işi çok zor ilk önce İnönü'de BJK ile oynayacak daha sonra kendi evinde Trabzon ile seyircisiz oynayacak. Veee 33.Hafta Cimbomumuz ile Samiyende oynayacak... ;D
Gönderen: -Qlv- - 05 Mayıs 2007, 00:06:44
Ben Galatasaraylıyım ama bu sene Beşiktaş şampiyon olacak diye düşünüyorum.. Fenerin işi çok zor ilk önce İnönü'de BJK ile oynayacak daha sonra kendi evinde Trabzon ile seyircisiz oynayacak. Veee 33.Hafta Cimbomumuz ile Samiyende oynayacak... ;D

3'te 3 Yaparız...:)
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Mayıs 2007, 10:05:10
kızmayın ama yemin ediyorum 2 ay önce falan FENERBAHÇE puan farkını 9 amı ne çıkarmıştı ama demiştimki hiç ümitli değilim çünkü ulusoy varken 20 puan fark bile olsa geriden gelen takımlar şampiyon olur...

tahminim beşiktaş

ama inş. FENERBAHÇEM ŞAMPİYON OLUR..
Gönderen: PCaNeR - 05 Mayıs 2007, 10:36:46
Tabiki Fenerbahçe Federasyanu ezicez engelleyemeyecekler şampiyon olmamazı
Gönderen: Nightmare - 05 Mayıs 2007, 11:37:00
GALATASARAY

MUCİZE OLMASI LAZIM :D

BENCE FB İÇİN MUCİZE LAZIM BJK YE  BUGUN YENİLİRSENİZ 3 PUAN KALIYO BİZ SİZİ SAMİYENDE 1-0 YENSEK ÜSTÜNÜZE ÇIKIYOZ İKLİ AVERAJDA ;) ONUN İÇİN BÜYÜK KONUŞMA  ;)
Gönderen: Hamza - 05 Mayıs 2007, 13:43:11
bu akşamki fenerbahçe - beşiktaş karşılaşmasinin şampiyonluk açisindan üç takım içinde büyük önemi bulunuyor . nitekim beşiktaşin olasi bir galibiyetinde liderlik koltuğuna oturacak olan karakartallar herhangi bir mucize olmaz ise şampiyonluk ipini göğüsleyecekken , fenerbahçenin galibiyeti ise puan farkının bir anda 5'e yükselmesini sağlayacak . fakat 5 puanlik fark dahi fenerbahçe için yeterli olmayabilir . haftaya cezamiz nedeniyle trabzon karşısında seyircisiz oynadiktan sonra 33. haftada alisamiyen deplasmanina gideceğiz . bu iki haftada puan ya da puanlar kaybetme olasiliğimiz da oldukça yüksek
Gönderen: -Qlv- - 05 Mayıs 2007, 13:46:58
bu akşamki fenerbahçe - beşiktaş karşılaşmasinin şampiyonluk açisindan üç takım içinde büyük önemi bulunuyor . nitekim beşiktaşin olasi bir galibiyetinde liderlik koltuğuna oturacak olan karakartallar herhangi bir mucize olmaz ise şampiyonluk ipini göğüsleyecekken , fenerbahçenin galibiyeti ise puan farkının bir anda 5'e yükselmesini sağlayacak . fakat 5 puanlik fark dahi fenerbahçe için yeterli olmayabilir . haftaya cezamiz nedeniyle trabzon karşısında seyircisiz oynadiktan sonra 33. haftada alisamiyen deplasmanina gideceğiz . bu iki haftada puan ya da puanlar kaybetme olasiliğimiz da oldukça yüksek

abi şunu düzeltiyorum.cezamız indirildi izmir olmipyat stadında seyircili oyniyacaz ... ;)
Gönderen: Hamza - 05 Mayıs 2007, 13:51:05

abi şunu düzeltiyorum.cezamız indirildi izmir olmipyat stadında seyircili oyniyacaz ... ;)

seyircisiz oynamaktan çok daha iyi oldu bizim için . inşallah bu akşam beşiktaş karşısında üç puani alip , haftaya seyircimizin de desteği ile izmirde galip gelip şampiyonluğu geçen seneki gibi son haftaya bırakmayiz
Gönderen: YuRY - 06 Mayıs 2007, 05:54:37
FB ŞAMPIYON OLCAK BU SÖYLENTİ DEĞİL BU GERÇEK  ;)

NE DEMİŞLER SONUNDA İYİLER MUTLAKA KAZANIR ;)
Gönderen: PCaNeR - 07 Mayıs 2007, 15:18:15
İşte artık garanti GS'yi de yeneriz Trabzonu da zaten bi tek Ankaragücü kalıyo o da kolay lokma
Gönderen: Senceru - 07 Mayıs 2007, 15:21:20
Forza Beşiktaş...
Gönderen: YuRY - 07 Mayıs 2007, 19:13:12
GALATASARAY

allah aşkına gs şampıyon mu olur yaw onlar eskiden di yaw gs bitmiş artık antalya  :D :D :D
Gönderen: MaviAtes78 - 07 Mayıs 2007, 19:14:34
Senceru yapma artik ;D  bitti iste sampiyon FENERBAHCEM oldu.! bursadan bjk saglam cikamaz en az 5 kayip.! texas rahat birakmaz orayi ki fenerbahce 1 puan alsa trabzon dan benim icin kafidir. gs yi kafama takmiyorum bile ;D !  ankaragucu saracogluna giremiyecek ztn ;)
Gönderen: -Qlv- - 07 Mayıs 2007, 20:58:50
FENERBAHÇE BJK DEbiSİNDEN ALDIĞI 3 PUAN(HAKKIYLA)İLAÇ GİBİ GELDİ.GERİYE KALDI 3 MAÇ..!

TRABZON:Fenerbahçe ilk yarının fiksütünde müthiş oynadı kazandı ve 3 puan aldı deplasmanda.Bu karşılaşmadan en az 1 puan alacaktır..
6ALATASARAY:Konusmaya Gerek Yok son 4 lig maçını FENERBAHÇE aldı...BERABERE BİLE BİTMEDİ.En az 1 puan alacaktır..

ANKARAGÜCÜ:3 PUAN...:)
Gönderen: Nightmare - 08 Mayıs 2007, 16:58:22
FENERBAHÇE BJK DEbiSİNDEN ALDIĞI 3 PUAN(HAKKIYLA)İLAÇ GİBİ GELDİ.GERİYE KALDI 3 MAÇ..!

TRABZON:Fenerbahçe ilk yarının fiksütünde müthiş oynadı kazandı ve 3 puan aldı deplasmanda.Bu karşılaşmadan en az 1 puan alacaktır..
6ALATASARAY:Konusmaya Gerek Yok son 4 lig maçını FENERBAHÇE aldı...BERABERE BİLE BİTMEDİ.En az 1 puan alacaktır..

ANKARAGÜCÜ:3 PUAN...:)

GS MACI OYNANIRSA ALIRSINIZ ...
Gönderen: LeGeND-MæN - 08 Mayıs 2007, 20:11:52
agam samiyen gecekondu hem fenerin hemde gs nin ev i fb kiralık oynuyor gs nin kendi evi oradan 1 puan çıkarırız yormayın kafanızı.yanlış anlamayın..

ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Gönderen: sinyordemir - 08 Mayıs 2007, 20:54:34
FENERİM KALAN 3 MAÇTAN 1 GALİBİYET 1 BERABERLİK ALIRSA ŞAMPİYONDUR

ŞAMPİYONLUK TURUMUZ ALİ SAMİYENDE
Gönderen: izmirli2 - 08 Mayıs 2007, 21:00:48
haha fener şampiyonmuş geçen sezon son maçta şampiyonluğu veren tkmdan umut mu beklenir oyuncularınız adam deil azizin paralı köpeği onlar(tümer vb.) tarihiniz yok bizi yenen şampiyonuz dio ts maçı çok zor 1 puan alcak fener, gs zaten çakacak ankargücünede geçen sene gs denizliye teşvik primi verdiği gibi bizde prim vercez o maçta berabere bitçek.Fenere 100. yıl mı yoksa kıyamet günü mü belli olmucak bu sene                                                                                                   

BJK ÇARŞI
Gönderen: BoJanqles - 08 Mayıs 2007, 22:21:29
valla istemeye istemeye fenere verdim.... :-[ :-\
Gönderen: -Qlv- - 09 Mayıs 2007, 23:54:11
valla istemeye istemeye fenere verdim.... :-[ :-\

:D
Gönderen: Abdullah - 10 Mayıs 2007, 07:53:16
Beyler Beşiktaş için iş bitmiş değil.Fenerbahçenin önünde iki tane büyük derbisi var daha ve Fenerbahçe bu derbilerin Trabzon ile olanında sehircisiz olacak.Bu nedenle ilk derbinin ne olacağı kesinn belirlenemez.Galatasaray derbisine gelince bu derbiye tüm Beşiktaşlıların katılacağına inandıyorm.Yine bir denizli maçı olabilir.Bu nedenle galatasaray seyircisinin fazla olması fenerbahçenin aleyhine olabilir.Bu da Fenerbahçenin şampion oldugu gerçeğini kesinleştiremez.
Gönderen: Hamza - 10 Mayıs 2007, 09:20:19
fenerbahçenin inönüde kazanmiş olduğu altın değerindeki üç puan ile şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj elde etmesine rağmen henüz şampiyonluğumuzu ilan etmemizin doğru olmadiği düşünüyorum . bunun en güzel örneği geçen seneki denizli deplasmani olmali . bu sebeple geçen seneden ders çıkartip önümüzdeki 3 karşılaşmaya çok iyi konsantre olmak gerekiyor . inşallah galatasarayi kendi evinde mağlup edip şampiyonluğumuzu geçen seneki gibi son haftaya bırakmadan ilan ederiz
Gönderen: LeGeND-MæN - 10 Mayıs 2007, 12:41:09
haha fener şampiyonmuş geçen sezon son maçta şampiyonluğu veren tkmdan umut mu beklenir oyuncularınız adam deil azizin paralı köpeği onlar(tümer vb.) tarihiniz yok bizi yenen şampiyonuz dio ts maçı çok zor 1 puan alcak fener, gs zaten çakacak ankargücünede geçen sene gs denizliye teşvik primi verdiği gibi bizde prim vercez o maçta berabere bitçek.Fenere 100. yıl mı yoksa kıyamet günü mü belli olmucak bu sene                                                                                                   

BJK ÇARŞI

BEN SENE BAŞINDAN BERİ DEMİŞTİM VE GERÇEKLEŞTİ HERKES ZANNETTİ GS YİNE ŞAMPİYON OLACAK YOK SON HAFTADA YENCEKLER

TEK SÖZ KULLANIYORUM

PARASIZ SAADET BİR KERE OLUR....
Gönderen: Abdullah - 10 Mayıs 2007, 19:09:21
fenerbahçenin inönüde kazanmiş olduğu altın değerindeki üç puan ile şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj elde etmesine rağmen henüz şampiyonluğumuzu ilan etmemizin doğru olmadiği düşünüyorum . bunun en güzel örneği geçen seneki denizli deplasmani olmali . bu sebeple geçen seneden ders çıkartip önümüzdeki 3 karşılaşmaya çok iyi konsantre olmak gerekiyor . inşallah galatasarayi kendi evinde mağlup edip şampiyonluğumuzu geçen seneki gibi son haftaya bırakmadan ilan ederiz

Hamza kardes umarım dediğin gibi şampiyon olmazsınız. :d
Gönderen: -Qlv- - 10 Mayıs 2007, 19:58:47
saçmalamayın yaw ben size garanti veriyorum

ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Gönderen: Nightmare - 14 Mayıs 2007, 19:57:00
agam samiyen gecekondu hem fenerin hemde gs nin ev i fb kiralık oynuyor gs nin kendi evi oradan 1 puan çıkarırız yormayın kafanızı.yanlış anlamayın..

ŞAMPİYON FENERBAHÇE

Onu samiyene gelince tartışırız inş gelirsin bekliyoruz... ;)