imzan güzelmiş kılavuz :D ;D
imzan güzelmiş kılavuz :D ;D
:D
sihirbaz da yok ortalıkta...kardeşim sihirbaz msnde şu anda maçınızı yapın
FABREGAS : 5 CEMALAKKO : 2
İYİ MAÇTI KARDEŞ ELLERİNE SAGLIK
klavuz ve devil tebrikler beyler
Senceru 8 - 7 Sihirbaztebrikler sencer hadi klavuz bekliorz yarı finali ;)
BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU :Dlan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ;) ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin ;)
BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU :Dlan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ;) ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin ;)
yha cemal bi maçtan sonrada tebrik et bi maçtan sonrada bahane bulma olm sen önceden donarak yeniodum sen diodun hatta bende donmuor ama bende kasıordu o yüzden dezavantajlı oynuodum bu maçta dırect ıpten yaptık kasmadı ve sonuç ortada bana mazi yapma benım mazim tartışmasız senden ii ;)BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU :Dlan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ;) ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin ;)
YA HADE GIT 4-0 5-0 YENILDIGIN GUNLERIDE UNUTMA ..!
kılavuz sen çekmiosan ben çekim ?sen çek harun klavuz yok heralde
yha cemal bi maçtan sonrada tebrik et bi maçtan sonrada bahane bulma olm sen önceden donarak yeniodum sen diodun hatta bende donmuor ama bende kasıordu o yüzden dezavantajlı oynuodum bu maçta dırect ıpten yaptık kasmadı ve sonuç ortada bana mazi yapma benım mazim tartışmasız senden ii ;)BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU :Dlan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ;) ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin ;)
uzatma diger maçların hepsi hamaçidendi bu maç dırect ıp tı ve ben yendım bu bi tesadüfmü sence yendigim için kasmamazmık olmadı kasmadıgı için yendim neyse uzatma cemal okyha cemal bi maçtan sonrada tebrik et bi maçtan sonrada bahane bulma olm sen önceden donarak yeniodum sen diodun hatta bende donmuor ama bende kasıordu o yüzden dezavantajlı oynuodum bu maçta dırect ıpten yaptık kasmadı ve sonuç ortada bana mazi yapma benım mazim tartışmasız senden ii ;)BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU :Dlan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ;) ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin ;)
BIRAK YA ONCEDENDE BI KAC MAC BOLE OYNAMISTIK YENILINCE KASIYO DEMISTIN YENINCEMI KASMIYO AQ !!
FABREGAS : 5 CEMALAKKO : 2
İYİ MAÇTI KARDEŞ ELLERİNE SAGLIK