Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SİTELER ARASI FİFA 07 TURNUVASI => Konuyu başlatan: YuRY - 07 Mayıs 2007, 17:57:00

Başlık: !!! DEV FİNAL !!!
Gönderen: YuRY - 07 Mayıs 2007, 17:57:00
(http://img59.imageshack.us/img59/5389/adszyv9.jpg)

MAÇ PROGRAMI

(http://img59.imageshack.us/img59/8691/48341726rl2.jpg)

MAÇLARIN OYNANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH  13 MAYIS PAZAR GÜNÜDÜR.

MAÇLAR ROVANŞSIZ OYNANACAKTIR, TÜM KATILIMCILARIMIZA BİR ÜSTTURA ÇIKMAYOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM.

Gönderen: YuRY - 07 Mayıs 2007, 18:12:29
TÜM FİFACILARA BAŞARILAR DİLERİM
Gönderen: sinyordemir - 07 Mayıs 2007, 18:24:46
BAŞARILAR HEPİNİZE
Gönderen: Hamza - 07 Mayıs 2007, 18:37:37
Tüm oyunsiteniz.com katilimcilarina şampiyonluk yolunda gönülden başarilar diliyorum
Gönderen: sinyordemir - 07 Mayıs 2007, 18:38:36
Tüm oyunsiteniz.com katilimcilarina şampiyonluk yolunda gönülden başarilar diliyorum
bende başarılar diliyorum 10 kardeşime
Gönderen: -Qlv- - 07 Mayıs 2007, 19:18:24
herkeze basarılar
Gönderen: sihirbaz - 07 Mayıs 2007, 19:38:12
başarılar arkadşlar sizden şampiyonluk bekliyoruz.. ;)
Gönderen: champ1on - 07 Mayıs 2007, 19:49:55
2. şampiyonluğu alıcaz,hepinize güveniyoruz
Gönderen: Nightmare - 07 Mayıs 2007, 20:12:39
BUTUN TAKIM ARKADASLARIMA BASARILAR DILIYORUM INSALLAH HERBIRIMIZ OYUNSITENIZ.COM A YAKISAN SONUCU ALIRIZ...
Gönderen: LeGeND-MæN - 07 Mayıs 2007, 20:15:48
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.İNŞ.GEÇEN TURNUVADAKİ GİBİ YİNE ŞAMPİYON OYUNSİTENİZ OLUR.
Gönderen: Hamza - 07 Mayıs 2007, 20:23:15
FİNAL MÜSABAKALARI İÇİN SKOR TAHMİN BÖLÜMÜ AÇİLMİŞTİR . TURNUVAMIZI TAKİP EDEN TÜM ÜYELERİMİZİN MAÇ ÖNCESİ DEĞERLİ YORUMLARİNİ VE SKOR TAHMİNLERİNİ BEKLİYORUM

http://www.oyunsiteniz.info/forum/index.php?board=767.0

Gönderen: MaviAtes78 - 07 Mayıs 2007, 20:35:19
Oyunsitenize basarilar diliyorum.
Gönderen: www.fifazamani.com - 08 Mayıs 2007, 13:08:37
Fifazamanı olarak iyi oynayanın şampiyon olmasını gönülden istyoruz.Herkese başarılar
Gönderen: tugkan - 08 Mayıs 2007, 17:38:53
hardmaster kardesm sen iekledim kabul etmemissin sen ekle beni [email protected]
Gönderen: www.fifazamani.com - 08 Mayıs 2007, 17:53:37
ya kardes ceyrek finalden beri hardmasterin yerine turkboi27 oynuyo yani hard ın yerine turkboi girdi her turda belirtmemize ragmen düzeltilmedi ismi..
Gönderen: HaruN - 08 Mayıs 2007, 18:03:36
başarılar herkese
Gönderen: tugkan - 08 Mayıs 2007, 18:17:35
TUGKAN 5-0 hardmaster
Gönderen: DeViL - 08 Mayıs 2007, 18:41:59
TUGKAN 5-0 hardmaster
tebrikler tuğkan oyunsitenize ilk galibiyeti getirdin ama hardmaster yerine turkboi girmiş galiba onunla yapman gerekiyordu
Gönderen: tugkan - 08 Mayıs 2007, 18:57:57
TUGKAN 5-0 hardmaster
tebrikler tuğkan oyunsitenize ilk galibiyeti getirdin ama hardmaster yerine turkboi girmiş galiba onunla yapman gerekiyordu
zaten onla yaptim da ole yazdim siz ole yazdiniz die
Gönderen: DeViL - 08 Mayıs 2007, 19:00:26
TUGKAN 5-0 hardmaster
zaten onla yaptim da ole yazdim siz ole yazdiniz die
tamam kardeşim tekrar tebrik ediyorum seni
Gönderen: YuRY - 08 Mayıs 2007, 19:03:03
TUGKAN 5-0 hardmaster

TBR KARDEŞİM
Gönderen: MaviAtes78 - 08 Mayıs 2007, 20:38:46
tbr
Gönderen: Hamza - 08 Mayıs 2007, 21:05:01
Fifazamanı olarak iyi oynayanın şampiyon olmasını gönülden istyoruz.Herkese başarılar

teşekkür ederiz kardeşim . bizde size şampiyonluk yolunda başarilar diliyoruz
Gönderen: Hamza - 08 Mayıs 2007, 21:07:06
TUGKAN 5-0 hardmaster

tebrik ederim tuğkan kardeşim . final müsabakalarinda oyunsiteniz.com 'un hanesine ilk üç puani sen yazdirmiş oldun . umarim diğer katilimcilarimizda senin gibi rakiplerini fazla zorlanmadan geçer ve tüm maçlarimizi kazanip ev sahibi site olarak adımıza yakişan şampiyonluk ipini ikinci kez üst üste göğüsleriz
Gönderen: sinyordemir - 08 Mayıs 2007, 22:43:02
tebrikler tugkan
Gönderen: www.fifazamani.com - 08 Mayıs 2007, 22:58:10
Bestgamer ve bigsexy hiç online olmuyorlar.Bi an önce gelsinlerde yapalım maçları.
Gönderen: bestgamer - 08 Mayıs 2007, 23:09:19
Bestgamer ve bigsexy hiç online olmuyorlar.Bi an önce gelsinlerde yapalım maçları.
big sexyde sorun varda.. ben her gün 4-5 saat online nim
msn nede ol yarin yapalim maci !
Gönderen: www.fifazamani.com - 09 Mayıs 2007, 13:40:00
big sexyde sorun varda.. ben her gün 4-5 saat online nim
msn nede ol yarin yapalim maci !

[email protected]  gunboyu açığım bekliorum
Gönderen: Nightmare - 09 Mayıs 2007, 16:33:23
TUGKAN 5-0 hardmaster

tbrkler kardeşim ;)
Gönderen: hardMaster - 09 Mayıs 2007, 17:38:11
ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN BEN FİFAZAMNI SİTESİNDEN AYRILDIĞIM İÇİN SADECE GRUP MAÇLARIMI YAPTIM DİĞER YAPILAN VE BENİM ADIM GEÇEN MAÇ SONUÇLARI BANA AİT DEĞİLDİR BİLİGİNİZ OLSUN....
Gönderen: C3MALAKKo - 09 Mayıs 2007, 18:35:23
CEMALAKKO 5 - 1 MANYAKTURK

MAC SONUNDA BANA DEMEDIGINI BIRAKMADI HELAL OLSUN NE DIYIM..!
>:(
Gönderen: manyakturk - 09 Mayıs 2007, 18:35:54
valla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupa
Gönderen: C3MALAKKo - 09 Mayıs 2007, 18:37:27
SADECE GULUYORUM

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

BENİ YENCEK ADAM DEILSIN KOÇUM.. SIZ EN IYISI SİTELER ARASI YAYLA KUPASINA KATILIN

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: YuRY - 09 Mayıs 2007, 18:39:45

tbr kardeşim 1 maç daha alırsak şampıyonuz
Gönderen: C3MALAKKo - 09 Mayıs 2007, 18:40:48
valla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupa

NIKINDENDE BELLI ZATEN NE OLDUGUN   :D :D
Gönderen: C3MALAKKo - 09 Mayıs 2007, 18:45:31

İLK TUR:

CEMALAKKO 5 - 3 KATİL

CEMALAKKO 5 - 1 FKY

CEMALAKKO 5 - 0 DJ_GFB

CEYREK FINAL:

CEMALAKKO 7 - 2 KATIL

YARI FINAL:

CEMALAKKO 3 - 0 EKO

FİNAL:

CEMALAKKO 5 - 1 MANYAK TURK

BOYLELIKLE TURNUVAYI YENILGISIZ TAMAMLADIM.. HERKESE TEŞEKKUR EDIYORUM IYI BI ORGANIZASYONDU..
Gönderen: sinyordemir - 09 Mayıs 2007, 19:48:49
tebrikler cemal
Gönderen: sinyordemir - 09 Mayıs 2007, 19:49:25

İLK TUR:

CEMALAKKO 5 - 3 KATİL

CEMALAKKO 5 - 1 FKY

CEMALAKKO 5 - 0 DJ_GFB

CEYREK FINAL:

CEMALAKKO 7 - 2 KATIL

YARI FINAL:

CEMALAKKO 3 - 0 EKO

FİNAL:

BOYLELIKLE TURNUVAYI YENILGISIZ TAMAMLADIM.. HERKESE TEŞEKKUR EDIYORUM IYI BI ORGANIZASYONDU..

tebrikler kardeşim takdir edilecek bi tablo
Gönderen: C3MALAKKo - 09 Mayıs 2007, 20:03:53
EYWALLAH MASUM...
Gönderen: bestgamer - 09 Mayıs 2007, 20:21:20

tebrkler cemalL
Gönderen: sinyordemir - 09 Mayıs 2007, 20:21:34
EYWALLAH MASUM...
saol kardeşim
Gönderen: sinyordemir - 09 Mayıs 2007, 20:22:00

:D :D :D  tebrkler cemallo
güzel espriymiş ama cemal :D
Gönderen: Hamza - 09 Mayıs 2007, 20:33:43

tebrik ederim cemal kardeşim . şampiyonluk ipini göğüslememize çok az kaldi
Gönderen: Hamza - 09 Mayıs 2007, 20:39:42

İLK TUR:

CEMALAKKO 5 - 3 KATİL

CEMALAKKO 5 - 1 FKY

CEMALAKKO 5 - 0 DJ_GFB

CEYREK FINAL:

CEMALAKKO 7 - 2 KATIL

YARI FINAL:

CEMALAKKO 3 - 0 EKO

FİNAL:

harikasin cemal kardeşim . oynamiş olduğun 6 karşılaşmada oyunsiteniz hanesine toplam 18 puan ve + 23 averaj kazandirmişsin . sitemizi adına yakişir bir şekilde temsil edip muhtemel şampiyonluğumuza sağlamiş olduğun büyük katkidan dolayi seni kutluyorum 
Gönderen: C3MALAKKo - 09 Mayıs 2007, 20:51:07
SAĞOL HAMZA KARDEŞİM...
Gönderen: Abdullah - 09 Mayıs 2007, 21:17:09
Tebrikler Cemal.Umarım oyunsiteniz.com olarak şampiyonuk ipini göğüsleriz
Gönderen: www.fifazamani.com - 09 Mayıs 2007, 22:42:21
cemal biras düzgün konussan iyi olur..kötü bi ekib olsaydık finale gelmezdik heralde...
Gönderen: www.fifazamani.com - 09 Mayıs 2007, 22:43:18
bu arada bigsexy i ben uzun zamandır göremiyorum.ben hergün en az 7 -8 saat online ve hiç göremedim.gelmesse mac 3-0 bana yazılır ins..sonra bi bahane bulmayın.
Gönderen: bestgamer - 09 Mayıs 2007, 22:44:41
bu arada bigsexy i ben uzun zamandır göremiyorum.ben hergün en az 7 -8 saat online ve hiç göremedim.gelmesse mac 3-0 bana yazılır ins..sonra bi bahane bulmayın.
big sexynin yerine yedek girse  olmaz mi ??   
Gönderen: mertfenerim - 09 Mayıs 2007, 22:45:27
ben girebilirmiyim??
Gönderen: Hamza - 09 Mayıs 2007, 22:53:06

13 mayis Pazar akşamına kadar bigsexy topic altindan rakibini bekleyip maç yapmaya hazir olduğunu yazmadiği takdirde seni 3-0 hükmen galip sayacağim kardeşim ;)
Gönderen: bestgamer - 10 Mayıs 2007, 12:58:10

güvence maci yapalim diye sordum bana su isaretti " ? " yapti ve c.disi oldu   :-\
Gönderen: www.fifazamani.com - 10 Mayıs 2007, 13:27:01
Ne zaman dedin kardeşim ben msn deyim gel hemen yapalım.

[email protected]
Gönderen: LeGeND-MæN - 10 Mayıs 2007, 13:49:02
tebrikler cemal gerçekten tablo müemmel istatiskleri darmadağan etmişin ;D ;)
Gönderen: www.fifazamani.com - 10 Mayıs 2007, 14:01:45
Arkadaşlar bestgamer la maça girdik.Oyun her zamanki gibi bestgamer la oynanılacak gibi deildi.Bağlantısı oldu olası sakat bu cocugun.Zaten bestfifa.com ve fifazamani.com bu kişiyi turnuvalara almıyor bu yüzden.Ben bu kişile maçı yapmam.Hükmen verilmesini bekliyorum.
Gönderen: bestgamer - 10 Mayıs 2007, 14:07:56
bu adamla mac yapilmaz  macin 5dk sinda 1-0  ! öne gectim  8dk sinda teke tek posionda  arakdas macdan cikti kasiyo dedi >:( !!   yemin bile ederim hic kasmadi bende bilyiom kendisi de iyi biliyo!!!  ama  ark. anladiki maci yenemiceni onun icin bu bahaneyi soktu !!.. >:( adamin amaci resmen bu maci hükmen almak  >:( maci yapmak istemiyosa 1-0  galibim !
Gönderen: Hamza - 11 Mayıs 2007, 17:20:44

Bestgamer - Güvenç karşılaşmasinin 9 . dakikasinda best'in 1-0 önde olmasina rağmen oyundan görüntü yavaş diye ayrilan güvenç , müsabakanın kendisine , bağlantinin iyi olmamasini gerekçe göstererek , hükmen verilmesini istemesi oldukça gülünç bir durum gerçekten . tüm bunlarin yaninda uzun zamandir tanidiğim ve kendisini dost diye bildiğim fifazamanı yöneticisi güvenç'in cemalakko'ya msnde ve hamachide söyledikleri karşısında şok oldum . üstüne üstlük etmiş olduğu küfürlerin iftira olduğunu söyleyen güvenç kabahatini yine bir kabahat ile örtmeye çalişarak kendisini ve sitesini rezil etmiş oldu .

Final Müsabakalarinda böyle bir olayin yaşanmasini hiç birimiz istemezdik . nitekim şampiyonluğumuza ramak kala böyle çirkin bir olayin yaşanmasi oyunsiteniz sakinlerini oldukça üzdü . fakat hiç bir şeyin şampiyonluğumuza gölge düşürmesine izin vermeyeceğim .

Oyunsiteniz.com , final müsabakalarinda oynamiş olduğu ilk iki karşılaşmadan 6 puan toplayip , üçüncü maçinda rakibini 1-0 yenerken , fifazamanı adına yarişan güvençin oyundan çıkip turnuva katilimcilarimiza ağıza alinmayacak küfür ve hakaretlerde bulunmasi bu maçin 3-0 ( hükmen ) bestgamer' a verilmesine sebep olmuştur

Bu alinan skorlar ile Oyunsiteniz.com ikinci kez üst üste siteler arasi fifa 07 turnuvasinda şampiyonluk ipini göğüsleyerek önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasinda ev sahibi site olmaya hak kazanmiştir

Tüm oyunsiteniz.com yarişmacilarini turnuva süresince göstermiş olduklari yüksek performanstan ötürü teker teker kutluyorum
Gönderen: C3MALAKKo - 11 Mayıs 2007, 17:42:31
SAOL HAMZA KARDEŞİM. OYUNSITENIZ OLARAK BU TURNUVADA BIZLERLE MUCADELE EDEN HERKESI TRBRIK EDIYORUM. VE BİZİM TAKIMIN OYUNCULARINADA GONULDEN TEBRIK EDIYORUM GERCEKTEN HAK EDEREK ALDIK BU KUPAYI..!
Gönderen: MaviAtes78 - 11 Mayıs 2007, 17:46:48
tebrikler OYUNSITENIZ
Gönderen: YuRY - 11 Mayıs 2007, 18:09:22
evt beyler banada bir tşk edersiniz artık
Gönderen: Hamza - 11 Mayıs 2007, 18:19:24

hiç unuturmuyuz kardeşim , her şeyi ile mükemmel bir organizasyon oldu gerçekten . önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasininda en az bu turnuva kadar zevkli geçeceğine inaniyorum .

Bu arada oyunsiteniz.com için şampiyonluk topici açalim istersen , güzel de bir kupa yapariz ;)
Gönderen: YuRY - 11 Mayıs 2007, 18:21:31

hiç unuturmuyuz kardeşim , her şeyi ile mükemmel bir organizasyon oldu gerçekten . önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasininda en az bu turnuva kadar zevkli geçeceğine inaniyorum .

Bu arada oyunsiteniz.com için şampiyonluk topici açalim istersen , güzel de bir kupa yapariz ;)

istersen onuda nig yapsın o güzel yapıyor veya cemal excelden güzel olmuyor  ;) ;)
Gönderen: Hamza - 11 Mayıs 2007, 18:22:49

istersen onuda nig yapsın o güzel yapıyor veya cemal excelden güzel olmuyor  ;) ;)

peki , ben konuşurum onlarla . adımıza yakişir bir şampiyonluk topici açariz ;)