Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 4. WE 8 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Hamza - 16 Mayıs 2007, 10:13:37
-
OYUNSİTENİZ 4. WE 8 TURNUVASİ KAYİTLARİNİZİ BU TOPİC ALTİNDAN NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKIM SEÇMEK SERBEST OLACAĞİNDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANİZA GEREK YOKTUR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
-
Hamza
oyunsiteniz@hotmail.com
-
BARAN
baran.bjk1903@gmail.com
Yine geri döndüm bi ara pc bozuldu turnuvalarda maclarimi yapamadim ama simdi tekrar sizlerleyim :)
-
BARAN
baran.bjk1903@gmail.com
Yine geri döndüm bi ara pc bozuldu turnuvalarda maclarimi yapamadim ama simdi tekrar sizlerleyim :)
aramıza yeniden hoşgeldin baran kardeşim . iyi eğlenceler
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır siteye girmiyordum.Baran gibi bende döndüm...Herkese başarılar...
Nick: Onüç
Msn: omrbhdr@hotmail.com
-
son kAÇ OLSUN ;D
-
msn: erhankoca84@hotmail.com
nick: erhan1342
-
SON 4 KAYIT BEKLİYORUZ
-
incemert
incemert@hotmail.com
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır siteye girmiyordum.Baran gibi bende döndüm...Herkese başarılar...
Nick: Onüç
Msn: omrbhdr@hotmail.com
sende hoşgeldin onüç . özlettiniz kendinizi ;)
-
son kAÇ OLSUN ;D
8 kişilik yapmayi düşünüyordum ama kayitlar çok geç ilerliyor . isterseniz 6 kişiden düzenleyelim bu seferlik
-
SON 1 KAYIT BEKLİYORUZ
-
slm iyi geceler arkadaşlar bende ömer gibi (önüç) uzun zamandır siteye girmiyorumdum ömerin tavsiyesiyle katılıyorum tüm arkadaşlara başarılar dilerim tek isteğim ömerle final oynamak ;) ömer kendine çok ii bak seni tanıdım için kendimi çok şanslı hissediyorum nike:bjk onursahin3@hotmail.com
-
tekrardan king of pes4 trnuvası açılmicakmı ??? ??? ??? ??? ???
-
slm iyi geceler arkadaşlar bende ömer gibi (önüç) uzun zamandır siteye girmiyorumdum ömerin tavsiyesiyle katılıyorum tüm arkadaşlara başarılar dilerim tek isteğim ömerle final oynamak ;) ömer kendine çok ii bak seni tanıdım için kendimi çok şanslı hissediyorum
sende yeniden aramıza hoşgeldin onur kardeşim . iyi eğlenceler
-
ONUR_BJK ile beraber
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
edit
-
edit
sen katilmayacak misn crime ?