Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: samed2194 - 26 Mayıs 2007, 15:18:47
-
ARKADAŞLAR SİTEDE BİR ÇOK ADİN VE YÖNETİCİ VAR VEBİZ SADECE BAŞIMIZA BİR LİDER SEÇMEK İSTİYORUZ.YANİ ADMİN.BUNUN İÇİN SEÇİM YAPALIM.NORMAL SİYASİ PARTİLERDEKİ SEÇİM GİBİ İŞTE ŞU TARİHTE VE 07:00 17:00 ARASI OYLAMALAR FALAN OLSUN.SONRA SİTEMİZİN ADMİN İ SEÇELİM VE 1 AY O ADMİNLİK YAPSIN.AMA SİTE VAATLERİNİDE BİZE BİLDİRSİN.
-
KESİNLİKLE KATILIYORUM BU SITEDE SADECE HAMZA ADMIN OLMALI HAKKI HAKSIZLIGI BILEN TEK KISI O ..!
-
ANKET BOLUMUNDE KARAR VERBILIRZ BUNA !!!!!!!!
-
kararsızım
-
garip bi öneri kararsız kaldım
-
bkın çok güzel olacak siz bana inanın.süperolacak.ama admin yine hamza olcak fakat biz yönetici seçecez.işte 30 oyu falan aşan yönetici olcak.
-
bu site ozel bi mülk sonuçta ama panele g,rebilecekleri (yoneticileri) seçmek de gayet iyi fikir
-
biraz iyi ;)
-
Bu sitenin Admini Hamza Ve Yılmazb dır Yönetici si İse Korsan dır fena bir fikir deyil ama bence böyle iyi...Çok Abartmamak Lazım ;)
-
Adminlik seçimle olmaz Site sahipleri Adminlik yetkisini verir. Uygun gördüklerini yükseltir olmayanları atar. Sizin yapacağınız sadece yöneci veya yöneticileri iyi yada kötü hareketlerini özel mesaj veya msn yolu ile site sahiplerine iletmektir ki oda yöneticinin durumunu görsün.
-
yılmaz abi haklı hamza ve yılmaz abi admin korsana yönetici rütbesi verildi bu durumda bizim yöneticilerimiz hamza abi yılmaz abi ve korsan
tartışmaya seçime falanda gerek yok
senceruyada security yani güvenlik rütbesi verdi ama seneru sitenin güvenliğini sağlamak yerine sitede yöneticilik taslmaya çalıştı ve cezasını aldı