BAŞARILAR..
bestgamer kardeşim ağın dolu istersen sen buyur gel ağıma
mertfenerim
123
beklerim
BAŞARILAR..
cemal kardeşim , eşleşmelerin üstüne senin hazirladiğin ffc kupasini yerleştirelim mi
BAŞARILAR..
cemal kardeşim , eşleşmelerin üstüne senin hazirladiğin ffc kupasini yerleştirelim mi
SORMAN HATA BU SITE ICIN HAZIRLADIM ZATEN ;) ;)
Herkese Başarılar...
fabregas nerdesinnnnn
BEN BU MAÇI SAYMIYORUM OYUN DUEUYOR BELİRLİ BİR SÜRE SONRA BAKIYOM GOL PFFFmacda cikma hakkin vardi cikmadin devam oynadin macdan sonra skoru itiraz edemessin hem sen beni yenicek adam degilsin ;)
bestgamer 6-2 mertfenerim
SENCER ORTALIKLARDA YOK
safak kardeşim ben ispanya kupasi maçina giriyorum . en geç 10 -15 dakika içerisinde burada olurum okehamza kardesım sen bana ağ ver yapalım macımızı
FABREGAS =) 6 MESSİ_19 =) 5tebrk.fabregas
çok süper maçtı kardeşim ellerine saglık
FABREGAS =) 6 MESSİ_19 =) 5tebrkler
safak kardeşim ben ispanya kupasi maçina giriyorum . en geç 10 -15 dakika içerisinde burada olurum okehamza kardesım sen bana ağ ver yapalım macımızı
FABREGAS =) 6 MESSİ_19 =) 5
hamza aga senı beklıyorum msn de
aga olurmu caring.safak@hotmail.comhamza aga senı beklıyorum msn de
msnde offline görünüyorsun kardeş ?
aga olurmu caring.safak@hotmail.comhamza aga senı beklıyorum msn de
açık hamza kardeşim sen bana msj at ben çokluya alırm isterseniz
ne engellemesı aga ayıpsınaga olurmu caring.safak@hotmail.comhamza aga senı beklıyorum msn de
kapali gerçekten kardeşim , engelledin mi yoksa beni :)
ne engellemesı aga ayıpsınaga olurmu caring.safak@hotmail.comhamza aga senı beklıyorum msn de
kapali gerçekten kardeşim , engelledin mi yoksa beni :)
hamza içedeydım kbakma şimdi geldim istersen at tkrar msj
cemalle maç yapılmıyoagam yedekler var bykılavuz en başta oynamak istemesse tabi ben ;D ;D
ama cemal bana turu verdi :) tşkler cemal...
göze batmayamı çalısıyorsun kemal sırada olanlar var :) :) :Dkemal35
kemal35@gmx.net
cemalle maç yapılmıyoagam yedekler var bykılavuz en başta oynamak istemesse tabi ben ;D ;D
ama cemal bana turu verdi :) tşkler cemal...
beyler safak msnden cevap vermiyor uzun zamandir .offline gözüküyor yok her halde
birinci yedek kaydi yaptiran meert buralarda mi acaba ?
hamza abi beni ve bestgamer abiyi affetiğin için teşekkür ederiz söz veriyorum birdaha böyle bişi yapmicem senden ve siteden çokça özür diliyorum arkdaşlar birdaha böyle birşey asla yapmıyacam ve bestgamer abiden özür dilerim;=)
(http://img82.imageshack.us/img82/5691/imageswm7.jpg) (http://imageshack.us)
agam mert yoksa ben senle boss da bykılavuzla yapsın ;)
beyler safak msnden cevap vermiyor uzun zamandir .offline gözüküyor yok her halde
birinci yedek kaydi yaptiran meert buralarda mi acaba ?
agam mert yoksa ben senle boss da bykılavuzla yapsın ;)
a.s abdullah başlama gene lütfen :D :D
a.s abdullah başlama gene lütfen :D :D
harun sende uyuma :-X
-71 olmus yaw rekora gidiyom :(
o bana - rep atan .....yi bi bulsam >:(yeter be kardesım sus bı yaa >:( >:(
sir_safak 7-3 ballack
hamza kardesım tebrık edrım guzel mac cıkardın saolasın
abdullah abi kusura bakma sana bişi dicem neden flood yapıyorsun?
tebrikler şafakbana mı dedin haruncugum
apo sussana olm ne utanmaz adamsın yha >:(
abdullah abi flood yapıyon
ben apo demedim abdullah abi dedim???
abdullah abi kusura bakma sana bişi dicem neden flood yapıyorsun?
harun bak çocuk adam gidi soruyor :)
abdullah kardes banlanacaksın
abicim abdullah nedir senin derdin kardeşim bi derdin varsa söle yardımcı olalım hep beraber ;)
sir_safak 7-3 ballack
sir_safak 7-3 ballack
ellerine sağlik safak kardeşim . 90 dakika boyunca harika mücadele ettin . kutluyorum seni
ben abiyi senin büyüklügün olarak söelemedim kardeşim o kelime senin küçüklügünü gösteriyor okabicim abdullah nedir senin derdin kardeşim bi derdin varsa söle yardımcı olalım hep beraber ;)
abin yesin seni :D :D :D :D ;D
sir_safak 7-3 ballack
ellerine sağlik safak kardeşim . 90 dakika boyunca harika mücadele ettin . kutluyorum seni
hamza kardes silver cup olsun mu
Zeki çocuk hemen anladı sende yeyenek var ogum burda takılma :Dben abiyi senin büyüklügün olarak söelemedim kardeşim o kelime senin küçüklügünü gösteriyor okabicim abdullah nedir senin derdin kardeşim bi derdin varsa söle yardımcı olalım hep beraber ;)
abin yesin seni :D :D :D :D ;D
eyw. kardesım sende cok ıyı oynadın esıt bır karsılasma oldu sadece skor farklı bır sonrakı turun kuralarını cekıcekmısınız bugunsir_safak 7-3 ballack
ben bu abdullah'tan iyice kıl kaptım >:(
eyw. kardesım sende cok ıyı oynadın esıt bır karsılasma oldu sadece skor farklı bır sonrakı turun kuralarını cekıcekmısınız bugunsir_safak 7-3 ballack
yha apo ne cins bi adamsın sen yha cnn sıkılınca siteyemi girion sen bizle kafa buluon :D
sir_safak 7-3 ballack
sir_safak 7-3 ballack
Sİlver vcup olsun mu ???
yha apo ne cins bi adamsın sen yha cnn sıkılınca siteyemi girion sen bizle kafa buluon :Ddiyomki abicim bi sorunun mu var varsa hep beraber çözelim diyom bana yesinler abini diyo
sir_safak 7-3 ballack
Sİlver vcup olsun mu ???
Silver cup ne kardeşim , anlamadim ?
sir_safak 7-3 ballack
Sİlver vcup olsun mu ???
( yenilenler için bir eslesmeler yapalım mı?yenilenler yenilenlerle eslessin.Her ikisinin sampiyonu sonra birbiri ile oynasın)
sir_safak 7-3 ballack
Sİlver vcup olsun mu ???
( yenilenler için bir eslesmeler yapalım mı?yenilenler yenilenlerle eslessin.Her ikisinin sampiyonu sonra birbiri ile oynasın)
çeyrek finalde mağlup olan 4 katilimcimiz için ffc 183 içerisinde silver cup açmak yerine yeni bir omffc açarsak daha iyi olur bence
sir_safak 7-3 ballack
Sİlver vcup olsun mu ???
çeyrek finalde mağlup olan 4 katilimcimiz için ffc 183 içerisinde silver cup açmak yerine yeni bir omffc açarsak daha iyi olur bence
olur hamza bana uyar
mesajımı kim sildi.İyi demistim
mesajımı kim sildi.İyi demistim
ben sildim kardeşim . tartişmayi daha fazla uzatmanin bir anlami yok
bana felsefe yapma çok bilmiş kardeşim senin niyetinin ne oldugu ortaya çıktı birde kendin eğlenmek için başkalarıyla ugrasmamanı sölüyorum aksi taktirde ban yersin sana sölüyorum ve benimle adam gibi konuş okyha apo ne cins bi adamsın sen yha cnn sıkılınca siteyemi girion sen bizle kafa buluon :Ddiyomki abicim bi sorunun mu var varsa hep beraber çözelim diyom bana yesinler abini diyo
valla abdullah kardeşim bi sorunun varsa çözelim ama sorunun yoksa(sana göre) durum vahim demektir bizden yapılacak bişey yok ;)
Lan oğlum insanlar bir espiri vb seyleri bir defa yaparlar.Senin bunu birkaç defa yapman senin aklında bir sorun oldugu anlamına gelir.Bir de bana diyorsun benim angut kardesim
hamzaa şu eşleşmeleri belirle ve acil msn e gel bişey sölicem..
hamzaa şu eşleşmeleri belirle ve acil msn e gel bişey sölicem..
abdullah cım bak canm kardeşim.. msj kasıosun üyeliğini bi silicem msj falan 4000 mesajın uçup gidicekk ilk inde banlamıştım bak hamzanın akrabasısın sanırım söz vermişin birde hamzaya bir daha yapmıcam diye rahat dur...
o en zor işlerden birini yapıyor kardeşimabdullah cım bak canm kardeşim.. msj kasıosun üyeliğini bi silicem msj falan 4000 mesajın uçup gidicekk ilk inde banlamıştım bak hamzanın akrabasısın sanırım söz vermişin birde hamzaya bir daha yapmıcam diye rahat dur...
kardes bir sey soracam sen nasıl 63 mesaj la seecurity uye oldun bir guzel anlat mana hamza abi 500 mesaj altını mod bile yapmıyor.
bak bide zor tutuyormus :D :D bak kardeşim ben tartısmayı severim ama tartısmayı çözmek için konuşurum ama sana yetersiz kalıyor bunlar senle tartısmayı burda bitiriyorum sanada cevap yazmıcam bida kardesim ok ;)o en zor işlerden birini yapıyor kardeşimabdullah cım bak canm kardeşim.. msj kasıosun üyeliğini bi silicem msj falan 4000 mesajın uçup gidicekk ilk inde banlamıştım bak hamzanın akrabasısın sanırım söz vermişin birde hamzaya bir daha yapmıcam diye rahat dur...
kardes bir sey soracam sen nasıl 63 mesaj la seecurity uye oldun bir guzel anlat mana hamza abi 500 mesaj altını mod bile yapmıyor.
bak ballack13 inan suan kufretmemek için kendimi zor tutuyorum
bak bide zor tutuyormus :D :D bak kardeşim ben tartısmayı severim ama tartısmayı çözmek için konuşurum ama sana yetersiz kalıyor bunlar senle tartısmayı burda bitiriyorum sanada cevap yazmıcam bida kardesim ok ;)o en zor işlerden birini yapıyor kardeşimabdullah cım bak canm kardeşim.. msj kasıosun üyeliğini bi silicem msj falan 4000 mesajın uçup gidicekk ilk inde banlamıştım bak hamzanın akrabasısın sanırım söz vermişin birde hamzaya bir daha yapmıcam diye rahat dur...
bak ballack13 inan suan kufretmemek için kendimi zor tutuyorum