benim yerime birini alin isim cikti özür :'(ben gırım ben gırım ;D ;D ;D ;D
benim yerime birini alin isim cikti özür :'(OKE
benim yerime birini alin isim cikti özür :'(
benim yerime birini alin isim cikti özür :'(ben gırım ben gırım ;D ;D ;D ;D
hamza msnye gel yapak maçı ;)
oke ;)hamza msnye gel yapak maçı ;)
tamam kardeşim geliyorum
Arkadaşlarım Benim Acil Bi işim çıktı yerime Yedek Oyuncu girebilir . Herkese Başarılar.
Arkadaşlarım Benim Acil Bi işim çıktı yerime Yedek Oyuncu girebilir . Herkese Başarılar.OKE :D
ben varım yaaSEN OMFFCYE KAYIT YAPTIRMADINMI
Arkadaşlarım Benim Acil Bi işim çıktı yerime Yedek Oyuncu girebilir . Herkese Başarılar.
hayda :D
ikinci yedekle mi yapıcam
ben varım yaa
başarılar ...harun sn baksana ıkı dk
TİLKİ 100 KERE YAZMA AYNI ŞEYİ ;)NEYİ
TİLKİ 100 KERE YAZMA AYNI ŞEYİ ;)NEYİ
GELMICEKSEN SOLE SU REPLAY YARISMASI VIDYOSUNA DEVAM EDIM..! ;)GELDİM CEMAL MSN AÇILMIYO :( :(
GELMICEKSEN SOLE SU REPLAY YARISMASI VIDYOSUNA DEVAM EDIM..! ;)GELDİM CEMAL MSN AÇILMIYO :( :(
CEMALAKKO 3 - 2 DEVİLne kadar ballsın ce mal 90da iki gol attın yaa biri de penaltıdan neyse finalde başarılar...
CEMALAKKO 3 - 2 DEVİL
CEMALAKKO 3 - 2 DEVİL
CEMALDE BAL OLDUĞUNU BİLİRDİM AMA BU KADAR OLDUĞUNU BİLMEZDİMCEMALAKKO 3 - 2 DEVİLne kadar ballsın ce mal 90da iki gol attın yaa biri de penaltıdan neyse finalde başarılar...
tekrar kusura bakma niqht :(
big sexy:1-0:nightmare(hükmen)
yeni omffc açılır mı yoksa geç mi olduaçayim isterseniz
hah hamza benim rep i attım dedinde ama hala 21 de bi kontrol edersen sewinirim...
hamza abi benim ffc 204 den şampi. war. benim reepide wersen şu -7 biraz artsa yaw bune ;D;D;D ;D
Hamza 4 - 4 Masumtilkitebrıkler hamza
( 120 dakika sonucu )
bağlanti sık sık kesildiği için penaltilara gidemedik . onun yerine ikinci bir maç yaptik
ikinci maçin skoru :
Hamza 6 - 3 masumtilki
Hamza 4 - 4 Masumtilkitebrıkler hamza
( 120 dakika sonucu )
bağlanti sık sık kesildiği için penaltilara gidemedik . onun yerine ikinci bir maç yaptik
ikinci maçin skoru :
Hamza 6 - 3 masumtilki
HAMZA TEBRİKLER
ŞUNUDA BELİRTEYİM; 2. MAÇTA ATTIĞIN 6 GOLDEN 3 TANESİNİN ASİSTİNİ BENİM ADAMLAR YAPTI, 1 TANESİNİ KENDİ KALEME GÖNDERDİM. BÖYLE ŞANS OLMAZ BUGÜN BENDE BAL YOK YAW :( :( :(
HAMZA TEBRİKLER
ŞUNUDA BELİRTEYİM; 2. MAÇTA ATTIĞIN 6 GOLDEN 3 TANESİNİN ASİSTİNİ BENİM ADAMLAR YAPTI, 1 TANESİNİ KENDİ KALEME GÖNDERDİM. BÖYLE ŞANS OLMAZ BUGÜN BENDE BAL YOK YAW :( :( :(
hamza ne zmn yapıoruz omffc 92 finali?bide yeni omffc açar mısın?
final topici ne zaman açılacak?
hamza senle 2 tane ffc finalimiz vardı :D :D
ne zaman yaparız??