oglum hala çekmediiz mi ya.Size okadar turnuva emanet ettim püü :)çeken olmadıki anca ben çektim işte
neise soal gerisine ben bakarımoglum hala çekmediiz mi ya.Size okadar turnuva emanet ettim püü :)çeken olmadıki anca ben çektim işte
okneise soal gerisine ben bakarımoglum hala çekmediiz mi ya.Size okadar turnuva emanet ettim püü :)çeken olmadıki anca ben çektim işte
benim rakip yok :Dbenımde :D
SAFAK NE DIYOSUN SEN BE MSN DEYIM BEN HAMACHIDE GENEL BIR SORUN OLDUGU ICIN ACILMIYO ....!!!!bendede açılmıyo kardeşim
SAFAK NE DIYOSUN SEN BE MSN DEYIM BEN HAMACHIDE GENEL BIR SORUN OLDUGU ICIN ACILMIYO ....!!!!kanka hanı msnde yoksun :S
benım hamachı suan acık arkadaslarkapatıp açmayı dene bakalım olcakmı
oldu aga kapatdım actım :Sbenım hamachı suan acık arkadaslarkapatıp açmayı dene bakalım olcakmı
açıldımı pekioldu aga kapatdım actım :Sbenım hamachı suan acık arkadaslarkapatıp açmayı dene bakalım olcakmı
actım dedım ya :S eger sızde acılmıyorsa aponun dedıgı gıbı nasıl olacak yazı tura ıle :Daçıldımı pekioldu aga kapatdım actım :Sbenım hamachı suan acık arkadaslarkapatıp açmayı dene bakalım olcakmı
4 katilimcimiza da finale çıkma yolunda başarilar diliyorumsaol
başarılar beylersaol
apo yazı tura atacak mecburen ben hamza ile ip'den yapacağım için sorun çıkmaz bizdeactım dedım ya :S eger sızde acılmıyorsa aponun dedıgı gıbı nasıl olacak yazı tura ıle :Daçıldımı pekioldu aga kapatdım actım :Sbenım hamachı suan acık arkadaslarkapatıp açmayı dene bakalım olcakmı
HAMZA GEL HADİ MSN'YE 3-4 DAKKA İŞİM VAR DEDİN 10 DAKKADIR BEKLİYORUM YAW
MASUMTİLKİ 4-3 HAMZA (BALLACK)
tebrikler kardeşim çok iyi oynadın ikimizde çok pozisyon kaçırdık ama son dakkalarda rooney kurtardı beni
ellerine sağlik gürkan kardeşim , yine bir 90 + golüyle yenildim malesef :(
ellerine sağlik gürkan kardeşim , yine bir 90 + golüyle yenildim malesef :(saol hamza kardeşim
saol kardeşimMASUMTİLKİ 4-3 HAMZA (BALLACK)
tebrikler kardeşim çok iyi oynadın ikimizde çok pozisyon kaçırdık ama son dakkalarda rooney kurtardı beni
tebriklşer tilki finalın ilk ayagı sensin
Diger maaç ne olduen son hamaci açılmadığı için maça giremiyorlardı sen yazı - tura at birini finale çıkar yarın yaparız maçı ben kaçıyom herkese iyi geceler
Diger maaç ne olduen son hamaci açılmadığı için maça giremiyorlardı sen yazı - tura at birini finale çıkar yarın yaparız maçı ben kaçıyom herkese iyi geceler
Finale Cemal çıktı bilginize..