hamza abi şuan evren abi yok, ilk üç maçlarındaki maçımızı yapalım mı
BEŞİKTAŞLIEMRE VE CEMALAKKO İMZALARINIZDAKİ RESİMLERİ BİRAZ KÜÇÜLTÜN LÜTFEN
hamza abi duyuru bölümünde Oyunsiteniz Altın Üyesi diye bi topic var oraya bi bak
kemal 20dk sonra yapalim maci biraz isim var ok hamachide senin aginda yimya beyler uzamasın ffc hemen yapın işte yaaa
hamza abi sakın bu ffc maçından başka bi maça girme ok önce cemalle ffc maçını yap lütfen uzayacak sonra
okhamza abi duyuru bölümünde Oyunsiteniz Altın Üyesi diye bi topic var oraya bi bak
oke hemen bakiyorum
teşekkür ederim hamza abi ;)hamza abi sakın bu ffc maçından başka bi maça girme ok önce cemalle ffc maçını yap lütfen uzayacak sonra
haklisin kardeşim . önceliği bu ffc ye verelim . cemal müsaidsen hemen oynayabiliriz ?
hamza abi sakın bu ffc maçından başka bi maça girme ok önce cemalle ffc maçını yap lütfen uzayacak sonra
haklisin kardeşim . önceliği bu ffc ye verelim . cemal müsaidsen hemen oynayabiliriz ?
hamza kardesim benim siteye bi baksan ordaki gibi icon verebilirim eger begenirsen site degisimi olur www.oyun-board.tr.cx
bak hamza kardesim reklam amacli diil yanlis anlama
ben bykılavuzla maça giriyom
herkese başarılar..
Evren abi hoşgeldin. Msn deyim bekliyorum seni ;)
hamza kardesim benim siteye bi baksan ordaki gibi icon verebilirim eger begenirsen site degisimi olur www.oyun-board.tr.cx
teşekkür ederim kemal kardeşim .sitenizdeki iconlari burayada koymak istersem ben sana haber veririm msnden ;)
teşekkür ederim kemal kardeşim .sitenizdeki iconlari burayada koymak istersem ben sana haber veririm msnden ;)
BEŞİKTAŞLIEMRE VE CEMALAKKO İMZALARINIZDAKİ RESİMLERİ BİRAZ KÜÇÜLTÜN LÜTFEN
hamza msn deyım hadı ama
herkese başarılar..
Hoşbuldum kardeş aranıza tekrar dönmekten büyük mutluluk duyuyorum.
CEMALAKKO 3 - 1 HAMZA
2. YARIYI NE ZAMAN OYNICAZ HAMZA ACELE LÜTFEN
bestgamer 6 -3 KEMAL 35
saol kardesbestgamer 6 -3 KEMAL 35
tebrikler best ;)
herkese başarılar..
Hoşbuldum kardeş aranıza tekrar dönmekten büyük mutluluk duyuyorum.
aramıza tekrardan hoşgeldin evren abi . özlettin kendini gerçekten
Hoş geldin evren kardeşim