Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 20 Mayıs 2007, 00:27:54

Başlık: Hazirana kadar Yokum !
Gönderen: Hamza - 20 Mayıs 2007, 00:27:54
Yoğun sınav ve çalişma temposu sebebiyle 1 haziran 07 cuma tarihine kadar yeterince online olamiyacağim malesef . bu süre zarfinda sitemizi birbirinden değerli turnuva yetkilileri ve site moderatörlerine emanet ediyorum . sizler bu sitede olduğunuz müddetçe kesinlikle gözüm arkada kalmayacak . Hepiniz kendinize çok iyi bakin . 1 haziranda görüşmek üzere !

1 hazirana kadar haftasonlari kısa süreli de olsa internete girme fırsatim olabilecek . çok önemli sorunlariniz olursa bana cepten ulaşabilirsiniz
Gönderen: sinyordemir - 20 Mayıs 2007, 00:29:49
sınavlarında başarılar hamza

senin tel neydi verirmisin bi msnden ?
Gönderen: YuRY - 20 Mayıs 2007, 06:24:02
Bende beyler 15 hazirana kadar fln yokum p.tesiden itibaren aranızdan ayrılcam siteyi modlara bırakıyoruz inş eskisi gibi devam eder  ;)
Gönderen: Force23 - 20 Mayıs 2007, 09:26:42
Sen merak etme korsan devam eder hem daha fabregas ile nighmare 'de var onlarda siteyle ilgilenecektirler.....
Gönderen: DeViL - 20 Mayıs 2007, 18:03:43
Haziran'da tekrar görüşmek üzere korsan ve Hamza bende artık fazla online olamayacam dersanede OKS ile ilgili yoğunlaştırma programı var ama zaman buldukça siteye girmeye çalışacam
Gönderen: HaruN - 20 Mayıs 2007, 18:17:35
güle güle gözünüz arkada kalmasın biz varız burda  :)

benımde aslında girmeme lasım öss varda ben çalışmıorm daha dogrusu kafa basmıor derslere  :D
Gönderen: C3MALAKKo - 20 Mayıs 2007, 18:23:07
güle güle gözünüz arkada kalmasın biz varız burda  :)

benımde aslında girmeme lasım öss varda ben çalışmıorm daha dogrusu kafa basmıor derslere  :D

:D :D :D :D :D :D KAFA FİFAYA BASIYO ANCA..
Gönderen: BARUT - 20 Mayıs 2007, 21:06:54
Kimsenin Gözü Arkada kalmasın..Bu sitenin kurucuları bize birşey öğrettiler..KARDEŞLİĞİ..Bizim zor zamanımızda yanımızda oldular..Şimdi sıra nöbet değişimindedir..Kimse merak etmesin..
Gönderen: Diego - 20 Mayıs 2007, 21:12:19
Kimsenin Gözü Arkada kalmasın..Bu sitenin kurucuları bize birşey öğrettiler..KARDEŞLİĞİ..Bizim zor zamanımızda yanımızda oldular..Şimdi sıra nöbet değişimindedir..Kimse merak etmesin..
hey yavrum ne konuştun be şerefsizim gözlerim doldu :)
Gönderen: Nightmare - 21 Mayıs 2007, 17:06:55
hey yavrum ne konuştun be şerefsizim gözlerim doldu :)
aynen :)
Gönderen: YuRY - 24 Mayıs 2007, 10:16:34
Fernando Gago  VE Nightmare İMZALARINIZI KÜÇÜLTÜN ! ! !
Gönderen: HaLiLL - 24 Mayıs 2007, 12:16:36
Benimde bu yıl OKS var aq. ;D
Gönderen: Hamza - 24 Mayıs 2007, 15:46:06
Fernando Gago  VE Nightmare İMZALARINIZI KÜÇÜLTÜN ! ! !

evet beyler . tüm sayfayi kapliyor imzalariniz
Gönderen: HaruN - 24 Mayıs 2007, 16:18:58
Barut olayı duygusallaştırma  :D :D
Gönderen: sinyordemir - 24 Mayıs 2007, 19:33:36
:D :D :D
Gönderen: Hamza - 25 Mayıs 2007, 17:11:50

eywallah barutum .siz bu sitede var olduğunuz müddetçe sırtımız hiç bir zaman yere gelmeyecek inşallah
Gönderen: sinyordemir - 25 Mayıs 2007, 17:26:05

eywallah barutum .siz bu sitede var olduğunuz müddetçe sırtımız hiç bir zaman yere gelmeyecek inşallah
;) ;) ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 27 Mayıs 2007, 02:00:11
sınavlarında başarılar hamza aslında bu hafta okulda son sınavlarımız yapılacak ve dersler bitecek ben de bu hafta fazla online olamam tekrar görüşmek üzere...