Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: samed2194 - 29 Mayıs 2007, 19:19:44
-
ARKADAŞLARIM BU CUMA GÜNÜ Bİ 16 KİŞİLİK GRUP MAÇLI KUPA MAÇI YAPALIM MI.A GRUBU 4 B GURUBU 4 KİŞİ.SONRA İŞTE YARI FİAL ÇEYREK FİNAL.CUMARTESİYE KADAR KAYITLAR DOLAR.CUMARTESİDE MAÇLARIMIZI YAPARIZ YADA CUMA SABAHI AÇILIR TURNUVA AKŞAMA KADAR BİTER.AKŞAM GHRUPLAR BELLİ OLUR MAÇLARIMIZI YAPARIZ.ÇOK ÖZLEDİM BÖLE MAÇLARI.
-
RÖVANŞLI OLURSA DAHA GÜZEL OLUR.
-
ne dion kardeşim sen buraya takıl hergün maç yaparsın ;D
-
arkadaşlar ben olur derim :) :) :)
-
eğer gerçekten bööle bi turnuva istiyosanız isim bulun açalım 07 turnuvalarına
-
Buldum kankaaaa ;D
HAFTA SONU TURNUVALARI
bence güsel isim ya sizce ?? ;D
-
bu cuma diyo bi seferlik açıcaz
-
güzel olur bence
-
HAYDİ OĞLANLAR TURNUVAYA olsun ;D
-
senkaç aylık üyesin daha 1 yıl olcak benim nerdeyse.asıl sen ne diyon...
-
bu cuma diyo bi seferlik açıcaz
yok bu cuma değil her hafta sonu böle 32 yada 16 kişilik turnuva olsun.çok özledim yaw öleturnvaları.
-
OZAMAN BEN HAMZAYLA KONUŞUYUM BUNU
-
senkaç aylık üyesin daha 1 yıl olcak benim nerdeyse.asıl sen ne diyon...
olabilir ukalalık etme ;)
-
başlarım ukalığına.asıl sen dikkat et şimdi töbe töbeee....adresimi verim samed2194@h..........com
-
YA SAMED, HALİL TARTISMAYIN YAW.. BU BOLUMDE BILE BILE TARTISMA KONUSU BULUYOSUNUZ YANI..! LÜTFEN..
NESE KONUYA GELİM BENCE BOYLE BİR TURNUVA AÇMAMIZ İYİ OLUR BİR İLK OLUR İSMİDE BİG FAST FUTBOL CUP FLN OLUR :D ;) HER CUMARTESI PAZAR KAYITLARI ACARIZ. VE FFC 200 FORMATINDA MAÇLARI OYNARIZ AKSAMA DOGRUDA TURNUVAYI SONLANDIRIRIZ.. ;)
-
KİMSE KARŞI CIKMAZ ISE BU HAFTA SONU ADMINDEN İZİN ALIP BOLUMU ACICAM ;)
-
cemal ben ne yaptım >:(
;D ;D ;D
-
cemal ben ne yaptım >:(
;D ;D ;D
asıl ben ne yaptım. >:(
-
bakın şöle olcak eskidende sitede yapılıyordu.şimdi cuma kayıtlar başladı örneğin akşama kadar 16 kişi kayıtoldu ve bitti kayıtlar.4 grup olcak.4-4-4-4 şekilde.rövanşlı maçlar işte son gün cumartsi akşamı olcakmaçların bitme süresi.cumartesi gece kuraalr çekilcek.pzarda maçlar oynanacak.böle devam işte finale kadar :D
-
bakın şöle olcak eskidende sitede yapılıyordu.şimdi cuma kayıtlar başladı örneğin akşama kadar 16 kişi kayıtoldu ve bitti kayıtlar.4 grup olcak.4-4-4-4 şekilde.rövanşlı maçlar işte son gün cumartsi akşamı olcakmaçların bitme süresi.cumartesi gece kuraalr çekilcek.pzarda maçlar oynanacak.böle devam işte finale kadar :D
YA OLAYI ANLADIK İSMİ DE HAFTA SONU TURNUVALARI YAPARIZ DA BANA HAMZANIN TEL İNİ BULUN DA SORAYIM
-
Alooo Aloooo hamza hattamısın ???
:D :D :D :D
-
Ya arkadaşlar hamzanın telefonunu istiyoz ya canınızı mı istiyoz??hiç mi bilen yok sitede ;D ???
-
Arkadaşlar masumtilkiden izin aldım bi 10 dk logoyla uraşcam sonra açıcam
-
OLABİLİR ARKADAŞLAR İYİ Bİ FİKİR. FURKAN KARDEŞİM BENLE KONUŞTU ONAYLADIM ;)