BRAVO BEYLER İNŞ ONUMUZDEKI TURNUVADADA ÇOK İYİ Bİ DERECE ALICAZ ;) ;)
OYUNSİTENİZİ TEMSİL EDEN BEŞ ÜYEMİZİDE ŞAMPİYON OLDUKLARI İÇİN TEBRİK EDİYORUM... İNŞALLAH DİĞER SİTELERARASI TURNUVADA DA ŞAMPİYON OLURUZ TEKRARDAN TEBRİKLER :) :)Saolasın kardeşim inş ;)
HAMAZA ABİ SENDE ABARTMA BİRAZ BIRAKALIM BAŞKALARI ALSIN TAMAM EN İYİSİ BİZİZ DE OLMAZ Kİ BUKADAR ;D;D ;D ;D ;D
HAMAZA ABİ SENDE ABARTMA BİRAZ BIRAKALIM BAŞKALARI ALSIN TAMAM EN İYİSİ BİZİZ DE OLMAZ Kİ BUKADAR ;D:)
Katilmiş olduğumuz ikinci siteler arasi fifa 07 turnuvasinda da bizlere şampiyonluk ipini göğüslettiğiniz için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum beyler . bu şampiyonlukla birlikte önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasinda da ev sahibi site olmaya hak kazandik . hedefimiz bu anlamli kupayi üçüncü kez üst üste kaldirmak olacaktir !bi daha ki siteler arası ne zmn arkadaşlar biz siz iyi ew sahipliği yapıosunuz die bilerek şampiyon olmuorz :P :P :P :P :P :D :D :D :D
tbrkler...!büyük ihtimalle yazın
3. turnuva ne zaman açılır ;D
HAZIRANDA OYUNSITENIZ ELEMELERINI SECCEZ DEMISTI Bİ TOPİC DE HAMZA ;) 1 HAFTA SONRADA TURNUVA BASLAR..
Soccercenter.net olarak sizi tebrik ediyoruz
Soccercenter.net olarak sizi tebrik ediyoruz
bugün haziranın 2. haftası başlıo mu siteler arası bu seferde inş heyecanlı we gzl bi turnuva olur çoq ii ew sahipliği yapıosunuz tbrk ederim siteler arasını sabırsızlıkla bekliyoruz ;D ;D ;D ;D bi kaç gün sonra başlar dimi :)
bugün haziranın 2. haftası başlıo mu siteler arası bu seferde inş heyecanlı we gzl bi turnuva olur çoq ii ew sahipliği yapıosunuz tbrk ederim siteler arasını sabırsızlıkla bekliyoruz ;D ;D ;D ;D bi kaç gün sonra başlar dimi :)
yeni siteler arasi fifa 07 turnuvasininin oyunsiteniz.com elemelerini pazartesi sabahi başlatacağiz kardeşim . site kayitlari da en geç çarşamba ya da perşembe günü açilir
yeni siteler arasi fifa 07 turnuvasininin oyunsiteniz.com elemelerini pazartesi sabahi başlatacağiz kardeşim . site kayitlari da en geç çarşamba ya da perşembe günü açilir
YANI YARINMI ACILACAK HAMZA ;)
bugün haziranın 2. haftası başlıo mu siteler arası bu seferde inş heyecanlı we gzl bi turnuva olur çoq ii ew sahipliği yapıosunuz tbrk ederim siteler arasını sabırsızlıkla bekliyoruz ;D ;D ;D ;D bi kaç gün sonra başlar dimi :)hamza abi msn e gelsee
bu gün oyunsiteniz elemeleri kayitlarini açacağim . yarinda eleme müsabakalari başlar sanirim
bu gün oyunsiteniz elemeleri kayitlarini açacağim . yarinda eleme müsabakalari başlar sanirim
tebrik ederim beyşer inşllah bu sefrde olacağız
ben yokum biraz zor olursunuz :D ;D ;D
ben yokum biraz zor olursunuz :D ;D ;D
sen yokkende olmuştuk merak etme ;)ben yokum biraz zor olursunuz :D ;D ;D