Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: sinyordemir - 31 Mayıs 2007, 19:19:14
-
OYUNSİTENİZ YÖNETİM KURULU, SİTEDEKİ EN ÜST DÜZEY RÜTBELERE SAHİP ÜYELERDEN OLUŞMAKTADIR. BUNLAR; ADMİNLER, YÖNETİCİLER, FİFA KOORDİNATÖRLERİ VE ÜST DÜZEY TURNUVA YEKİLİLERİ. YÖNETİM KURULU SİTE İLE İLGİLİ KARARLARI ALIR, SİTEYE YARAR SAĞLAYAN ÜYELERİ ÖDÜLLENDİRİR, TATSIZLIK ÇIKARANLARI CEZALANDIRIR. TABİ HİÇ KİMSEYİ CEZALANDIRMAK İSTEMEYİZ !!!
YÖNETİM KURULUNDA ALINAN KARARLAR AYRI Bİ TOPİCTE BELİRTİLECEKTİR.
-
gürkan kardeşim bence burayı özel yapın üst deüzeylerden başka kimse giremesin..
-
gürkan kardeşim bence burayı özel yapın üst deüzeylerden başka kimse giremesin..
olabilir ama şimdilik yapmayalım böyle kalsın
-
olabilir ama şimdilik yapmayalım böyle kalsın
sen bilirsin
-
Abullahmısın Nesin Yeter Nan S. Olup Git Sitenin Havasını Kaçırıcaksan Senlemi Uğraşıcak Bu Kadar Millet Herkesin İşi Gücü Var Böyle Yapıcakan Defol Git Birdaha Girme He Bu Arada Çıkmak İçin Sağ Üst Köşede Çarpı İşareti Var Ona Tıkla ;)
-
Abullahmısın Nesin Yeter Nan S. Olup Git Sitenin Havasını Kaçırıcaksan Senlemi Uğraşıcak Bu Kadar Millet Herkesin İşi Gücü Var Böyle Yapıcakan Defol Git Birdaha Girme He Bu Arada Çıkmak İçin Sağ Üst Köşede Çarpı İşareti Var Ona Tıkla ;)
:D :D
-
:D :D
:D :D :D ;D ;D
-
tartişmak istemiyorum kardeş seninle
hamzaya söz verdim !
-
özr sayın t-jey
-
tekrar banlandın adam ol artık !!!!
-
Olum Yeter Artık Akıllan NaN Biraz Ben Bu Sitenin Yönetimimde Olsam Buna Host Adı Banlardım >:(