Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: izmirli2 - 27 Mayıs 2007, 22:14:53
-
msjlarınızı bekliyoruz ;)
-
altayıda takip etmiorm rakibine bu yüzden fikir yürütemicem :)
-
altayıda takip etmiorm rakibine bu yüzden fikir yürütemicem :)
ztn rakibi belli deil kasımpaşa-diyarbkır maçı sonucu belli olacaktır
yine de msj attığın için tşkr ederim harun ;)
-
ya bugün maçı izledim altay hiç oynayamıyo defannsı sağlam fikrine kapıldım
bütün maça yattılar ;D
geçen sene çok iyi oynuyodu fakat çıkamamıştı alp falan oyuncular vardı onlar noldu güzel oynuyodu o kerata ;D
-
ya bugün maçı izledim altay hiç oynayamıyo defannsı sağlam fikrine kapıldım
bütün maça yattılar ;D
geçen sene çok iyi oynuyodu fakat çıkamamıştı alp falan oyuncular vardı onlar noldu güzel oynuyodu o kerata ;D
ne biçim izledin la alp yine oynuyo ben maçı izlemedim de ama altayın her maçında çıkar alp
-
sakat mı cezalı mı acaba ::)
-
ALTAY: Ali Uyanık, Erdi (Mehmet Akçagün dk. 57), Hakan, İbrahim, Sancak, Yasin, Kenan (Emirhan dk. 56), Merter, Yakup, Aydın (Macit dk. 84 ?) Mehmet Şen
yokmuş ;D
-
ALTAY: Ali Uyanık, Erdi (Mehmet Akçagün dk. 57), Hakan, İbrahim, Sancak, Yasin, Kenan (Emirhan dk. 56), Merter, Yakup, Aydın (Macit dk. 84 ?) Mehmet Şen
yokmuş ;D
:)
-
Altay ı takip etmem ama
bence çıkamaz ;D
-
yokmuş ;D
yoktur aga da altay ın es es maçına ist büyüksehir maçına gittim alp hep oynuyodu bilmiom belkide yedektir
-
ALLAHIN İZNİ İLE KASIMPAŞA YI SAHAYA GÖMECEZ BÜYÜK ALTAY ;D
wala ben izmir takımı olarak altay ı tutuyorum ama pek ilgilenmiyorum bu aralar ama inş 1. lige çıkarlarsa kombine almayı düşünüyorum :)
-
çıkamadı altay üzüldüm