henry 5-4 izmirliyenildim tbr
güzel mact yüregine saglik ;)
henry 5-4 izmirliyenildim tbr
ama bilader normal süre bitio durum 3-2 mağlupum top çevirion 120 dk sonucu5-4 yine top çevirion bi oyun için burda insanlığını sattın snn ne old öğrenmiş old bölece
ya olum sen daha ne old anlamamışın önemli olan kazanmak kaybetmek deil adam gibi oynamak delikanlı gibi oynasaydın ben seni tbr maç için tşkr ederdim ama grk yok yanihenry 5-4 izmirliyenildim tbr
ama bilader normal süre bitio durum 3-2 mağlupum top çevirion 120 dk sonucu5-4 yine top çevirion bi oyun için burda insanlığını sattın snn ne old öğrenmiş old bölece
kardesim bak bunlar futbolun icinde olan seyler artik anliyan anlar hadi yine saol mac icicn bidakine sen kazanirsin ne var sanki !!!!!!
ya olum sen daha ne old anlamamışın önemli olan kazanmak kaybetmek deil adam gibi oynamak delikanlı gibi oynasaydın ben seni tbr maç için tşkr ederdim ama grk yok yanihenry 5-4 izmirliyenildim tbr
kardesim bak bunlar futbolun icinde olan seyler artik anliyan anlar hadi yine saol mac icicn bidakine sen kazanirsin ne var sanki !!!!!!
ya olum sen daha ne old anlamamışın önemli olan kazanmak kaybetmek deil adam gibi oynamak delikanlı gibi oynasaydın ben seni tbr maç için tşkr ederdim ama grk yok yaniolum ben burda senden çok turnuvalara girdim daha 1 kere şampiyon oldum diğerlerinin hepsini kaybettim ama delikanlı gibi oynadım sonrada tbr ettim snn gibi karşı tarafı alay eder gibi kendi sahamda top çevirmedimhenry 5-4 izmirliyenildim tbr
macin sonunda bi 7-8 saniye top cevirdim diye oda en VAZLA 2-3 pas bunu simdi sölüyon bana insan gibi yenilgiyi kabull etmeye ne dersin
tebrikler tilkiMASUMTİLKİ 6-4 NİGHTMARE
MASUMTİLKİ FİNALDE !!!
saol abitebrikler tilkiMASUMTİLKİ 6-4 NİGHTMARE
MASUMTİLKİ FİNALDE !!!