yaw biz shempatikle ben yaptım maçoöle yazıyodu.
biliyorum öle yazıyodu valla.
hamza omff 100 ne zmn açılır
yok yok.şimdi onlar yapıyo ben rakibimi beliyorum.
samed2194 3-0 Gamerbest (hükmen)YEDEKLER NVAR KNK
Gamerbest işi varmış.
o zaman senle yapalı kayıt et beni.ilk yedek cemaldi knk ben ikinci ve ben pffc gircem simdi cemal yapmassa senle yaparız çıkınca maçtan ;)
samed2194 3-0 Gamerbest (hükmen)
Gamerbest işi varmış.
cemaloıkko kayı et beni.cemal su an partner cup macini yapior sen ballack13 le yap
BİZDE SİMDİ GİRCEZ KNK ÇIKINCA ANCA AMA CEMAL GELİR O ZMANA OYNARSIN ONLA ;)cemaloıkko kayı et beni.cemal su an partner cup macini yapior sen ballack13 le yap
mnsn sini yazmmaışş bu yaw.
cemaloıkko kayı et beni.cemal su an partner cup macini yapior sen ballack13 le yap
ben kimle oynayacam anlamadım
cemal nasıl oynar?
VALLA BENİM 07 AÇILMIYO CL DE MULTİPLAYERE İZİN VERMİO İSTEYEN VARSA 06 DAN OYNARIZ
samed gel en iyisi biz yapalim cemal ve ballack 13 ortalikta yokkkkkk okkk ??
GELDİM BEYLER
sen oynabilirsin hamza zaten az önceki maçta biraz sinirlendim gerilimli girmiyim maça sen gir oke ;)samed gel en iyisi biz yapalim cemal ve ballack 13 ortalikta yokkkkkk okkk ??
cemal ve ballack 13 yoksa , üçüncü yedek kaydi yaptirdiğim için ben oynarim bestgamer
sen oynabilirsin hamza zaten az önceki maçta biraz sinirlendim gerilimli girmiyim maça sen gir oke ;)samed gel en iyisi biz yapalim cemal ve ballack 13 ortalikta yokkkkkk okkk ??
cemal ve ballack 13 yoksa , üçüncü yedek kaydi yaptirdiğim için ben oynarim bestgamer
başarılar arkadaşalr
kayıt et beni kardeş samed2194@hotmail.com
samed2194 4-2 ballack13
shempatik 3-1 cemil shempatik kuzi olur.o yaz dedi.ben çıkıyorum dedi.
shempatik 3-1 cemil shempatik kuzi olur.o yaz dedi.ben çıkıyorum dedi.
tamam kardeşm . ben açiyorum final topicini o halde
Hamza msn ye gelsene senle maçımızı yapalım.