Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: Hamza - 16 Mayıs 2007, 09:09:00

Başlık: Olympiakos’a gitmem
Gönderen: Hamza - 16 Mayıs 2007, 09:09:00
Olympiakos’a gitmem

Tuncay’ın teri kurumadan ağzından dökülen “Bu sene 100. yılımızdı ve şampiyonluk çok önemliydi. Benim tek düşüncem de takımın şampiyonluğuydu. Bu görevimi tamamladım. Artık hedefim Avrupa ve gelen teklifleri değerlendireceğim” şeklindeki sözlerinin ardından milli futbolcunun Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merak edilmeye başlandı. Tuncay, Avrupa’nın dev kulüplerinden birinden teklif alırsa ayrılabileceğini belirterek, “Olympiakos’a gitmem” dedi. Sezon sonunda Başkan Aziz Yıldırım’la görüşeceğini de ifade eden Tuncay “Başkanım benim Fenerbahçe’de kalmamı istiyor. Lig bittikten sonra masaya oturup konuşacağız. Gönlüm Fenerbahçe’den yana ama Avrupa’dan kafama göre büyük takımlardan teklif gelirse o zaman değerlendiririm” diye konuştu. Fenerbahçe yönetimi ise mukavelesi biten futbolcularla görüşüp kimin alınıp kimin satılacağına önümüzdeki günlerde karar verecek. Ancak yönetimin gözü Futbol Federasyonu’nun bu sene çıkarmayı düşündüğü yabancı futbolcu sayısını serbest bırakma kararında.

Gönderen: PCaNeR - 18 Mayıs 2007, 09:20:18
Bi Türke yakışmaz Yunan takımında oynamak
Gönderen: YuRY - 18 Mayıs 2007, 11:06:18
İNŞ GİTMEZ YAW
Gönderen: LeGeND-MæN - 30 Mayıs 2007, 19:38:08
paylaşım için sağol
Gönderen: Abdullah - 25 Haziran 2007, 17:56:20
bilgi için saol kardes