Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Boss - 06 Mayıs 2007, 13:21:53
-
Arkadaşlar Siteye Yeni Bir İndex Yaptım Hamza'nın İsteği Üzerine...
www.oyunsiteniz.com - Burdan Bakabilrsiniz Bende .Com un ftp şifreleri olduğu için buraya attım hamza gelince .info nun şifreleri verirsen orayada atabilrim... ;)
-
ellerine sağlik boss, çok güzel olmuş gerçekten . bir de arkadan müzik verirsek super olacak
-
ellerine sağlik boss, çok güzel olmuş gerçekten . bir de arkadan müzik verirsek super olacak
istediğin müzik olsun :)
-
istediğin müzik olsun :)
index için uygun, bildiğin güzel bir müzik var mi kardeş
-
joga bonito müziği olabilir... veya Luc Margeaux - Vallee Des Larmes olaiblir... ikincisi daha iyi gider...
-
www.oyunsiteniz.com bir daha bak hamza..
-
FAZLA BEYENMEDIM ACIKCASI NIGHTMARE HAZIRLICAKTI ONADA BI BAKALIM ;)
-
selam arkadasım cok gusel olmus ellerıne ve emeğine saglık ;D
-
müzik güzel gitmiş kardeşim . ellerine sağlik, yalniz indexin boyutunu biraz daha küçültürsek daha iyi olur bence .
-
müzik güzel gitmiş kardeşim . ellerine sağlik, yalniz indexin boyutunu biraz daha küçültürsek daha iyi olur bence .
herşey iyi güzelde işte burda uyuşamıyoruz :D 19 inc ya monitör :) küçülttüm biraz daha...
-
kardeşim bravo walla boyutu süper müziği süper şuan indexi kapatmadım hala müziği dinliyom :D
tekrar takrar bravo güzel olmuş
-
abi süper olmuş benim klanada logo yaparmısın abi ekliorum ben sana taslağı gösteriim
-
süper bir index Boss kardeşim
-
süper bir index Boss kardeşim
beendiğinize sevindim beğenenler
http://www.oyunsiteniz.info/forum/index.php?topic=24661.0 buraya oy kullansın boss adına ;)
-
ya bu .com neden sadece yonlendirme olarak çalışıyo
-
ya bu .com neden sadece yonlendirme olarak çalışıyo
herhangi bir aksilik çıkmaz ise bu hafta içerisinde forum için kullandiğimiz uzantiyi da yeniden .com ' a çevireceğiz kardeşim
-
kardeşim birde ronaldinho yerine fln futbol dışı bir logo yapalım oyunsiteniz adına onu koyalım ne dersin
-
beyler mp3
exctasıy olursa süper olur çok güzel yaw
-
kardeşim birde ronaldinho yerine fln futbol dışı bir logo yapalım oyunsiteniz adına onu koyalım ne dersin
benim imzamdaki logo nasil korsan
-
beyler mp3
senceruya sen bir söyle istersen, o değiştirir hemen
-
beyler mp3
tmm abi msn ye gelirmisin önemli bri konu veya grş ;)
-
beyler mp3
tabi hemen geliyorum
-
beyler mp3
tabi hemen geliyorum
tmm abi inş dediğin gibi hemen olur
-
benim imzamdaki logo nasil korsan
SENİN İMZA GÜZEL DE ABİ SİTEYE BİR LOGO YAPALIM MSL SOCCERCENTER SCN İSE BİZİMDE OYS VS OLABİLİR İŞTE ;)