CEMALAKKO: 6 - 1 :KLAVUZtebrikler
CEMALAKKO: 6 - 1 :KLAVUZtebrikler
CEMALAKKO: 6 - 1 :KLAVUZ
>> CEMALAKKO: 9 - 1 :BİLGİNLER <<tebrikler =)
CEMALAKKO: 6 - 1 :KLAVUZ
>> CEMALAKKO: 9 - 1 :BİLGİNLER <<
tebrikler
topun yere indiğini görmedim ama olsun yendi.Biraz saçma oldu ama golleri yendi.. kendisine tebrikler...Şu fifayı gitgide gerçekci yapsalar güzel olcakk
tbrkkk
BEYLER BIGSEXY YOK MEYDANDA
İYİ OLUR ;)
Yüzbaşı AKIN : 4 - 2 : By kılavuzTbrkler
dk 90 dı baya bi oynadık 90.dk da sonra taç oldu tam ben kullanacaktım.Oyundan attı..Şİmdi de 5 dk daha oynayacaz diyor..karar sizin..
benim bildiğim çoüu maçra böle olur taç kullanınca hakem maçı bitirir.Zaten gerekenden çok uzatma oynadık..
Yüzbaşı AKIN : 4 - 2 : By kılavuztebrikler kardeşim diğer maçından beraberlik alman üst tura çıkmana yetecek galiba
dk 90 dı baya bi oynadık 90.dk da sonra taç oldu tam ben kullanacaktım.Oyundan attı..Şİmdi de 5 dk daha oynayacaz diyor..karar sizin..
benim bildiğim çoüu maçra böle olur taç kullanınca hakem maçı bitirir.Zaten gerekenden çok uzatma oynadık..
Yüzbaşı AKIN : 4 - 2 : By kılavuz
BİG OLMADIGI ICIN TUM KATILIMCILARA 3 ER PUAN ;)
BÖYLELİKLE ADINI ÇEYREK FINALE YAZDIRAN CEMALAKKO(KENDIMI) :D VE BILGINERI TEBREK EDIYORUM ..! ;) ;)
BİG OLMADIGI ICIN TUM KATILIMCILARA 3 ER PUAN ;)TEBRİKLER
BÖYLELİKLE ADINI ÇEYREK FINALE YAZDIRAN CEMALAKKO(KENDIMI) :D VE BILGINERI TEBREK EDIYORUM ..! ;) ;)
Senin var yaa...Ne yüzsüz birisin ya sen mi beni 4-2 yendin yoksa ben mi seni 4-2 yendim şerefsiz...bu yalancıdır
onu 4-2 yendim
bekle print gelior
ya bu kadar da olmaz ya Allah senin bildiği gibi yapsın bi maç için yalan söylüyorsun ya..başkabişey demiomm
beyler yemin ederimki orda 4 2 yendin yazmıyor.Orda " ya bak sen kiminle konuştuğunun farkında değilsi " yazıyor.Verdiği caevaba bakarsanız bana hak vericeksiniz.Verdiği cevapta bi insanla konşuyorum diyor.Yani benim söylediğime cevap oluyor.
isterseniz print getireyim böle insanlara karşı her zmn tedbirliyimdir...
Getir lan printi eğer p.shop yapmamışsan :@
hamza abi kime inanıyorsan sana kalmış tamammı...bi oyun yüzünden aramızın açılmasını istemembeyler yemin ederimki orda 4 2 yendin yazmıyor.Orda " ya bak sen kiminle konuştuğunun farkında değilsi " yazıyor.Verdiği caevaba bakarsanız bana hak vericeksiniz.Verdiği cevapta bi insanla konşuyorum diyor.Yani benim söylediğime cevap oluyor.
bilginlerin söylediği daha inandirici geldi bana .
klavuz bizimle oyun mu oynuyorsun yoksa ??
hamza abi kime inanıyorsan sana kalmış tamammı...bi oyun yüzünden aramızın açılmasını istemembeyler yemin ederimki orda 4 2 yendin yazmıyor.Orda " ya bak sen kiminle konuştuğunun farkında değilsi " yazıyor.Verdiği caevaba bakarsanız bana hak vericeksiniz.Verdiği cevapta bi insanla konşuyorum diyor.Yani benim söylediğime cevap oluyor.
bilginlerin söylediği daha inandirici geldi bana .
klavuz bizimle oyun mu oynuyorsun yoksa ??
HEPINIZ BENI SATTINIZ.YAZIKLAR OLSUN
HAMZA ABİ BEN ZATEN ÇIKIYORUM DIŞARIYA DERBİYİ İZLEMEYE O KILIBIKI TUR ATTIRRIRSIN
BİLGİNER...BU OLAY BURADA BİTMEDİ SANA SANAL SAVAŞ AÇIYORUM BU DAKİKADAN SONRA..!
ya sadece şunu söylüyorum.Bu büyük yemini ediyorum .Eğer ben yalancıysam Allah benim belamı versin.Eğer o yalancıysa Allah onun belasını versin.Valla şurda Kur'an olsa Kur'an' a el basarım.Adam beni 2 0 yeniordu maçı çevirdim 4 - 2 yaptım. Sölediği şeye bak
lan dangalak ben seni sivil hayatta bulucam msnini bilioz hamachi adresini bilioz inş İst.da oturuyorsundur...Nye kaçıyorsun şimdi..Yalan işte yalan hayatın yalanlar üzerine kurulu..
hamza bilginler ile giricaz biz
Yüzbaşı AKIN:3 - 1 : Bigsexy
Ellerine sağlık kardeşim
Yüzbaşı AKIN:3 - 1 : Bigsexy
Ellerine sağlık kardeşim
tebrikler akın bir üst turda başarilar diliyrm kardeşim
tebrikler kardeşim 1 aydır oynamayınca gayet doğal bir skor :)
HAMZA MSN YE GELSENE BI DK KARDESIM ;)
ben bilginlere inanıyorum.Çok agresif bu arkadaş.Ben dışardaydım ve msnden bana bişeyler yazmış ben doğal olarak cvp vermeyince küfür etme aşamasına gelmiş.Sonra taktik yaparken baskı kurması vs çok ters biri.Kesin yalan söylüyorBİG TERSLİKLE BU OLAYIN Bİ ALAKASI YOK BENDE ÖYLE BASKI KURUYOM BAZEN BENDE MSNDEN BİRİNE KÜFÜR EDİYOM BU DURUMDA SEN BANADAMI AYNI TEPKİYİ VERİRDİN BÖYLE Bİ DURUMDA
;)ben bilginlere inanıyorum.Çok agresif bu arkadaş.Ben dışardaydım ve msnden bana bişeyler yazmış ben doğal olarak cvp vermeyince küfür etme aşamasına gelmiş.Sonra taktik yaparken baskı kurması vs çok ters biri.Kesin yalan söylüyorBİG TERSLİKLE BU OLAYIN Bİ ALAKASI YOK BENDE ÖYLE BASKI KURUYOM BAZEN BENDE MSNDEN BİRİNE KÜFÜR EDİYOM BU DURUMDA SEN BANADAMI AYNI TEPKİYİ VERİRDİN BÖYLE Bİ DURUMDA