TEBRİKELR SİHİRBAZ
YAW KENDİ KALEME 2 GOL ATTIM ADAMLARIN MLLIĞI SAYESİNDE
KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KAÇIRDIKLARIMIN HADDİ HESABI YOK ZATEN
YEDİĞİM GOLLERİN BİRİNDEDE 2 RAKİP OYUNCU KALEMİN DİBİNDE OFSAYTI BOZAN OYUNCU SAHA DIŞINDA ÖYLE OFSAYTI BOZUYO DELİRECEKTİM
sana dolaylı olarak mal dior dermişim :D :DTEBRİKELR SİHİRBAZ
YEDİĞİM GOLLERİN BİRİNDEDE 2 RAKİP OYUNCU KALEMİN DİBİNDE OFSAYTI BOZAN OYUNCU SAHA DIŞINDA ÖYLE OFSAYTI BOZUYO DELİRECEKTİM
Saol eywallah...
Ama bu kadar sinirlenmene gerek yok.. bide adamların mallığı dedinde adamları sen yönetmiyomusun ? :)
sana dolaylı olarak mal dior dermişim :D :DTEBRİKELR SİHİRBAZ
Saol eywallah...
Ama bu kadar sinirlenmene gerek yok.. bide adamların mallığı dedinde adamları sen yönetmiyomusun ? :)
YA ADAMLARI BEN YÖNETİYOMDA BEN TOPU UZAKLAŞTIRAYIM DİYE VURUYOM ARKADAN GELENE ÇARĞIYO YANİ BENİM YÖNETMEDİĞİM ADAMA ÇARĞIYO GOL OLUYO BU BENİM DEİL ADAMIN MALLIĞI
aldanmayalım bu fitneci fesatçılaraYA ADAMLARI BEN YÖNETİYOMDA BEN TOPU UZAKLAŞTIRAYIM DİYE VURUYOM ARKADAN GELENE ÇARĞIYO YANİ BENİM YÖNETMEDİĞİM ADAMA ÇARĞIYO GOL OLUYO BU BENİM DEİL ADAMIN MALLIĞI
ok tilki celallenme sakin ol ;) bunlar aramızı bozmaya çalışıyolar ;)
tmm masum şakalaşıoruz laflarına dikkat et olm ne demek fitneci fesat töbe töbe ...
bencede gülme işareti olmadıgı için yanlış anlaşılabilior haklsın sihirbaztmm masum şakalaşıoruz laflarına dikkat et olm ne demek fitneci fesat töbe töbe ...
evt tilki brz abarttın sanırım.. en azından cümlenin sonuna bi '' ;D'' ifadesi koysaydın.. şurda şakalaşıyoruz ;)
MAİNZ 4 - 2 W.BREMEN
senceruyu tebrik ederim, güzel maçtı. :)
Wolfsburg 8 - 2 FC Nürnberg Benim açımdan çok zevkli maçtı... ;)
arkadaşlar sınavlar dolayısıyla turnuvayla ilgilenemicem emreyede yenildim ztn.. hamza bundan sonra sana devrediyorum.. sen ilgilenirsin kardeşim ben aradabir girebiliceim için fazla ilgilenemicem... ;)
MAİNZ 4 - 2 W.BREMEN
MAİNZ 4 - 2 W.BREMEN
MAİNZ 4 - 2 W.BREMEN
tbrkler eline sağlık w.bremeni eledin ;)
MAİNZ 4 - 2 W.BREMEN
tebrik ederim emre , ffc 185, ilk üç müsabalarinda maçimiz var . ne zaman yapaliM ?
CEMALAKKO 1 - 0 MESSİ_19hükmen mi bu skor ???
GÜZEL MAÇTI ;D
bochum 4-3 bayern münihtbrk ederim
süper macdi arkadasi tbrk ediyorum !
Maç 52. dakikada koptu bizde 38 dakika oynadık sonradan
Arminia Bielefeld 4-3 Hannover
Maç için Tşk Arkadaşım....
bochum 4-3 bayern münihtebrikler
SUTUTGARD : 5 4 : SCHALKEA 04
bochum 4-3 bayern münih
saol enes şu anda sitedesin işin yoksa cl maçını yapalım akşam dedinde belki olmayabilirm o bakımdanSUTUTGARD : 5 4 : SCHALKEA 04
tbrkler
ya bu kadarmı yalancılık olur ya dakika 52 iydi girmeden once dedım 38 dakika oynıcaz bısı demedın gırdık hatta 39 dakika oynadık ayrıca zorlanıp cııkmadım ;)...Zimap doğru söylüyor, yenildikten sonra söylenmenin bir anlamı yok. Eğer sen yenseydin bişey demeyecektin... 50dk ise maçtan önce söleseydin 40dk oynasaydınız ;)
SUTUTGARD : 5 4 : SCHALKEA 04
NiqhT (E.Frankurt) : 3 Devil (B.Dortmund) : 2
ya bu kadarmı yalancılık olur ya dakika 52 iydi girmeden once dedım 38 dakika oynıcaz bısı demedın gırdık hatta 39 dakika oynadık ayrıca zorlanıp cııkmadım ;)...
Hertha Berlin - Bayer Leverkusen
hadi beyler sizde yapın bugun
NiqhT (E.Frankurt) : 3 Devil (B.Dortmund) : 2
tebrik ederim enes kardeşim . çeyrek finalde başarilar diliyorum
hamze kardesim ben musaitim suan istersen msnden bana ulas yapalim macımızı
tebrkler hamzaHamza ( B. Leverkusen ) 4 - 2 Resuced ( H. Berlin)
Ellerine sağlik resuced kardeşim . son derece zevkli bir mücadele oldu . oynamiş olduğun güzel futboldan ötürü seni kutluyorum
tebrkler hamzaHamza ( B. Leverkusen ) 4 - 2 Resuced ( H. Berlin)
Ellerine sağlik resuced kardeşim . son derece zevkli bir mücadele oldu . oynamiş olduğun güzel futboldan ötürü seni kutluyorum
hamza gel m,aci yapali myasticam uyucam olm