herkese basarilar biz hamza ile 300. turnuva macimiza giriyoruz
korsan 06 değil korsan06 yaaaw ;)
ya best abi online değilsin alo hamachi ağına girdim online deelsin yoksuniyi bak görürsün
adam yoksa girebilirimkorsanın yeirne gir ;)
korsan ın yerine girsin gel harun yapalım..hadi siz girin maça
ya beyler ayıp ediyorsunuz biz siz olunca bişi diyorumuyuz masumtilki bundan sonra bizde sizde yaparızya tamam bizde çekiliyoz bazen ama siz ikiniz birden çekilince bi acayip oldu neyse önemli deil yedeler geldi zaten ;)
mertın yerıne gırdım ozmn okı kemal yapalım hade hamadyaım benkemal şuan hamzayla maçta bende hamzayı bekliyorum maçları bitince gircem hamzayla sende mertfenerimin yerine girdin böylece açıklar kapatıldı ;)
bestgamer 4-1 FB_LItebrikler
iptal velan etmeyin turnuvayi !!!
bestgamer 4-1 FB_LI
iptal velan etmeyin turnuvayi !!!
YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZ
gel hemen msnye yapalım maçıYAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZ
gürkan kardeşim , 300.fifa 07 turnuvasinda grup maçlarinin tamamlanmasi için bu akşam verilen son tarihti ve bizim bu maçi oynamak için başka zamanimiz olmayacakti . bu sebeple 300.fifa 07 turnuvasindaki maçimiza öncelik verdik . yoksa fast futbol cup turnuvalarinda eşleşmeleri belli olduktan sonra başka turnuva maçlarinin çok zorunlu olmadiği müddetçe oynanmasini bende istemiyorum . müsaidsen maçimizi yapabilirz hemen ?
gel hemen msnye yapalım maçıYAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZ
gürkan kardeşim , 300.fifa 07 turnuvasinda grup maçlarinin tamamlanmasi için bu akşam verilen son tarihti ve bizim bu maçi oynamak için başka zamanimiz olmayacakti . bu sebeple 300.fifa 07 turnuvasindaki maçimiza öncelik verdik . yoksa fast futbol cup turnuvalarinda eşleşmeleri belli olduktan sonra başka turnuva maçlarinin çok zorunlu olmadiği müddetçe oynanmasini bende istemiyorum . müsaidsen maçimizi yapabilirz hemen ?
bekliyorum ;)gel hemen msnye yapalım maçıYAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZ
oke geliyorum hemen ;)
FABREGAS : 5 SENCERU :5
UZATMALAR
FABREGAS : 7 SENCERU :5
FABREGAS : 5 SENCERU :5tebrkler
UZATMALAR
saol hamza durum ne abi şimdi
CEMALAKKO 1 - 0 KEMAL35
FABREGAS : 5 SENCERU :5tebrkler
UZATMALAR