marsilya:3 - 0:troyes herkese başarılar ;)
Auxerre 2-5 S.Ettienne
Auxerre 2-5 S.Ettienne
marsilya:3 - 0:troyes herkese başarılar ;)TEBRİKLER SİHİRBAZ HEMEN YAPMIŞSIN MAÇINI İLGİN İÇİN SAOL
Auxerre 2-5 S.EttienneTEBRİKLER KARDEŞİM
TURNUVADAN AYRILIYORUM ARTIK HAZİRANA KADAR YOKUM BENİM YERİME YEDEK ALABİLİRSİNİZ.. ;)
Devil yerine Turvaya Niqht İsimli üye girmiştir...çok güzel ayarladın :D
Auxerre 2-5 S.EttienneTEBRİKLER KARDEŞİM
VALENCİANNES : 5 LYON:3
VALENCİANNES : 5 LYON:3
yok enes adam en az bizim kadar ii normalde berkins yeni yeni gelen ama bu maçta ben daha ii oynadım :) 2-0 öne geçtide 5.3 yendim :DVALENCİANNES : 5 LYON:3
tbrkler harun kim la bu lyon haruna ynilmiş :D
Ek süre verilicekmi yoksa oynanmayan maçlar buraya msj atan tarafa hükmen mi verilicek ?ek süre düşünmüyorum kardeş bu turnuvadan sonra yeni bi interaktif kupa açıcam avrupa şampiyonası düşünüyorum o nedenle hemen bitmesini istiyorum bu turnuvanın
yarın son günmü yani?Ek süre verilicekmi yoksa oynanmayan maçlar buraya msj atan tarafa hükmen mi verilicek ?ek süre düşünmüyorum kardeş bu turnuvadan sonra yeni bi interaktif kupa açıcam avrupa şampiyonası düşünüyorum o nedenle hemen bitmesini istiyorum bu turnuvanın
eevt yarın saat 20de falan hazırlarım üst tur eşleşmelerini ;)yarın son günmü yani?Ek süre verilicekmi yoksa oynanmayan maçlar buraya msj atan tarafa hükmen mi verilicek ?ek süre düşünmüyorum kardeş bu turnuvadan sonra yeni bi interaktif kupa açıcam avrupa şampiyonası düşünüyorum o nedenle hemen bitmesini istiyorum bu turnuvanın
lens hic online olmuyorrrr!!!!!!tamam kardeş yarına kadar gelmezse sen hükmen galipsin ;)
lens hic online olmuyorrrr!!!!!!
Bordeaux - RennesNEYDEN BAHSEDİYON SEN CEMAL NE KURASI KAFANA GÖRE İŞ YAPMA Bİ DAHA BENİM RAKİP YOK ORTALARDA KARIŞMA BU TURNUVAYA TAMAMMIO BEN SENİNKİLERE KARIŞMIYORUM SANA BAZI TAVİZLER VERDİM DİYE HERŞEYE KARIŞMA >:( >:(
Le Mans - Sochaux
MAÇLARI OYNANMAMIŞ. BU AKŞAMA KADAR MAÇLAR OYNANMASSA BİR ÜST TURA ÇIKAN TAKIMLARI KURA İLE BELİRLEMEK ZORUNDA KALICAZ..
TAMAM CEMAL TURNUVAYI SEN DEVAM ETTİR ARTIK...
lens hic online olmuyorrrr!!!!!!
LENS(DEVİL) SINAVLARINDAN DOLAYI BUTUN TURNUVALARDAN ÇEKİLECEİĞİNİ SOYLEDI BU YUZDEN HÜKMEN BİR ÜST TURDASIN BESTGAMER.. BAŞARILAR
CEMAL KARDEŞİM TAMAM TURNUVAYI BEN YÖNETEYİM SANA BİRAZ FAZLA YÜK YÜKLEİDM BEN YÖNETEYİM BU TURNUVAYI.
BUGÜN ÇOK KARAR DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIM KAFAM BOZUK BİRAZ
COĞRAFYADAN KÖTÜ NOT ALDIMDA :D
KARDEŞİM 1. TUR MAÇLARI İÇİN VERDİĞİM SÜRE DOLDU BENDE SİZİN EŞLEŞMEDEN ÜST TURA ÇIKACAK TAKIMI KURA İLE BELİRLEDİM. ;) MAÇI ZAMANINDA YAPSAYDINIZ BÖLE OLMAZDI ;)lens hic online olmuyorrrr!!!!!!
LENS(DEVİL) SINAVLARINDAN DOLAYI BUTUN TURNUVALARDAN ÇEKİLECEİĞİNİ SOYLEDI BU YUZDEN HÜKMEN BİR ÜST TURDASIN BESTGAMER.. BAŞARILAR
beyler nasıl turnuva takip ediyosunuz devil yerine turnvuaya ben dahil oldum hükmen fln deil best benle maç yapıcak ;)