DEVİL :3 CRAZY_YİĞİT:2
EYWALLAH CEMAL ;)DEVİL :3 CRAZY_YİĞİT:2
TEBRIKLER DEVIL..! ;)
DEVİL :3 CRAZY_YİĞİT:2bu maçı nasıl kaybettim anlamadım o pozisyonlar nasıl kaçar:) e tabi böyle olunca arkadaş aldı tbr:)
NEDİR BU KARDEŞİM YOK MU BURDA ADAM GİBİ Bİ ADMİN SİTE GÖREVLİSİ OLMAZ BÖLE SORUMSUZLUKKK BİRİ BİŞİY YAPSIN CEMAOLAKKO YU 2-1 YTENİYORDUM ZORLANDI OYUNDAN ÇIKTI VE YERİME HENRY İ ALDI
NEDİR BU KARDEŞİM YOK MU BURDA ADAM GİBİ Bİ ADMİN SİTE GÖREVLİSİ OLMAZ BÖLE SORUMSUZLUKKK BİRİ BİŞİY YAPSIN CEMAOLAKKO YU 2-1 YTENİYORDUM ZORLANDI OYUNDAN ÇIKTI VE YERİME HENRY İ ALDI
MAÇIN DAHA 22. DK SINDE 2-1 ONDESIN HEMEN DEFANSTA PAS YAPIYOSUN LAN LAVUK BU SITEDE OLE BIRSEYE ASLA IZIN YOKTUR SANSINI ZORLARSAN BANLATTIRCAM SENI DELIRTME ADAMI ..!
ADMİN YOK MUUU BAKIN YAZIK EDİYORSUNUZ KENDİNİZEEEE
CEMALLOKKOYU 2-1 YTENİYORDUM ZORLANDI VE ÇIKTI KÜFÜR DE ETTİ YERİME HENRYİ ALDIII
CEMAL HAKARET İÇEREN KELİMELER KULLANMA KULLANDIKÇA EDİTLEYECEM MESAJLARINI KENDİ İYİLİĞİN İÇİN ;)NEDİR BU KARDEŞİM YOK MU BURDA ADAM GİBİ Bİ ADMİN SİTE GÖREVLİSİ OLMAZ BÖLE SORUMSUZLUKKK BİRİ BİŞİY YAPSIN CEMAOLAKKO YU 2-1 YTENİYORDUM ZORLANDI OYUNDAN ÇIKTI VE YERİME HENRY İ ALDI
MAÇIN DAHA 22. DK SINDE 2-1 ONDESIN HEMEN DEFANSTA PAS YAPIYOSUN LAN LAVUK BU SITEDE OLE BIRSEYE ASLA IZIN YOKTUR SANSINI ZORLARSAN BANLATTIRCAM SENI DELIRTME ADAMI ..!
CEMAL HAKARET İÇEREN KELİMELER KULLANMA KULLANDIKÇA EDİTLEYECEM MESAJLARINI KENDİ İYİLİĞİN İÇİN ;)NEDİR BU KARDEŞİM YOK MU BURDA ADAM GİBİ Bİ ADMİN SİTE GÖREVLİSİ OLMAZ BÖLE SORUMSUZLUKKK BİRİ BİŞİY YAPSIN CEMAOLAKKO YU 2-1 YTENİYORDUM ZORLANDI OYUNDAN ÇIKTI VE YERİME HENRY İ ALDI
DEVİL BEN 2-1 ÖNDEYİM ÇIKTI OYUNDAN VEE ATTI TURNUVADAN BİŞİY YAPMANI İSTİYORUMKARDEŞİM SENDE KENDİ YARISAHANDA TOP ÇEVİRMİŞSİN AMA CEMALDE HAKLI BU DURUMDA SİTEDE BÖYLE ŞEYLER OLMAZ...
DEVİL BEN 2-1 ÖNDEYİM ÇIKTI OYUNDAN VEE ATTI TURNUVADAN BİŞİY YAPMANI İSTİYORUM
HARUN GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTI ;) TARTIŞMA BURADA KAPANSIN UZATMAYIN..=!!!DEVİL BEN 2-1 ÖNDEYİM ÇIKTI OYUNDAN VEE ATTI TURNUVADAN BİŞİY YAPMANI İSTİYORUM
LAN ŞEREFSIZ HAYSIYETSIZ MACIN 22. DK SINDEN ILK YARI BITENE KADAR DEFANSINDA ZAMAN GECIRMEDINMI LAN ..! HER NE OLURSA OLSUN SENI BIDAHA BENIM DUZENLEDIGIM HIC BIR FFC YE ALMICAM..!
Yüzbaşı AKIN :7 - 5 : BigsexyTEBRİKLER KARDEŞİM ;)
DEVİL ETTİĞİ KÜFÜRLERİ GÖRÜYORSUN TERBİYESİZİN MAÇ.I YA TEKRAR OYNATIRSIN YA DA 3-0 BEN HÜKMEN ALDIM SEN BİŞİY YAP HADİ BEKLİORUM KARARI
YA YAPMAYIN BÖYLE ŞEYLER ARKADAŞLAR
EĞER KÜFÜR FLN ETTİYSE
PRİNT-SCREEN İLE ALIN KOYUN SİTEYE ALLA ALLA >:(
;D ;D
EN İYİSİ BU BEDMUN VE HARUN İKİNİZ GİRİN MAÇA CEMALDE YEDEK KAYIT İLE GİRSİN BEDMUN MAÇTA ÖYLE GARİP HAREKETLER YAPMA...DEVİL ETTİĞİ KÜFÜRLERİ GÖRÜYORSUN TERBİYESİZİN MAÇ.I YA TEKRAR OYNATIRSIN YA DA 3-0 BEN HÜKMEN ALDIM SEN BİŞİY YAP HADİ BEKLİORUM KARARI
BEDMUN SİR_ŞAFAK YOK SENLE BEN YAPICAZ CEMALDE YENİ GELEN ADAMLA YAPICAK AMA BÖLE Bİ HAREKET YAYPMICAKSIN DELİKANLI GİBİ OYNICAN
YÜZBAŞI AKIN:7-5:BIG SEXY
tebrikler ama her maçta bu kadar şanslı olmazsın orta sahadan her vuruşun gol oldu 1 gol frikik 2 gol ben ileri vururken adamına çarpıp kapıp attığın gol diğer 4 gol orta sahadan vuruş ve yapacak hiçbişeyim yok dediğim gibi 2 golde hatam vardı diğerlerine yapacak bişeyim yok 5 gol atıp yeniliyosam bunda benim suçum yok inşallah diğer maçlarda da bu kadar şanslı olursun diğer turlarda başarılar
YÜZBAŞI AKIN:7-5:BIG SEXY
tebrikler ama her maçta bu kadar şanslı olmazsın orta sahadan her vuruşun gol oldu 1 gol frikik 2 gol ben ileri vururken adamına çarpıp kapıp attığın gol diğer 4 gol orta sahadan vuruş ve yapacak hiçbişeyim yok dediğim gibi 2 golde hatam vardı diğerlerine yapacak bişeyim yok 5 gol atıp yeniliyosam bunda benim suçum yok inşallah diğer maçlarda da bu kadar şanslı olursun diğer turlarda başarılar
:D :D :D :D :D :D
o kadar küfürü ben de desem çarpılırım tabi :) cemal özletme bizi
2 dk önce konuştum harun seni bekliyodu şimdi off oldu
comolokko yemiş trojeni galiba piyasada yok :D :D :D
comolokko yemiş trojeni galiba piyasada yok :D :D :D
kes lan 9-0 yendıgım adama yenılmıssın :D :D :D :D :D
VALLA Cemalakko pc in Kalmaz Öyle İp in Elimde Trojende Gzl Girdi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne Yaparsan Yap Artık Canım AŞKIM :) ;) ;) ;)
ya beyler yeni turnuva açın yaw euro 2008 var orda da ben yokum krallar ligi gibi bi lig açalım sürekli on olan kişiler olsun en fazla 10 kişilik.Maçlarda en fazla 2 günde bitsin yani okullar bitiyo turnuvalar artarsa iyi olur
ya beyler yeni turnuva açın yaw euro 2008 var orda da ben yokum krallar ligi gibi bi lig açalım sürekli on olan kişiler olsun en fazla 10 kişilik.Maçlarda en fazla 2 günde bitsin yani okullar bitiyo turnuvalar artarsa iyi olur
İYİ OLUR ASLINDA SUREKLI ONLINE OLANLARI SECIP BIR LIG ACABILIRIZ..! ;) İLK DEFA BU ADAMA KATILIYORUM :-X