HAMZA BEN SENCERU MSN DEYİM ACİL GELMEN GEREKİYOR !!! GELMEZSEN SEN DAHİL BÜTÜN OYUNSİTENİZ DEKİLERİ SİLİCEM VE OYUNSİTENİZ DEFTERİNİ KAPATICAM ZATEN KAPANDI AMA EN AZINDAN SENİNLE KONUŞMAM GEREKİYO !
FFC 200 ' ü 32 kişilik yapmiştik , bunu 16 kişilik yapalim bence .
ne 32 s, beyler 16 kişi olcak
OKE BEYLER Bİ AKSİLİK ÇÇIKMAZSA SON KARAR : OMFFC 100 CUMA AKŞAMI 18-18:30 ARASINDA SİTEMİZDE AÇILACAK VE TURNUVA 16 KİŞİLİK OLACAKTIR(32 OLMASINI BEN DE İSTERDİM AMA EMİR BÜYÜK YERDEN)
benim için gece farketmez ama bence 8 den sonra olsun
OKE BEYLER Bİ AKSİLİK ÇÇIKMAZSA SON KARAR : OMFFC 100 CUMA AKŞAMI 18-18:30 ARASINDA SİTEMİZDE AÇILACAK VE TURNUVA 16 KİŞİLİK OLACAKTIR(32 OLMASINI BEN DE İSTERDİM AMA EMİR BÜYÜK YERDEN)
benim için farketmez furkan , anketten çıkacak sonuca saygi duyarim her zaman . yukarida sadece kendi fikrimi belirttim . çoğunluk 32 kişilik yapalim derse 32 kişiden oynayabiliriz
beyler bende 16 lık olsun bu saten omffc MİNİ cup 4 kişiden oluşur normalde 4 katı 16 dırgüsel fikir ama çaıkta kalan çok olursa 32 lik olur
ffc de 32 oldu ffc 200 de o ztn 8 likti 8 in 4 katı 32 eder
lütfen daha saglıklı düşünün ve turnuvanın çapında bi özellligi olsun ;)
beyler bende 16 lık olsun bu saten omffc MİNİ cup 4 kişiden oluşur normalde 4 katı 16 dır
beyler bende 16 lık olsun bu saten omffc MİNİ cup 4 kişiden oluşur normalde 4 katı 16 dır
evt ya turnuvanın ismi omffc 4 kişilik normalde bana sorarsanız bu formatta en çok şampiyonluğa sahip 4 oyuncu oynasın omffc100 de ffc diilki bu 32 kişilik olsun...