Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 185 => Konuyu başlatan: Hamza - 05 Mayıs 2007, 22:20:12

Başlık: İLK ÜÇ MAÇLARI VE SONUÇLARI
Gönderen: Hamza - 05 Mayıs 2007, 22:20:12
(http://img69.imageshack.us/img69/3510/hhxc8.jpg)

OYUNSİTENİZ 185. FİFA 07 OYUNSİTENİZ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLK 3 EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . BU KARŞILAŞMALARİN SONUCUNDA ALINAN PUAN VE AVERAJLARA GÖRE FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP 15 TURNUVAMIZIN BİRİNCİSİ , İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ BELLİ OLACAKTİR . KARŞILAŞMALAR TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAKTİR . FİKSTÜR AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . İSTEDİĞİNİZ MAÇTAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM

FABREGAS - HAMZA

HAMZA - BEŞİKTAŞLI EMRE

BEŞİKTAŞLI EMRE - FABREGAS
Gönderen: Hamza - 05 Mayıs 2007, 22:22:15
şampiyonluk yolundaki rakiplerim beşiktaşlı emre ve fabregas ' a başarilar dilerim
Gönderen: masumtilki123 - 05 Mayıs 2007, 22:47:33
hamza msnye gelirmisin seninle sakin bir şekilde konuşmak istiyorum geçen gün beni saatlerce beklettin ve gelmedin sinirlerim bozuldu bu defa gelmeyeceksen söyle geleceksen beklyorum msnde
Gönderen: masumtilki123 - 05 Mayıs 2007, 22:50:37
hamza gelmeyecekmisin
Gönderen: FabregaS - 05 Mayıs 2007, 23:05:56
hamza abi msndeyim bekliorum seni hadi gel yapalım maçları :)
Gönderen: HaruN - 06 Mayıs 2007, 00:00:55
başarılar bbeyler
Gönderen: Hamza - 06 Mayıs 2007, 00:03:26
hamza msnye gelirmisin seninle sakin bir şekilde konuşmak istiyorum geçen gün beni saatlerce beklettin ve gelmedin sinirlerim bozuldu bu defa gelmeyeceksen söyle geleceksen beklyorum msnde

mesaji yolladiğin sirada müsaid değildim gürkan , bu arada dün bana söylemiş olduklarini henüz unutmadim . kolay kolay unutmayacağimda 
Gönderen: Hamza - 06 Mayıs 2007, 00:04:26
hamza abi msndeyim bekliorum seni hadi gel yapalım maçları :)

off. görünüyorsun kardeş şu anda , yarın saat 14.00 gibi burda olacağim . o saatlerde yapalim istersen oke
Gönderen: MaviAtes78 - 06 Mayıs 2007, 00:26:54
beyler kusura bakmayin yaw gec kaldim nese onemli deil galibiyetin tadini cikardim ;D  herkese basarilar.
Gönderen: -Qlv- - 06 Mayıs 2007, 02:07:31
bu ne bicim FFC :D
Gönderen: YuRY - 06 Mayıs 2007, 08:19:19
başarılar beyler
Gönderen: masumtilki123 - 06 Mayıs 2007, 09:15:02
BENDE SENİN BANA YAPTIKLARINI UNUTMAYACAĞIM HAMZA O KADAR EMEĞİM GEÇTİ Bİ KALEMDE SİLDİN ATTIN. SÜPER MODDUM SENİN YÜZÜNDEN O DA GİTTİ. BİDE ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUN YA HELAL OLSUN SANA EĞER BANI KALDIRACAKSAN KALDIR KALDIRMAYACAKSANDA BİŞEY DEMEM. SÖYLE KALDIRCAKMISIN KALDIRMAYACAKMISIN.

BU ARADA DÜN NEDEN O SÖZLERİ SÖYLEDİĞİMİ SEN DAHA İYİ BİLİYON SEN DAHA AĞIRLARINI SÖYLEMEDİĞİME ŞÜKRET 2-3 SAAT BEKLETTİN BENİ NE DEMEMİ BELİYODUN BEN BAHÇA KÖPEĞİ DEĞİLİMKİ SENİ HEP BEKLEEYYİM
Gönderen: Nightmare - 06 Mayıs 2007, 11:59:35
BAŞARILAR ARKADAŞLAR...
Gönderen: HaruN - 06 Mayıs 2007, 12:51:10
saol enes

hamza ne zaman yaparız
Gönderen: Hamza - 06 Mayıs 2007, 15:51:04
BENDE SENİN BANA YAPTIKLARINI UNUTMAYACAĞIM HAMZA O KADAR EMEĞİM GEÇTİ Bİ KALEMDE SİLDİN ATTIN. SÜPER MODDUM SENİN YÜZÜNDEN O DA GİTTİ. BİDE ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUN YA HELAL OLSUN SANA EĞER BANI KALDIRACAKSAN KALDIR KALDIRMAYACAKSANDA BİŞEY DEMEM. SÖYLE KALDIRCAKMISIN KALDIRMAYACAKMISIN.

BU ARADA DÜN NEDEN O SÖZLERİ SÖYLEDİĞİMİ SEN DAHA İYİ BİLİYON SEN DAHA AĞIRLARINI SÖYLEMEDİĞİME ŞÜKRET 2-3 SAAT BEKLETTİN BENİ NE DEMEMİ BELİYODUN BEN BAHÇA KÖPEĞİ DEĞİLİMKİ SENİ HEP BEKLEEYYİM

kendi kendine sor bir bakalim, senin super moderatörlüğün neden elinden gitti , neden şu anda banlisin ve bana bir açiklama yapmak zorundasin ? tüm bunlarin cevaplarini benden çok daha iyi biliyorsun . en son edilen küfürler senin tarafindan bana yollanmiş olmasa dahi daha öncesinde bana söylemiş olduklarin hiç de unutulacak cinsten değil . her ne olursa olsun seni yeniden sitemize buyur ettik ve yine edeceğim de , fakat bundan sonra sonradan pişman olacağim eylemlerde bulunmamani tavsiye ediyorum .

msn adresini ekledim dün gece . müsaid olduğun zaman pm yoluyla bana ulaşabilirsin
Gönderen: Hamza - 06 Mayıs 2007, 15:52:00
BAŞARILAR ARKADAŞLAR...

teşekkürler enes ,

şu anda müsaidim harun kardeşim yapabiliriz istersen
Gönderen: HaruN - 09 Mayıs 2007, 22:50:25
FABREGAS: 2    BJKEMRE: 2

Güzel ve eglenceli maçtı kardeş
Gönderen: Hamza - 09 Mayıs 2007, 23:37:43
FABREGAS: 2    BJKEMRE: 2

Güzel ve eglenceli maçtı kardeş

tebrikler beyler ,

emre ve harun kardşlrm biz ne zaman yapariz ?
Gönderen: Abdullah - 07 Haziran 2007, 16:47:16
edit
Gönderen: Hamza - 10 Haziran 2007, 17:25:12
harun ve emre bizde oynayalim maçlarimizi bir an önce 
Gönderen: FabregaS - 16 Haziran 2007, 13:03:48

musaidim abi gel yapalım macımızı ;)
Gönderen: Hamza - 16 Haziran 2007, 13:06:48

musaidim abi gel yapalım macımızı ;)

ffc turnuvalari birbrine girdi kardeşim . onlari düzenleyip sana döneceğim birazdan