Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 19 Mayıs 2007, 11:47:00
-
EVET SİZCE KİM?BENCE LİG ŞAMPİYONU KUPA ŞAMPİYONU VE Ş.LİGİNDE YARI FİNALDE ELENEN MANCHESTER ÜNİTED DİĞER FAVORİM DE SEVİLLA
-
Benim Favorim Barca ama Barca bu sene çok iyi deil bence en bu senenin en iyi takımı Milan
-
Puanları Silinmese lig şampiyonuda olucaklardı en iyisi milan bence ;)
-
SEVİLLA
-
bencede milan puanları silinmese lig şampionu olurlardı + finaldeler shevcehenko gibi bi yıldızları gitti ama gene çok başarılı bir sezon geçirdiklerine inanıyorum
-
Man.Utd Ve Inter..!
-
hadi fb
-
bence uefa kupasını üst üste 2. kez kazanan ve ispanya kupasındada şuan finalde olan sevilla. diğer ise premier lig şampiyonu olan manchester
-
milan ve sezon içerisinde 3 teknik adam değiştirmesine rağmen 3. ligde kalmayı başaran kastamonupor
-
Yılın En ii Takımı "MARDİN SPOR"
-
M.united bence
-
Yılın En ii Takımı "MARDİN SPOR"
çok komik :-\
-
bencede milan puanları silinmese lig şampionu olurlardı + finaldeler shevcehenko gibi bi yıldızları gitti ama gene çok başarılı bir sezon geçirdiklerine inanıyorum
sen en iyisi iyi hesapla milan 4-5 kere yenilmis puanlari silinmeseydi 2 olurdu..
en IYI TAKIM INTER
-
sen en iyisi iyi hesapla milan 4-5 kere yenilmis puanlari silinmeseydi 2 olurdu..
en IYI TAKIM INTER
sen hiç -puanla lige başladınmı ? o psikoleji adamı bitirir kazanıyon kazanıyon - :D
-
proffesionel futbolcular icin bence bu bi piskoloyik sorun degildir ama senin gibi amatör oyuncular icin bi sorun olabilir ;D ;D (saka)
-
yılın takımı suphesızkı mılan oldu