Tüm oyunsiteniz.com katilimcilarina şampiyonluk yolunda gönülden başarilar diliyorumbende başarılar diliyorum 10 kardeşime
TUGKAN 5-0 hardmastertebrikler tuğkan oyunsitenize ilk galibiyeti getirdin ama hardmaster yerine turkboi girmiş galiba onunla yapman gerekiyordu
zaten onla yaptim da ole yazdim siz ole yazdiniz dieTUGKAN 5-0 hardmastertebrikler tuğkan oyunsitenize ilk galibiyeti getirdin ama hardmaster yerine turkboi girmiş galiba onunla yapman gerekiyordu
tamam kardeşim tekrar tebrik ediyorum senizaten onla yaptim da ole yazdim siz ole yazdiniz dieTUGKAN 5-0 hardmastertebrikler tuğkan oyunsitenize ilk galibiyeti getirdin ama hardmaster yerine turkboi girmiş galiba onunla yapman gerekiyordu
TUGKAN 5-0 hardmaster
Fifazamanı olarak iyi oynayanın şampiyon olmasını gönülden istyoruz.Herkese başarılar
TUGKAN 5-0 hardmaster
Bestgamer ve bigsexy hiç online olmuyorlar.Bi an önce gelsinlerde yapalım maçları.big sexyde sorun varda.. ben her gün 4-5 saat online nim
Bestgamer ve bigsexy hiç online olmuyorlar.Bi an önce gelsinlerde yapalım maçları.big sexyde sorun varda.. ben her gün 4-5 saat online nim
msn nede ol yarin yapalim maci !
TUGKAN 5-0 hardmaster
CEMALAKKO 5 - 1 MANYAKTURK
MAC SONUNDA BANA DEMEDIGINI BIRAKMADI HELAL OLSUN NE DIYIM..! >:(
valla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupa
tebrikler kardeşim takdir edilecek bi tablo
İLK TUR:
CEMALAKKO 5 - 3 KATİL
CEMALAKKO 5 - 1 FKY
CEMALAKKO 5 - 0 DJ_GFB
CEYREK FINAL:
CEMALAKKO 7 - 2 KATIL
YARI FINAL:
CEMALAKKO 3 - 0 EKO
FİNAL:
CEMALAKKO 5 - 1 MANYAK TURK
BOYLELIKLE TURNUVAYI YENILGISIZ TAMAMLADIM.. HERKESE TEŞEKKUR EDIYORUM IYI BI ORGANIZASYONDU..
tebrkler cemalLvalla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupa
NIKINDENDE BELLI ZATEN NE OLDUGUN :D :D
EYWALLAH MASUM...saol kardeşim
güzel espriymiş ama cemal :D:D :D :D tebrkler cemallovalla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupa
NIKINDENDE BELLI ZATEN NE OLDUGUN :D :D
CEMALAKKO 5 - 1 MANYAKTURK
MAC SONUNDA BANA DEMEDIGINI BIRAKMADI HELAL OLSUN NE DIYIM..! >:(
İLK TUR:
CEMALAKKO 5 - 3 KATİL
CEMALAKKO 5 - 1 FKY
CEMALAKKO 5 - 0 DJ_GFB
CEYREK FINAL:
CEMALAKKO 7 - 2 KATIL
YARI FINAL:
CEMALAKKO 3 - 0 EKO
FİNAL:
CEMALAKKO 5 - 1 MANYAK TURK
BOYLELIKLE TURNUVAYI YENILGISIZ TAMAMLADIM.. HERKESE TEŞEKKUR EDIYORUM IYI BI ORGANIZASYONDU..
bu arada bigsexy i ben uzun zamandır göremiyorum.ben hergün en az 7 -8 saat online ve hiç göremedim.gelmesse mac 3-0 bana yazılır ins..sonra bi bahane bulmayın.big sexynin yerine yedek girse olmaz mi ??
bu arada bigsexy i ben uzun zamandır göremiyorum.ben hergün en az 7 -8 saat online ve hiç göremedim.gelmesse mac 3-0 bana yazılır ins..sonra bi bahane bulmayın.
evt beyler banada bir tşk edersiniz artık
hiç unuturmuyuz kardeşim , her şeyi ile mükemmel bir organizasyon oldu gerçekten . önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasininda en az bu turnuva kadar zevkli geçeceğine inaniyorum .
Bu arada oyunsiteniz.com için şampiyonluk topici açalim istersen , güzel de bir kupa yapariz ;)
hiç unuturmuyuz kardeşim , her şeyi ile mükemmel bir organizasyon oldu gerçekten . önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasininda en az bu turnuva kadar zevkli geçeceğine inaniyorum .
Bu arada oyunsiteniz.com için şampiyonluk topici açalim istersen , güzel de bir kupa yapariz ;)
istersen onuda nig yapsın o güzel yapıyor veya cemal excelden güzel olmuyor ;) ;)