DEP. LA CORUNA : (Barut) =1
REAL SOCİEDAD :(mertfenerim)=3DEP. LA CORUNA : (Barut) =1 -- 3 REAL SOCİEDAD :(mertfenerim)=3
kardeşim hamza abi daha siteye girmedi nerden bilsin senle eşleştiğini
ya arkadaslar ya bana hep bole takilar gelio lavante gibi ya abi neden bole oluo yaw vala abi 4 ligdede hep bole gucsuz takilar geldi olmas bukadar sansmi artik herneysede yaw
evet şans banada villereal gelmiş :) neyse... hamza online sın bi konuya bakta ö.m de attım şu maçımıcızı yapalım..
OSASUNA 7 - 2 REAL MADRİD
İYİ MAÇ OLDU ELİNE SAĞLIK
hamza benimde 20 dk işim var upload yapıyorum 20 dk sonra boşum gel yapalım.. ;)
hamza benimde 20 dk işim var upload yapıyorum 20 dk sonra boşum gel yapalım.. ;)
tamam kardeşim , benim işim bitti , seninki de bittiyse oynayabiliriz maçimizi
tamam kardeşim , benim işim bitti , seninki de bittiyse oynayabiliriz maçimizi
kv pusu var abi 11:30 gibi burda olursan oynayalım ok ? msne gelsene bekliyorum...
Hamza abi senle çıkmışız :D
REAL SOCİEDAD :(mertfenerim)=3DEP. LA CORUNA : (Barut) =1 -- 3 REAL SOCİEDAD :(mertfenerim)=3
OSASUNA 7 - 2 REAL MADRİD
İYİ MAÇ OLDU ELİNE SAĞLIK
hamza yarın yapalım kardeşim... kv bitmedi bitincede yatıcam yarın full online ım ;)
HAMZA... msn deyim bekliyorum yapalım hadi hemen..
bende msndeyim kardeş , gelince buradan mesaj yaz oke ;)
bekliyorum hazırım...
Senceru
1
hamachiye gel istersen...
bekliyorum hazırım...
Senceru
1
msne geliyorum , direk ipten yapariz ;)
mesajlarim iletilmiyor sanirim . açip kapiorm msniHAMZA... msn deyim bekliyorum yapalım hadi hemen..
bekliyorum hazırım...
Senceru
1
msne geliyorum , direk ipten yapariz ;)
hamza ip yi verdin ekledim yoksun şimdi hadi gel ...
Villarreal (Boss) 5 - 4 A.Madrid (BALLACK)
teşekkürler maç için hamza.. çok kolay gol yiorm yaa :)
ellerine sağlik boss , çok zevkli bir maç oldu gerçekten . bir sen attin , bir ben . fakat 90 dakika sonunda gülen taraf sen oldun . oynamiş olduğun güzel futboldan ötürü seni kutluyorum . Tebrikler !
tebrikler senceru dostum
REAL ZARAGOSSA [bestgamer]: 8-2 :ESPANYOL B. [ UGUR ]
yaw bu a.madrid yok ortalarda sitede bile online değil...!
msn de de...!
Pfffff :(
Arkadaşlar big sexyli Sevilla yoktur. Ben bulamıyorum benim takımım getafe hiç görmedim msn sinide ekledim.Zaten beni herkes bilir tüm maçlarımı yaparım.
bilginize...
msn de de...!
Arkadaşlar big sexyli Sevilla yoktur. Ben bulamıyorum benim takımım getafe hiç görmedim msn sinide ekledim.Zaten beni herkes bilir tüm maçlarımı yaparım.
bilginize...
bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz cinevar kardeşim . bir üst tur eşleşmeleri belirlenirken bu söylemiş olduğunu dikkate alacağiz
VALENCİA ( fabregas ) : 3 BARCELONA ( hardmaster ) :1
msn de de...!
birinci tur eşleşmelerinin tamamlanmasi için verilen son sürenin dolmasina rağmen rakibinden herhangi bir yanit alamadiğin takdirde seni bir üst tura çıkartacağiz kardeşim .
başka , rakibini göremeyen varsa lütfen bu topic altindan bizleri bilgilendirsin
VALENCİA ( fabregas ) : 3 BARCELONA ( hardmaster ) :1
bilginize...
bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz cinevar kardeşim . bir üst tur eşleşmeleri belirlenirken bu söylemiş olduğunu dikkate alacağiz
eyw kardeşim benim nasıl biri olduğumu herkes bilir emeğe saygım sonsuz benimde sitem var ondan dolayı çok ii bilirim nasıl uğraşıyosunuz adamlar sadece 1 maç yapıp bırakacak ama çok zor görünüo heralde ne diyim kolay gelsin size big_sexy bugün 21:00 a kadar burda olmaya çalışırım sen bi saat ver o saatte gelmeye çalişim
hamza... gün geçmiş 3 rakip kalmış biribirleriyle maç yapmayan bunlara artık zaman verilmemeli turnuvayaa ilgi göstermeyenler direk diskalifiye olmalı.. veya yedekler girmelii.. sana bırakıyorum şu kuraları çeksen arrtık...
real betisin sahibi yok yani lavente cikiyor
bekliyoruz hamza belirlemeni..
bilginize...
eyw kardeşim benim nasıl biri olduğumu herkes bilir emeğe saygım sonsuz benimde sitem var ondan dolayı çok ii bilirim nasıl uğraşıyosunuz adamlar sadece 1 maç yapıp bırakacak ama çok zor görünüo heralde ne diyim kolay gelsin size big_sexy bugün 21:00 a kadar burda olmaya çalışırım sen bi saat ver o saatte gelmeye çalişim
turnuvamıza göstermiş olduğun ilgiden ötürü tekrardan teşekkür ederim cinevar kardeşim . bigsexy şu sıralar yeterince online olmuyor malesef . çeyrek finale senin adını yazacağim birazdan . önümüzdeki turlarda başarilar diliyorum