Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: kemal35 - 08 Mayıs 2007, 10:29:10
-
SAYIN ADMINLER
BEN OMFFC TURNUVALARINA MOD OLMAK ISTIYORUM GÜNDE EN AZ 3 TANE ACARIM ZAMANIM VAR
-
kardeşim OMFFC açman için moderatörlüğün üzerinde bir yetkiye sahip olman gerekiyor...
-
EVET DAHA BIZ ACAMIYORZ FFC :D ffc acman ıcın fabregas nıghtmare gıbı ust duzey turnuva yetkılsıı olman gerek BUNUN ICINDE 5000 MSJ ATMAN LAZIM ;) ;)
-
EVET DAHA BIZ ACAMIYORZ FFC :D ffc acman ıcın fabregas nıghtmare gıbı ust duzey turnuva yetkılsıı olman gerek BUNUN ICINDE 5000 MSJ ATMAN LAZIM ;) ;)
;D ;D ;D
-
baya anlamsız bi istekte bulundun
-
benim mesajlar yetiyo iste az kalmis siz yapin beni ;D
-
SAYIN ADMINLER
BEN OMFFC TURNUVALARINA MOD OLMAK ISTIYORUM GÜNDE EN AZ 3 TANE ACARIM ZAMANIM VAR
yeni omffc açabilmen için devil ve cemalin de söylediği gibi gibi üst düzey turnuva yetkilisi olup en azindan 5000 mesaj atman gerekiyor kardeşim . ÜTY olmak istiyorsan başvurunu gerekli mesaj sayisina ulaşip yeniden yaptirabilirsin ;)
-
SAYIN ADMINLER
yeni omffc açabilmen için devil ve cemalin de söylediği gibi gibi üst düzey turnuva yetkilisi olup en azindan 5000 mesaj atman gerekiyor kardeşim . ÜTY olmak istiyorsan başvurunu gerekli mesaj sayisina ulaşip yeniden yaptirabilirsin ;)
evet ;)
ya da benim gibi altın üye olman lazım tabi 5000 mesaj sayısından daha çok şey ister mesaj sayısıyla alakası yoktur bunun ;)
-
SAYIN ADMINLER
evet ;)
ya da benim gibi altın üye olman lazım tabi 5000 mesaj sayısından daha çok şey ister mesaj sayısıyla alakası yoktur bunun ;)
:D :D :D :D :D :D :D :D
-
ama cemal ile devilinde 5000 mesaji yok :-\
-
ama cemal ile devilinde 5000 mesaji yok :-\
cemal ile devil üst düzey turnuva yetkilisi değil kardeş , sadece turnuva yetkilisi . ve turnuva yetkililerinin alt bölüm açma izni bulunmuyor