başarılar
messi , senle final oynamak istiyordum ama yari finalde eşleştik :) ne zaman yapariz maçimizi
bnm eleman yok hamzaya yine yok
messi , senle final oynamak istiyordum ama yari finalde eşleştik :) ne zaman yapariz maçimizi
istersen maça girelim
istersen maça girelim
şimdi ufak bir işim var kardeşm . en geç 2-3 dakika içerisinde biter . müsaid olunca sana haber vereceğim ;)
olmazsa gece yapabilirim maçı simdi gitmem lazım kabul ediyormusunz
olmazsa gece yapabilirim maçı simdi gitmem lazım kabul ediyormusunz
geldim messi , yapalim hemen maçimizi ;)
yada messi&hamza 123 buna gel biras çabuk yaparsak sewinirm arkadsalar beklıyorda :D
benim ordan olmuyo ki :D [email protected]
benim ordan olmuyo ki :D [email protected]
msn ekle ben bilmıyorm ole nasıl oluyo
izmirli2:4
h.burak:1 2.yarı ilk defa bu kdr atak yediğimi gördüm ark 2. yarı ii oynadı ama gol yemedim ve attım ilk finalist bnm hadi bakalım diğeri kim olacak
beklıyorm msn de :D
inş hadi bakalım sizde yapın maçınızı sabahtan beri pc başındayım boynum ağrıdı yapında bitsin artk ;)izmirli2:4
h.burak:1 2.yarı ilk defa bu kdr atak yediğimi gördüm ark 2. yarı ii oynadı ama gol yemedim ve attım ilk finalist bnm hadi bakalım diğeri kim olacak
tebrikler izmirli , finalde karşılaşiriz inşallah ;)
yenen arkadşları tebrike ediorumsaolasın
yenen arkadşları tebrike ediorum
tbr ederim hamza beklediğim oldu finalde senmle karşılaştım hadi yeni topic aç da sonra maçımızı yapalımHamza 5 - 1 Messi_19
Ellerine sağlik messi !
tbr ederim hamza beklediğim oldu finalde senmle karşılaştım hadi yeni topic aç da sonra maçımızı yapalımHamza 5 - 1 Messi_19
Ellerine sağlik messi !
Hamza 5 - 1 Messi_19
Ellerine sağlik messi !
Hamza 5 - 1 Messi_19
Ellerine sağlik messi !
tbrkler hamza
Hamza 5 - 1 Messi_19
Ellerine sağlik messi !
Hamza 5 - 1 Messi_19
Ellerine sağlik messi !
kusura bakma maçtan sonra hemen çıkmak zorundaydım tbrk ederim.
bu arada maçtan sonra pc yi kapattım açtım pc ye bişeyler oldu anlamadım 2 saat açamadım :S