BESTGAMER ORTALIKLARDA DEILattma lan alhalla hamachideyim ikisaatdir seni de görüom ama msj attamiyom >:(
beyler ben kımle yapıom şimdi hemen belirleyin maçı yapıp yenersem yarı finalde durucam yarın yapıcam maçımı yada akşam 1-2 saat snra bi arkadaşın amcasının olunun nişanı war ona gitmem lasım sözüm war rakibim kim şimdi benım kemal ise yok piyasada:S
KEMAL35 nerden cikti grublada yok du ki ??? :-\
yha yarın deil 10 gibi giricem gene o zaman yaaprım olmassabeyler ben kımle yapıom şimdi hemen belirleyin maçı yapıp yenersem yarı finalde durucam yarın yapıcam maçımı yada akşam 1-2 saat snra bi arkadaşın amcasının olunun nişanı war ona gitmem lasım sözüm war rakibim kim şimdi benım kemal ise yok piyasada:S
NASI YARIN YAA :o
hamza bu ağın kurucusu kim beni ağdan atmışlar yaaa >:( >:( >:( >:(
yha yarın deil 10 gibi giricem gene o zaman yaaprım olmassabeyler ben kımle yapıom şimdi hemen belirleyin maçı yapıp yenersem yarı finalde durucam yarın yapıcam maçımı yada akşam 1-2 saat snra bi arkadaşın amcasının olunun nişanı war ona gitmem lasım sözüm war rakibim kim şimdi benım kemal ise yok piyasada:S
NASI YARIN YAA :o
ama şimdie hemen yapmam lasım çok geciktim napıcam bilmiorm yha:S
tmm o zaman ben masumtilki ile giriorm
hamza benim rakip yok piyasada yaaa bi bakar mısın çaresineee!...
ağı onun kurduğunu da tahmin etmiştimm...
ben yapım o zaman bilginerle kemalin rakip olarak yedke alın acil çıkmm lasım maçı yapıp
hamza şimdi yapim maçımıda adam yok maçı yapıp hemen çıkmam lasım :S ama rakip kim kemalse yok ortalıkta
ben yapım o zaman bilginerle kemalin rakip olarak yedke alın acil çıkmm lasım maçı yapıp
YAW BEN NİE YOKUM ÇEYREK FİNALDE YAWWWWW
tamam kardeşim siz girin o zaman bilginlerle , iyi olur ;)
YAW BEN NİE YOKUM ÇEYREK FİNALDE YAWWWWW
tmm giriorum :)
gruptada aynıydık şansa bak :)
o zmn ben de fabregas ile oynuyorum
tmm berkins le giriorm
sen fabregasla oynama kardeş
kimle oynayımm
BEYLER RAKİPLERİ OLMAYAN OLURSA YEDEK KAYIT LÜTFEN RAKİPLERİNİz YOkSA BENİ ALIN GEÇ OLDU AMA
MSN : [email protected]
kimle oynayımm
kimle oynayımm
bilginler kardeşm , sen korsan ile oyna oke ;)
bilginler bekliyorum
msn : [email protected]
bilginler bekliyorum
msn : [email protected]
ok
HAMZA BEN BAKKALA GİDİP GELCEM 10 DAKKA İÇİNDE MUTLAKA MESAJ AT LÜTFENNNN
FABREGAS : 7 6 : BERKİNS
SON ZAMANLARDA OYNADIGIM EN GÜZEL MAÇTI ELLERİNE SAGLIK DİORM KARDEŞİM
bestgamer 3-2 CEMALAKOOtebrikler bestgamer
HAMZA GELDİM HADİ HEMEN MESAJ AT KONUŞALIM ÇÜNKÜ 15 DAKKA SONRA YEMEĞE GİTCEM YEMEKTEN SONRADA Bİ DÜĞÜNE GİTCEM LÜTFEN ACELE ET
bestgamer 3-2 CEMALAKOO
cemal kardeim bu kadar büyük konuşma lütfenbestgamer 3-2 CEMALAKOO
HAMZA VEYA KORSAN ALLAHINIZI PEYGAMMERİNİZİ KİTABINIZI SEVIYOSANIZ BIDAHA BU ADAMI TURNUVAYA ALMAYIN...! KASMASA YEMIN EDIYORUMKI YENILECEGIM SON KISILERDEN BIDAHA BU ADAMIN OLDUGU TURNUVADA ONLA EŞLEŞİRSEM ASLA .!! OYNAMICAM !!
KORSAN06 4 - 3 BİLGİNLER
sen maglubiyeti hazm etmeyi ögren kardesssssssssss :-*
KORSAN06 4 - 3 BİLGİNLER
tebrikler kardeş
çok şanslıydın ama yine de tebrikler güzel maçtı ellerine sağlık başarılar sana
KORSAN06 4 - 3 BİLGİNLER
tebrikler kardeş
çok şanslıydın ama yine de tebrikler güzel maçtı ellerine sağlık başarılar sana
EYW. KARDEŞİM bende kaçırdım snede oyun işte ;)
KORSAN06 4 - 3 BİLGİNLER
KORSAN06 4 - 3 BİLGİNLER
tebrikler korsan
bestgamer 3-2 CEMALAKOO
HAMZA VEYA KORSAN ALLAHINIZI PEYGAMMERİNİZİ KİTABINIZI SEVIYOSANIZ BIDAHA BU ADAMI TURNUVAYA ALMAYIN...! KASMASA YEMIN EDIYORUMKI YENILECEGIM SON KISILERDEN BIDAHA BU ADAMIN OLDUGU TURNUVADA ONLA EŞLEŞİRSEM ASLA .!! OYNAMICAM !!
bestgamer 3-2 CEMALAKOO
cemal kardeşim , lütfen bir daha bestgamer'i turnuvalarimiza almayin demeyin . best ile oynarken daha öncede söylediğim gibi çözünürlüklerinizi düşürün , görüntü kalitenizi low yapin , stayumu DİVİ euro stil olarak seçin . bunlari yaptiktan sonra bağlanti bir kat daha hızlanacaktir .
besti bu sebepten dolayi tüm turnuvalarimizdan ihraç etmek doğru olmaz
ZİMAP - DEVİL
HADİ BEYLER AMA >:(
NASIL YOKUM MSN IM DAHIL HAMACIM DAHIL ACIKTI VE BIR TITRESIM VEYA HAMACIDEN MSJ GELMEDI >:( >:( >:( >:( >:( EVDEYDIM AMA TV SEYREDIYODUM >:(
ATARLAR TABI BI ETRAFINA BAKSANA YENI HAMACI AGI ACILDI >:( >:(
daha fazla uzatma ffc de maça gidilmez öğren bunu yeni kurallar var sitede ikili tatışma sonucu 1 gün ban var haberin olsun
BNM KENDI AGIM HIC DEGILSE BIRISINE SORUP OGRENEBILIRDIN YA DA BIRISINE MSNDEN MSJ ATTIRABILIRDIN ! >:(
kardes anlamiyomusun ?? ben mac seyrediyodum ve hoparloru sonuna kadar actim. o ag sampiyonlar ligi gruplari acildiginda acildi. ve birisine sorabilirdin !
hamza abi devil de yok zimap da yaw >:(
NASIL YOKUM MSN IM DAHIL HAMACIM DAHIL ACIKTI VE BIR TITRESIM VEYA HAMACIDEN MSJ GELMEDI >:( >:( >:( >:( >:( EVDEYDIM AMA TV SEYREDIYODUM >:(
ben varımm
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhamza abi devil de yok zimap da yaw >:(
ben varımm
sen olmazsın elendin
xsideboyu alalim isterseniz
ben karışmam sen bilirsin
ben karışmam sen bilirsin
tamam xsideboy 'u aldik ;)
FABREGAS : 7 6 : BERKİNS
eyw kardeşim saolFABREGAS : 7 6 : BERKİNS
SAOL KANKA BENİMDE ÖLE SEN ATION BEN ATIOM SEN ATION BEN ATIOM SONA SEN 2 DENE ATION BEN 2 ATIOM EN SONUNDA SE 1 ATION :D :D
KANKA ÖZÜR DİLERİM MAÇDAN SONRA ŞALTER ATTI .ŞALTERDE BODRUMDA BODRUMUN ANAHTARIDA AN ALTA KATTA EN ALTAKİ KOMŞUDA BİR YERE GİTMİŞ :D:D:D
O YÜZDEN SENİ TEBRİK EDEMEDİM .İNŞ EN İİ OYNAYANLA FİNAL OYNARSIN .HERKEZE BAŞARILAR