KLAVUZ YOK ORTALIKLARDA..tmm ozaman benle gir hadi hamachie gel
1.YEDEK KAYIT BENİMokuma yazman yok mu iyi bak kim 1 yedek kayit >:(
OK BIZ BESTLE GIRIYORZ MACA ;) ;)ne besti a.Q
KLAVUZ HADI HAMAYA GEL DIER BOLUMEDE YAZDIM ;)
yaww süper espri yapıyosun bunee ya :D:D:D
maça daldık bogulmadım ;D ;D
TÖBE DE LAN SENİ ALLAH YARATTI DİKKATLİ KONUŞ ESPRİ YAPARKEN SUYUNU ÇIKARMA ;)yaww süper espri yapıyosun bunee ya :D:D:D
saol canım beni sizler yarattınız ;D ;D
vurgun yemiş kemal kaç metre derine indin :Dmaça daldık bogulmadım ;D ;D
sen boğulmadın ama kemali boşmuşsun :D
TÖBE DE LAN SENİ ALLAH YARATTI DİKKATLİ KONUŞ ESPRİ YAPARKEN SUYUNU ÇIKARMA ;)yaww süper espri yapıyosun bunee ya :D:D:D
6.2 metre derine gçömüş :Dvurgun yemiş kemal kaç metre derine indin :Dmaça daldık bogulmadım ;D ;D
fabregas 1-2 cahit
ii macti arakadasi tebrik ediyorum
fabregas 1-2 cahitbende seni tebrik ediorm ama gerçekten çok kaçtı hele ikinci yarı yazık oldu ne diim önünündeki maçlarda başarılar diliorum
olsun kardeş yinede öyle deme günahtır
biliyoruz tabiki beni alkışlarınızdan sizler beni dünyaya tanıttınız o anlamda canımmm ;D ;D
fabregas sende pozisyona giriyon atamıyon acayip bi sorun var sende civataları değiştirelim :Dfabregas 1-2 cahitbende seni tebrik ediorm ama gerçekten çok kaçtı hele ikinci yarı yazık oldu ne diim önünündeki maçlarda başarılar diliorum
ayrıca diger yenenleride tebrik ediorum
sorma yha paslanmış bence deiştirmek lazım :Dfabregas sende pozisyona giriyon atamıyon acayip bi sorun var sende civataları değiştirelim :Dfabregas 1-2 cahitbende seni tebrik ediorm ama gerçekten çok kaçtı hele ikinci yarı yazık oldu ne diim önünündeki maçlarda başarılar diliorum
Xsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
maça daldık bogulmadım ;D ;D
walla artistlik yapmaya çalışmış ama yapamadı defans öle bir gücteki maçta ama ben bogdum onu ;D ;D ;D ;D
vurgun yemiş kemal kaç metre derine indin :D
Xsideboy 8-1 Besiktasli Emre!tebrikler x
MASUMTİLKİ MÜHENDİSLİK & ELEKTRİK SANAYİİ LTD. ŞTİ. 7/24 AÇIK BEKLERİZ (CİVATA, ROT-BALANS, TORNA VB...)sorma yha paslanmış bence deiştirmek lazım :Dfabregas sende pozisyona giriyon atamıyon acayip bi sorun var sende civataları değiştirelim :Dfabregas 1-2 cahitbende seni tebrik ediorm ama gerçekten çok kaçtı hele ikinci yarı yazık oldu ne diim önünündeki maçlarda başarılar diliorum
Xsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
:DMASUMTİLKİ MÜHENDİSLİK & ELEKTRİK SANAYİİ LTD. ŞTİ. 7/24 AÇIK BEKLERİZ (CİVATA, ROT-BALANS, TORNA VB...)sorma yha paslanmış bence deiştirmek lazım :Dfabregas sende pozisyona giriyon atamıyon acayip bi sorun var sende civataları değiştirelim :Dfabregas 1-2 cahitbende seni tebrik ediorm ama gerçekten çok kaçtı hele ikinci yarı yazık oldu ne diim önünündeki maçlarda başarılar diliorum
o öyle bi tipdir :DXsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
yok yaw ben de BEŞİKTAŞ lıyım adam bana artistlik çekmeye çalıştı maçta gördük ben BOGDUM onu muhahaha ;D ;D ;D
o öyle bi tipdir :DXsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
yok yaw ben de BEŞİKTAŞ lıyım adam bana artistlik çekmeye çalıştı maçta gördük ben BOGDUM onu muhahaha ;D ;D ;D
AMA BEN ONU SANA DEMEİDMKİ ZATEN ZSİDENOYA DEDİMXsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
AMA BEN ONU SANA DEMEİDMKİ ZATEN ZSİDENOYA DEDİMXsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
senle eşleşelimde bende seni boğayım bi :DAMA BEN ONU SANA DEMEİDMKİ ZATEN ZSİDENOYA DEDİMXsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
off kime dediysen de bunun kawgasını yapacak adamlar degilizzz ;D ;D bende fenerliyi bogdum maçta bu kadar !!!
senle eşleşelimde bende seni boğayım bi :DAMA BEN ONU SANA DEMEİDMKİ ZATEN ZSİDENOYA DEDİMXsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
off kime dediysen de bunun kawgasını yapacak adamlar degilizzz ;D ;D bende fenerliyi bogdum maçta bu kadar !!!
OKsenle eşleşelimde bende seni boğayım bi :DAMA BEN ONU SANA DEMEİDMKİ ZATEN ZSİDENOYA DEDİMXsideboy 8-1 Besiktasli Emre!oooovvvvv tebrikler usta fark atmışsın boğmuşsun adamı :D fenerliler bjk' lileri boğuyo böle ;D
mahsus benle seni eşleştirenin anasını .......... tamam mı ??? ;D
masumtilki sana mesaj yolladım alınca haber werrraldım kardeşim cevapta yazdım sende cevap yaz ;)
yazdım cvp sende yazzzzz :-Xoke halelttik ;)
Tmm Abi Saolleyw. kardeşim
ben 10 dakka sonra bi bakarım eğer cemalle kılavuzun maçı yapılmamışsa yerine mertfenerim çıkar üst tura
ben şimdilik çıkıyorum cemal gelince 2. tur kuralarını çeksin ben sonra gelip bakarım eşleşmelere maçımı yaparım
fehmi sen o konuyu cemale söyle ok ;)
abi söyle cemala sana söylediğim konuyuu
sakım beni eleme cemal
Xsideboy 8-1 Besiktasli Emre!
FEHMİ1903 6-2 KEMAL35
CEMALAKKO 7 - 2 KLAVUZ
HADE CEKIN 2. TURU
hoşgeldin hamza
iyim hamza abi sen nasılsınhoşgeldin hamza
hb kardşm , nasilsin
iyim hamza abi sen nasılsınhoşgeldin hamza
hb kardşm , nasilsin